Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
7. You may not vote on this poll
  • Bursaspor kazanır

2 28.57%
  • Gençlerbirliği kazanır

4 57.14%
  • Berabere biter

1 14.29%
1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Bursaspor - Gençlerbirliği [12.Hafta]

Hybrid View

Sheriff Misafir

Default Bursaspor - Gençlerbirliği [12.Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bursa 2 farklı kazanır. Kahe'nin Ömer - Zapo duvarını aşacağını düşünmüyorum : )

Zorlu bir maç olacaktır. İç sahada az gol yiyoruz. 3G'den alacağımız puanlar ligdeki konumumuzu belirleyecektir. Turgay - Volkan - Batalla gibi forvet oyuncularımız Sercan'ı aratmıyorlar.

Bursasporun ilk 11'i : Ivankov - Ali Tandoğan - Ömer Erdoğan - Zapo - Mustafa Keçeli - Hüseyin - Ergiç - Ozan - Volkan - Batalla - Turgay

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Bursaspor:1 Gençlerbirliği:2

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bursa'nın artık bir yerde takılacağını düşünüyordum. Doll ile Gençlerbirliği uzun süre çalışmalı, beğeniyorum ben.
    "YÜCE ATATÜRK"

Bursaspor 1 - 2 Hakem

Hakem bugün öyle rezil kararlar verdi ki inanın nasıl oldu anlamadım. Batalla'ya faul yapılıyor adam takla atıyor faul yok(ki bu sırada G.birliği oyuncuları faul bekleyerek topa basmıyorlar) ardından ikili mücadele de karşı tarafa serbest vuruş veriliyor.

Bu mazeretlere sığınarak maç kaybedildi diyemeyiz ancak yedek kulübesinde oyunu değiştirecek bir ismimiz malesef yok. Devre arası bir kanat bir de forvet oyuncu almamız gerekecek.

İlk yarıda Turgay altı pastan boş kaleye atabilse maç zaten kopacaktı o dakikada. Ardından bir kontra golü. İkinci yarı tek kale geçen bir maç ancak duran toptan bu sefer golü ağlarımızda gördük.

Oyuncularımızın ayaklarının yere sağlam basması için bu mağlubiyet belki de hayırlı olacaktır. Son olarak da Gençlerbirliğini tebrik etmek gerekir çok iyi top oynuyorlar boş alan bırakmayıp zor top kaybediyorlar. Tebrikler Gençlerbirliği. . .

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Gençlerbirligini tebrik etmek gerekir , Tebrikler...
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

Ertuğrul Hoca, Salı günü okulumuza gelmişti. Kendisine çok güzel bir karşılama töreni yapmıştık. Daha sonra ise konferans salonunda kendisiyle söyleşi düzenlemiştik okul olarak. Kendisine soru soracaktım ama kısmet değilmiş süre yetmedi. Bende tam çıkarken gittim ve Ertuğrul Hoca'yla tokalaştım. İşin özü Bursaspor'u günahım kadar sevmem ancak Ertuğrul Hoca'm burada olduğu için başarılı olmasını isterim. Bu yüzden bu sonuça Ertuğrul Hocam için üzüldüm.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Bir faul ü vermedi diye böyle yorumlar yapmak son derece yanlıs.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Helal olsun Genclere bi donus yapmalari lazimdi Bursa gibi guclu bi rakibe karsi yapmalari hakketen buyuk is

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hakem falan demişsinizde Bursa'lı arkadaşlar İvankov olmasa 5 olurdu maç diyo. Shin olsaydı dün akşam farklı olurdu. Tadeu dökülmüş resmen sahada. Tjikuzu isimleri vardı basında umarım doğrudur. Hüseyin kanser etmeye başlamış Bursa'lıları : )

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hakemle falan alakası yok,ikinci yarı takım durdu sanki.Yalnız Serdar Kulbilge Bursaspor'a oynadığı için hırs mı yaptı nedir çok iki kurtarışlar yaptı..Ofans bölgesi biraz aksıyor.Sonradan oyuna giren Tadeu ise zaten bitik.Kötü bir kaza demek lazım.Bursaspor son iki haftayı telafi edecektir.

Mesaj Yetkileri