02 Aralık 2009 19:00 - TR 20:00
De Grolsch Veste - Enschede - Netherlands
02 Aralık 2009 19:00 - TR 20:00
De Grolsch Veste - Enschede - Netherlands
Şuan son form durumlarına bakıldığında ve maçın Hollanda'da olmasından dolayı Twente takımı bir adım öne çıkıyor fakat Fenerbahçe'nin sağı solu belli olmuyor ayrıyetten oyuncuların ligdeki kadar isteksiz oynayacaklarını düşünmüyorum..Temsilcimize başarılar..
Twente'nin geçen seneden önemli birkaç oyuncusunu kaybetmesi ve Twente'nin kulağa bir Ajax, PSV gibi gelmemesinden dolayı küçümsenmişti; fakat şuan Hollanda liginde namağlup lider olan bir ekiple karşılaşacağız. Gerçi kendi liginde ne kadar başarılı olursa olsun ilk maçı biz bu takıma hediye ettik.
Emre'nin yokluğu takımı çok fazla sarsıyor. Bu maçta Baroni de forma giyemeyebilirmiş. Gönül ister ki; Uğur--Özer--Selçuk/Deniz( ? )--Mehmet şeklinde çıkalım ama benim tahminim Daum, Baroni'nin oynamaması durumunda Selçuk-Deniz ikilisini yanyana kullanarak göbekten hücuma desteği sıfırlar. Böylece Alex ve önünde oynayacak Güiza veya Semih çok yalnız kalır.
Son maçımızı Sherrif ile Kadıköy'de oynayacağımız düşünülürse, bu maçtan alacağımız beraberlik bile grubu lider bitirmemiz için yeterli olacaktır; ama son haftalardaki kara bulutları dağıtma açısından galibiyet ilaç olur.
Başarılar Fenerbahçe'm.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Temsilcimize başarılar ama ben Twente'yi bu mac için daha şanslı görüyorum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Formusz zamanlarımızda Avrupa maçları kurtuluş görülmüşdür.Kazanır çıkışa geçeriz.
Grubu lider tamamlamak için kalan 2 maçta 4 puan yeter.Dolayısıyla bu maçta alınacak bir beraberlik birşey kaybettirmez.Ama bu maç Fenerbahçe'nin formsuz olduğu şu dönemde çıkış maçı olacak.
Eksiklerimiz var,ama kazanabilecek güçteyiz.Başarılar Fenerbahçe.
selcuk ve vedersonu oynatacaktır haber sitelerinde öyle en azından deniz özer ikilisini tercih ederim kendi adıma hatta emre yokken mehmet topuz göbek oynamalı kanatlarda baska alternatifler bulunmalı bence cünkü emre dışında hem cok dinamik hem savunma yapan hem hücuma yardım edebilen sadece mehmet var eskiden aurelio vardı sorun olmuyodu simdi 2 sadece defansif orta saha olunca o mevkide alexte etkisiz kalıyo takımda...volkan carlos lugano bilica gökhan deniz(cristian) mehmet özer deivid alex guiza olmalı bence 11...vedersonu orta saha oynatmasında bek oynarsa üzülmem ama orta sahada sinir ediyo beni...santosun durumu nedir bu arada santos varsa solda santos sağga özerde olabilir
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
zor geçecek muhtemelen. Hollandanın en formda takımlarından birisiyle oynayacağız. Galiba liderler daha hala. Ama Fenerbahçe gibi oynarsak alırız. Emre olsa kesin alırdık ama neyse...
Arkadaşlar maçı şifresiz kanal veriyor mu?
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
Hayır sanırım Eurofutbol veriyor saat 22.00 de Star maçın geniş özetini vericekmiş..
azeri kanalları falanda mı vermez acaba..hollandalı gibi oynayan bi takım olsa kesin kazanırdık ilk macta söylemiştim bunu twente disiplinli oynuyo haddini bilerek oynuyo bu sıkıntı yaratıyo ama ilk macın karsılıgını verecektir takımımız
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Fenerbahce - Twente TV maçı Türksat üzerinden yayın yapan Ictimai TV´de. Kanal Avrupa Liginin tüm maçlarını almış bugün de maçın reklamlarını döndürmeye başladılar.
Ictimai TV Frekans Bilgileri..
11554 2916 H
Maç ayrıca Thor Uydusun da STV 3 Slovakia kanalından(Emu ile izlenebiliyor)
STV 3 Slovakia kanalı Frekans Bilgileri.
12687 27500 V
Biss şifresi kırılarak izlenebilir. Slovak kanalı uydusunu çekenler şifresiz izleyebilirler çünkü o kanal Turksattan çekmiyor o nedenle şifresiz..
Maçın geniş özeti 22.00'de değil, 23.40'da. Star maçı canlı vereceğiz diyerek insanları kandırdı, şimdi de gece yarısına koyacaklar özeti neredeyse...
Daum genelde temkinli konuşurdu bu tür maçlarda ve rakibi överdi. Şimdi ise kazanacağız diyor, basın toplantısında dediklerini duyunca şaşırmıştım.Umarım sahaya çıkacak takım ve oynanacak oyun da bizleri şaşırtır kötü maçların ardından.
"YÜCE ATATÜRK"
En az bir beraberlikle döneriz diye düşünüyorum.Futbolcular bu maçta artık mücadele etmeliler.Kasımpaşa maçındaki gibi oynarsak sonuç kötü olur.Buradan bir beraberlik bile bizi son maçın skoruna göre lider çıkaracaktır.
Başarılar takımımıza..
bizim uyduda biss şifresi kırma olayı yok kahvehaneyede gidesim yok özeti bekliycez artık..
Ben inanıyorum en azından beraberlik alacağız berbat geçen gün güzel bitecek !
Volkan yine bomba..
Diego Lugano 1-0
Twente:0 Fenerbahçe:1 Liderliği garantiledik..
Last edited by KaF KeF : 02.Aralık.2009 at 22:46
MAç 0-1 bitti. Çok iyi skor.Liderliği garantiledik Maçı izleyemediğim için futbol hakkında yorum yapamayacağım.![]()
Star maçı veriyor şuan..
Tebrikler Fenerbahçe'ye.Maç için yorumda bulunamayacağım izlemedim. Ama liderliği garantilemeleri sevindirici.
İki takımın da tabelayı değiştirme fırsatını bulduğu güzel bir maç oldu. İlk 25-30 dakika maçta ağırlığını hisseden taraf Fenerbahçe, ikinci yarının başlarında ise Twente'ydi.
Fenerbahçe'de defansta Bilica'nın dönüşü son maçlardaki defansif zaafları sona erdirdi. Sezonun ilk maçlarında yaptığı bazı hatalardan dolayı kafalarda soru işareti bıraksa da toparlandı ve ceza aldıığı Gs maçına kadar çok iyi oynuyordu. Bilica'nın dönüşü ligde de defansif açıdan daha güçlü olmamızı sağlayacaktır. Bu akşam Fenerbahçe'de Roberto Carlos - maçın kırılma anı olabilecek bir pozisyonun başrol oyuncusu- Mehmet Topuz, Baroni, Lugano ve Bilica gözebatan oyunculardı. Baroni yanında alışık olduğu oyuncu olan Emre olmamasına rağmen mükemmel bir maç çıkardı. Yeri geldi sağ kanattan bindirmeye kalktı, yeri geldi defansta top kesti, ortasahayı düzenledi. Bir pozisyonda Twente'li oyuncu çaprazdan gelirken önde Baroni, ortada Volkan ve çizgide de yanılmıyorsam Carlos yattı. Biz böyle mücadele istiyoruz, futbolda herşey olabilir; maç kaybetmek de var kazanmak da, fakat yeterki bu mücadele bize gösterilsin.
Hakemi hiç beğenmedim. Tribünlerden çok fazla etkilendi. Pozisyonlarda düdük çalmıyor, tribünlerden homurdanmalar gelince düdüğü çalıyor. Volkan'a maçın yanılmıyorsam 29. dakikasında zaman geçirme nedeniyle sarı kart gösterdi. Baroni'nin son dakikadaki penaltımızı vermedi.
Son dakikalarda Nkufo'nun direkten dönen şutundan sonra farkı çok rahat arttırabilecek 3-4 tane net pozisyon bulduk, fakat değerlendiremedik.
Hem liderliği garantilediğimiz için hem de galibiyet için tebrikler Fenerbahçe'm. Yola devam.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Çok şükür be!Güzel bir galibiyet aldık.Bilica,Lugano,Cristian,Mehmet çok iyiydİ.Çok kaçırdık az pozisyon verdik...
Çok ihtiyacımız vardı çok. Hem skor hem futbol güzel. bu maçla birlikte çıkışımız başlar inşAllah.
bu cristian 1-2 sene sonra takimin vazgecilmezlerinden biri olur..
Tebrikler Fener'e.
Ama 40 küsur dakikada Twente'nin bir sutu acayip şanstı ya direge vurup içeri girecek sandım![]()
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Tüm Fenerbahçeli arkadaşlara buradan tebriklerimi gönderiyorum![]()
Alican bizim kaçırdığımız gollerde şansızlık unsuru görebildin mi peki?