1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Kaleci Tüfekle Vuruldu

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    Başkent
    Yaş
    37
    Mesajlar
    4,122

    Default Kaleci Tüfekle Vuruldu



    Yunanistan Birinci Ligi'nde hafta sonu oynanan Olimpiyakos - Panathinaikos derbisi inanılmaz bir olaya sahne oldu.

    Panathinaikos'un kalecisi Alexandros Tzorvas, bir taraftarın açtığı ateş sonucu yaralandı. Panathinaikos kalecisi Alexandros Tzorvas, Pire Savcılığı'na başvurarak Olimpiyakos taraftarları hakkında suç duyurusunda bulundu.

    Tzorvas, Pazar günü Olimpiyakos'la oynadıkları ve 2-0 kaybettikleri derbi maçta rakip takım taraftarlarının kendisini silahla yaraladıklarını söyledi.

    Savcıya vücudundaki saçma izlerini gösteren ve doktor raporlarını sunan Tzorvas, suçluların yakalanıp cezalandırılmasını istedi. Aynı zamanda Yunanistan Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Tzorvas, kolunda ve vücudunun çeşitli yerlerinde bulunan saçma izlerini Yunan medyasına gösterdi.

    Tzorvas, maç esnasında yaşanan gelişmeleri karşılaşmanın hakemi Anastasios Kakos'a da bildirdiğini ancak Kakos'un bunları maç raporuna yazmadığını da iddia etti.

    Pire Savcılığı, Olimpiyakos Kulübü'nden güvenlik kamerası görüntülerini isterken yayıncı kuruluştan maç görüntülerini de talep etti.

    Pazar günü oynanan derbi maçtan önce Olimpiyakos taraftarları, Panathinaikos takım otobüsünün önünü keserek takımın Karaiskakis Stadyumu'na ulaşmasını engellemiş ve bu nedenle karşılaşma yaklaşık 1 saat geç başlamıştı.

    Yunanistan Futbol Federasyonu'nun yaşanan olaylar nedeniyle Olimpiyakos Takımı'na ağır cezalar vermesi bekleniyor.

    Panathinaikos'u 2-0 yenen Olimpiyakos, rakibinin 1 puan üstüne çıkarak Yunanistan Birinci Ligi'nde zirvenin yeni sahibi olmuştu. Olimpiyakos'un teknik direktörlüğünü bir dönem Fenerbahçe'yi de çalıştıran Brezilyalı Arthur Zico yapıyor.

    İnternethaber
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

  2. #2
    Nesil
    2007
    Yer
    Ankara
    Yaş
    35
    Mesajlar
    9,473

    Default

    yuh bunlar bizide aşmışlar yazık valla holiganlığıda geçti terör resmen..

  3. #3
    Nesil
    2006
    Yer
    Pekin
    Yaş
    34
    Mesajlar
    12,340

    Default

    Bu nasıl bir nefret duygusudur inanmak zor gerçekten.Bu zihniyetteki kişileri insan diye nitelendirmekte bir o kadar zor..
    So what?
    Saike

  4. #4
    Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    8,046

    Default

    Olacak şey değil ...

  5. #5
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    Yunanistan'da bizde olandan daha çok olaylar oluyo. Pana ve Olympia taraftarları tam piskopat. Yakında bunlar top tüfekte götürür maça

  6. #6
    Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA
    Mesajlar
    2,731

    Default

    Ohaaa..Başka ne denir ki..Birkaç yıl önce iki takım arasındaki bir voleybol maçında bir holigan öldürülmüştü ama demek ki ders almamışlar..Komşu bizden beter..

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •