Galatasaray
Berabere
Büyükşehir Bld.Spor
Bir Dost
Hellbells
Rahat alırız gideriz
Zor maç oluır. İbo Akın sakatlığı sebebiyle oynayamıyacak bildiğim kadarıyla... Galatasaray yorgun olacaktır. Ya da bahane edecektir diyelim. Zor maç İBB kolay teslim olmaz. Berabere bitebilir.
[CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]
İBB her zaman G.Saray için kolay olmuştur. G.Saray kazanıp ligde biraz nefes alacaktır.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Galatasaray her İBB maçında oldugu gibi rahatça alır.
GS her zaman olduğu gibi yine kazanır İBB önünde..
Liderlik için büyük fırsat , bu hafta lider olacagız inanıyorum.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Zorla attırdılar golü, tebrikler hakem
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
hayatımda izlediğim en garip maçlardan birisiydi : )
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Hakem 2 takım adına da skandal kararlar verdi.. İlginç bi maçtı.
Her yerinden öpüyorum Hasan Ali![]()
Kayseri lider oldu :S
Son saniye golü ile aldılar bir puanı. Tebrikler İbb.
Tamamen bir rezillik.Bu maçta kesinlik hakeme suç bulmayın.Ne olursa olsun Galatasaray gibi bir takım böyle rezil durumlara düşmemeli.Kaç haftadır birisi bana Galata'nın durumunu sorduğunda kafamı öne eğip konuyu değiştirmek bıktım artık.
Yazıklar olsun...Biz nasıl bu hale geldik anlamakta zorluk çekiyorum.
İBB tebrik ederim 1 puanı çıkardılar bu maçtan...
Her hafta aynı senaryo Fener ile göbeği bitişik midir nedir bi yenipte lider olamadı Gs..
Kardeşim bu fb gs ne kadar düşünceLi takımLar ya,biz puan kaybetsek hemen kaybediyoLar.
Benim korkum bu mağLubiyetLerLe Rikartın kredisinin azaLması.SabrediLmesi gerekiyor çünkü...
Tebrikler Hüseyin B.Belediyesi
Şaşırdım kaldım. Büyük takımlar puan kaybederek yarışmaya devam ediyor.
Futbolun adaleti yok kaçan pozisyonlar direkten dönenler rakibin ilk sutu gol olamaz inanamıyorum 90+4'de , tabi bunlara işgüzar ve haysiyetten yoksun bir hakem ekleniyor ...
Evinde Rahat Uyu Hüseyin Göçek![]()
Tebrikler İBB..Bir puan çıkarmayı başardılar son saniyelerde..
Olmadık yerlerde faul verdi anlamsız kartlar cıkardı , kısacası görevini yaptı !
Sarp dogru söylemiş neden böyle birileri çıkıp birşeyler söyleyince bizim canımız yanıyor...
Sizin gibi mi?
Futbolcular hiç mi yorum vs. yapmayacak, nedir bu laf yani?
Öncelikle maçı izlemedim;
Hakemlere yüklenmeyi uygun bulmuyorum, sonuçta Galasataray İBB'ye 1 golden fazlasını atmalıydı; bunun yapabilecek güçte ve yapmalıda.1-0 gibi skor hiç garanti değildir.Hakem ne kadar hata yaparsa yapsın kazanmamız gerekirdi; sonuçta o kadar çok hata oluyorki artık ben kasti olduğunu düşünmüyorum.IBB'nin taraftarları olsaydı onlarda kendi aleyhlerine yapılan hatalar olduğunu söylerdi, ki mutlaka hatalar vardır...
Umarım artık kazanmaya başlarız, Baros olmadan biraz zor olacağını düşünüyorum ama kazanmak zorundayız artık...
Hakemi kötüleyen yorumlar her takımdan; futbolcu, teknik direktör, başkan her hafta yapıyor dikkat ederseniz.Ortamda da pek bir değişiklik olmuyor, sadece büyük kulüplerinki yankı uyandırıyor o kadar.En basitinden TRT'nin Telelig veya Stadyum programlarını seyrederseniz göreceksiniz.Fenerbahçe, Beşiktaş, Galasataray, Trabzonspor vs. vs. farketmiyor.Her hafta hakeme itiraz ediliyor, takımlar başka; tema aynı.Eğer gerilecek birileri varsa onlarda Hakemler, yaptıkları hatalarda belkide ondan; kendilerine güvenilinmiyor...
Sizin deyiminizle herkesin ağzı var işte(!)...
Aziz Yıldırım'ı ima ettiği sözlerine gelirsek;
Pekte germiyor sadece kendinin ve birilerinin düşüncelerine tercüman oluyor ki bir insan düşüncelerini açıklayabilmeli, söyleyebilmeli, Mustafa Sarp bunları söyledi diye gerginlik olacaksa varsın olsun; kimler zamanında neler söylemedi ki...
Bu ne yahu.90+lara uzatılması normaldir.Anıl sende evvelden sakin.Herkesin yorum yapmaya hakkı var.Bu arada nedense hakemler gol yenince berbat oluyor.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Biz paranoya yapıyoruz ondandır...
Senin yorumun degilse başkasının yorumunu buraya eklemenin anlamı ne ?