1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Alex'ten bomba açıklama: Gidiyorum

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    MeRSiN

Default Alex'ten bomba açıklama: Gidiyorum

Fenerbahçe'nin Brezilyalı takım kaptanı Alex de Souza, kimseyi memnun edememekten bıktığını, sezon sonunda izin isteyeceğini söyledi.Brezilya'nın Globe Esporte gazetesine internet üzerinden röportaj veren futbolcu, önce Brezilya Ligi'ni değerlendirip övgüler yağdırırken, Carlos'un Corinthians'a gitmesinin bu ekibi Libertadores Kupasında şampiyonluğa taşımaya yetmeyeceğini belirtti.

"MEMNUN EDEMEMEK BEZDİRDİ"

Avrupa'da futbol oynamanın çok yorucu olduğunu, bir türlü kimseyi memnun edememenin kendisini bezdirdiğini belirten Alex, eşinin Brezilya'ya dönmek istediğini kaydetti.

Sambacı, "Sezon sonunda Brezilya'ya dönmek için izin isteyebilirim" dedi. Alex'in bu sezon takımdaki kaos ortamından şikayetçi olduğu biliniyor.

kaynak:İnternethaber

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

yalan haber oldugu aciklandi..

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Alex'ten bahsediyoruz paylasırken 3 kez düşünmek gerekir

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Habere göre Alex'in eşi Brezilyaya dönmek istiyormuş Yalan haber olduğu buradan belli .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Medyanın iki gündür Fenerbahçeyi yıpratmak için haberleri itibar etmemek lazım...
    Yok Mehmet'in kelepçeleri, yok Alex'in eşi. Daha ne rezillikler üretecekler bakalım.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Medya artık her taraftan saldırır.. Yalanoğlu yalan bir haber. Alex en yararlı futbolcudur Fenerbahçe tarihinde.. En fazla Avrupada gol atan oyuncusudur.. Daha nasıl memnun edemiyor. Çok memnunuz biz..

TuNdRaLoWeR Misafir

"Aragones geri dönüyor" başlıklı bir haber yapsalardı daha çok inanırdım

Ah zaten başlıkta BOMBA açıklama yazıyormuş

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Oldu güzelim

Sheriff Misafir

Dokundurmadıkları, açığını bulamadıkları bir Alex kalmıştı zaten, en sonunda onada dokundurmuşlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sanal alemde Alex balonu!

Dün bir internet sitesinde Alex'in ağzından yazılan 'Ayrılmak istiyorum' açıklamasının gerçek olmadığı anlaşıldı.

Kaptan Alex de Souza’nın dün bir internet sitesinde yayınlanan, “Ne yapsam kimseyi memnun edemiyorum, sezon sonunda izin isteyip, kulübümden ayrılacağım” şeklindeki ifadesinin gerçekle ilgisinin olmadığı ortaya çıktı. Alex’in Brezilya’nın en önemli gazetesi Globoesporte’nin internet sitesine verdiği röportajda Brezilya Şampiyonası’nı değerlendirdiği ve Flamengo’nun 17 yıl sonra gelen zaferiyle ilgili görüşlerini aktardığı kaydedildi.

Mesaj Yetkileri