1 ile 2 arası toplam 2 sonuç

Konu: Vural'ın milli takım inadı sürüyor...

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Arrow Vural'ın milli takım inadı sürüyor...

Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, milli takımı istediğini ve bu işe hazır olduğunu söyledi
    Antalya'da ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Kasımpaşa'nın teknik direktörü Yılmaz Vural, milli takım için hazır olduğunu, kendisi olmadığı taktirde başka Türk hocaların da bu işi yapabileceğini söyledi.

Vural, ''Ben Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) başkanı olsam Yılmaz Vural'ı milli takımın başına getiririm. Ben olmazsam başka Türk hocalar da yapar ama ben bu işe hazırım. 25 yıllık deneyimlerimi milli takıma aktarmak istiyorum. Bu işte deneyimim, birikimim var. Onlarca futbolcu yetiştirdim. Ülkeyi ve insanları tanıyorum'' dedi.

-KASIMPAŞA'NIN HEDEFİNDE BURSASPOR VAR-
    Yılmaz Vural, ikinci yarı hazırlıklarını 10 gündür Antalya'da sürdürdüklerine dikkati çekerek, şunları söyledi:
    ''Antalya'da 10 günde 15 antrenman 2 hazırlık maçı oynadık. Yarın İstanbul'a dönüyoruz. Sonra kupa maçı var. İstanbul'da 5 antrenman daha yaptıktan sonra 15 Ocak'ta yeniden Antalya'ya geleceğiz. Antalya'da 15 antrenman daha yapacağız. Ayrıca 18 Ocak'ta da Shaktar Donetsk takımı ile Antalya'da bir hazırlık maçı yapacağız. Lige başladığımızda 33 antrenman 3 hazırlık maçı ve 2 kupa maçı yapmış olarak ikinci yarının ilk maçı olan Bursaspor maçına hazır hale gelmiş olacağız.''

Kupanın kendileri için ikinci sırada olduğunu anlatan Vural, şunları söyledi:
    ''Ligin ilk maçında rakiplerimiz hep güçlü takımlarla oynayacak. Bursaspor maçını kazanırsak üst sıralara doğru yükseliriz ve diğerleri ile puan farkı olur. Bu açıdan Bursaspor maçı bizim için çok önemli. Bursaspor maçı yukarıya çıkış, aşağıdan kurtuluş maçı olacak. Bütün yüklememizi bu maça göre yapıyoruz. Bursaspor maçına tam olarak hazır halde çıkacağız. Hep iyi oynayan kazanmıyor. İlk yarı 7-8 puanımızı son dakikalarda kaybettik. Amacımız iyi futbol oynamak, Tepebaşı'ndan Haliç'e inenleri stadyuma çekmektir.'

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Kendisini Maradona ile felan kıyaslamaya başladı. İyice uçtu. Biri durdursun Yılmaz Vural'ı. Futbol dünyasının biraz içinde olan birisi bile seni yapmaz Milli Takıma Yılmaz Hoca boşuna yorma kalbini.

Mesaj Yetkileri