Beşiktaş
İBB
Berabere
(/s)
VaLLa bence maç 0 ya da 2 bitecek. Şu AbduLLah Avcı deniLen kıL, büyük takım görünce savun babam savun sistemi iLe oynayan bir takım oLdukça zor 1 oLur zaten..
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Önümüzde tek bir hedef kaldı.O da Turkcell Süper Lig.Uzun süren galibiyet serisinin ardından uzun süren bir galibiyet alamama serisi başladı.Umarım bu maçla bu seriye bir son veririz ve ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapabiliriz.Hala toparlanabileceğimiz yönünde umudum var.
İBB bizi zorlayan bir ekip her zaman.Maç evimizde ama hava şartları iyi olmayacakmış.Zaten taraftarın yönetimle yaşadığı sorunlar yüzünden stadımızın olumlu atmosferide yok.Kazanmamız zor gözüküyor ama Mustafa hocaya güveniyorum..
İstanbul Belediyenin kazanacağını düşünüyorum. Umarım bol protesto ve küfürlü bir maç olur.
Sizin gibi tarafdar da olmaz olur bence......
Insallah hafta ortasi medyada yansidigi gibi hocamiz cift forvet Bobo-Nobre'ye doner ve rahat bir mac izleriz. Hala umudum var, bu takim daha kotu bir kadroyla gecen sene son 18 macta 43 puan topladi, aynisini tekrarlamamasi icin bir neden yok. Yeter ki hoca ve oyuncular rahat birakilsin ve ofansif oyunculardan en az 2-3 tanesi form grafigini arttirsin. Gecen sene sadece Tello, Yusuf, Bobo ve Holosko kendi oyunlarini oynadi ve sampiyon olduk. Bu sene bunlarin yaninda Tabata, Nihat ve Batuhan da var, ustelik savunma Ferrari ile daha da saglamlasti. Ben hala inaniyorum.....
Beşiktaş kazanacak bu maçı ve Belediye şanssızlığını kıracak. Bu arada BJK galibiyetine ilk oyu ben vermişim.![]()
Bu takım bize ters geliyor ama kazanırız yine de.Kötü gidişe dur demenin vakti, ayrıca protestolar da olmalı yönetime karşı sonuç ne olursa olsun.
İyi siz takıma dönün. Sizin için 107 yıl önemli değil , sadece kupalar önemli.
Süleyman Seba değerleri önemli değil , TV programında Ahmet Çakar gibi bir adam "Hocam" diyen otoritesiz bir başkan gerekli... Neyse müstehak.. Çünkü siz gerçek Beşiktaşlılarsınız ya![]()
BJK taraftari bu camianin degerlerine bu kadar onem veriyorsa kendisi adam olacak ilk once.
Seba gitsin Ahmet Dursun demeyecek. Serdar Bilgili'ye kufur etmeyecek. Her mac rakiplere ve hakemlere ana avrat kufur etmeyecek. Takimi yenildi diye kaleciye hava alaninda yumurta atmayacak. Kendi baskanina kendi stadinda esinin yaninda kufur etmeyecek. Degerlere bu kadar onem veriyorsaniz ilk once kendinize ceki duzen verin bence. Zamaninda Demiroren'e 0 protesto vardi, hatta loca yapacak diye S.Bilgili'yi gozden dusurup Demiroren'e sarilan BJK taraftari degil miydi?
Sizler icin kupa gercekten onemli degil, o yuzden gecen seneki sampiyonluk kutlamalarinda Demiroren buyuk baskan diye cagriliyordu ve hep bir agizdan 'buyuk baskan bize Quaresma'yi getir' deniyordu. Zaten baskana tepkinin CL ve ligdeki puan kayiplarinda sonra anca ortaya cikmasi da tesaduftur zaten, tabii......
Maç tatil olabilir İstanbul'da çok kar var. Aynı şey Galatasaray maçı içinde geçerli.
Olur inşallah... Birde sakat vermeyelim bu durumdayken.
Maç iptal olmassa kazanacakdır İBB benim düşüncem öyle.
İnönü Stadı karla kaplı!
İstanbul'da devam eden kar yağışı futbolu olumsuz etkiliyor. Bu akşam 19.00'da başlayacak olan Beşiktaş-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde İnönü Stadı'nın zemini karla kaplandı. Stad yetkilileri temizleme çalışmalarını sürdürürken, maçın oynanıp oynanmayacağına hakem Cüneyt Çakır karar verecek.
Yapılacak son kontrollerden sonra kararını verecek olan Çakır'dan önce TFF, meteoroloji müdürlüğü ile görüşerek hava şartlarının daha da kötü olması durumunda maçı erteleyebilir...
sporx
Büyük ihtimalle ertelenecek
Ertelense iyi olur valla.Seçimden sonra bir gün oynansın hatta.Murat Aksu kazanırsa taraftarın pozitif enerjisi o zaman daha çok etki eder maça..
ertelendi.........
Sentugo.
Tatiil..![]()
Maçın ertelenmesi iyi oldu.Hem böylesi bir zeminde ve havada puan kaybı riski yüksekti hem de sakatlar ve formsuzlar kendine gelir biraz hiç değilse.
Daha önce ertelenen maç yarın oynanacak.Maç ile ilgili düşüncelerinizi bu konuda paylaşmaya devam edebilirsiniz.
So what?
Saike
VaLLa geçen hafta ve bu hafta zirvede yaşanan puan kayıpLarı iLe bu eksik maçımızı aLırsak herkes kadar iddaaLı bir konuma geLicez. İBB çok ters bir takım. ÖyLe yada böyLe, ne yapıp edip 1-0 da oLsa kazanmaLıyız. Kazanırsak, önümüz açık.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Herkesin aksine ben bu maçı çok rahat alacağımızı düşünüyorum.
3-1 skor tahminim. İskender atar Belediyenin de golünü![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kazabiliriz de, kaybedebiliriz de. Ama her ne olursa olsun, sezon sonunda Denizli gitmeli.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
yanında Demirören'de giderse değmeyin keyfime
Beşiktaş iç sahada maç kaybetmez. Fb deplasmanına kadar 3'er puanı kaparlar. Zaten bir tek Denizli deplasmanı var o arada![]()
İstanbul Büyükşehir Belediyespor`da Beşiktaş maçı öncesi 11 eksik bulunuyor.
Sakatlıkları geçen Kus ve Okan Buruk, görev verilmesi halinde forma giyebilecek. Geçen hafta Sivasspor mücadelesinde sarı kart cezası nedeniyle takımını yalnız bırakan Efe de kadrodaki yerini alabilecek.
Kırmızı kart cezalısı Oğuz Sabankay ve sarı kart cezalısı Rızvan`ın forma giyemeyeceği takımda, savunma oyuncusu Cesario`nun da sakatlığı bulunuyor. Devre arasında transfer edilen Ergün Berisha ise Beşiktaş ile ilk maçın tarihinde kadroda bulunmadığı için forma giyemeyecek.
Lacivert-turunculu ekipte sakatlığı bulunan diğer futbolcular, Gökhan Süzen, Gökhan Kaba, Taner Gülleri, İbrahim Akın, Herve Tum, Zeki Korkmaz ve Abdülkadir Kayalı.
A.A.
Şu kadar eksiğin olduğu bir Belediyeyi'de yenemiyorsak sözün bittiği yerdir benim açımdan. Umarım kazanırız yarın akşam.![]()
Belediye bir tek Fener'e gelince aslan kesilirkorkmaniza gerek yok bence rahat alirsiniz
![]()
Beşiktaş'ımın sahadan 7-0 veya 8-0 gaLip geLeceği fantastik mücadeLe.
Beşiktaş rahat kazanır da en fazla 2 gol atarlar bence İBB'ye...
Bu maçı kazanmamız halinde liderle olan fark 2 ye inecek ama Bursa gerçeği var daha önümüzde.. Sakatlıklar falan ne durumda bilmiyorum en son Ernst için ' O da insan' diye bir haber görmüştüm =) oynamzsa bizim için büyük bir handikap olur, her ne kadar geöen seneki performansından uzak olsa da Alman fubolcusu sonuçta panzer yani, ortasahada esip gürler.. Umarım Mustafa Hoca yine değişik bir taktikle çıkmaz maça, iki sezondur ideal bir kadro oturtamadık, düşündürücü bir durum.. Bobo'dan goller bekliyorum ve handikaplı bir galibiyet =)
İlk yarının son anlarında Bobo'nun attığı golle Beşiktaş 1-0 öne geçti..
I'm back...
Gerçekten golü izledikçe insanın Bobo'nun finishing'e 13 veresi geliyor![]()