1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Hiddink'ten son nokta

Hybrid View

Default Hiddink'ten son nokta

(A) Milli Takım Sorumlusu Guus Hiddink, 2010 Dünya Kupası'na katılacak Fildişi Sahili Milli Takımı'nı çalıştırmayacağını açıkladı.

Hiddink, Hollanda'nın De Telegraaf gazetesine yaptığı açıklamada, geçici olarak Fildişi Sahili Milli Takımı'nın başına geçmesinin, şu anda başında bulunduğu Rusya Milli Takımı'ndaki ve Ağustos'ta başlayacağı (A) Milli Takım'daki görevlerini olumsuz etkileyebileceğini söyledi.

Türkiye'nin Mayıs ayı sonunda İrlanda, Çek Cumhuriyeti ve ABD ile hazırlık maçları yapacağını hatırlatan Hiddink, açıklamasında, ''Fildişi Sahili ile anlaşma imzalamış olsaydım, bu maçları kaçırırdım. Doğrusunu söylemek gerekirse bu benim yapacağım bir şey değil'' ifadesini kullandı.

2010 Dünya Kupası'na katılacak Fildişi Sahili'ni çalıştıracak isimler arasında Hollandalı Hiddink ile birlikte Fransız teknik adam Philippe Troussier'in de ismi geçiyordu.

Sporx

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

En doğru karar olmuş bence,o takımın başına geçmiş olsa bizim oyuncularımı ve ligimizi takip edemeyecekti.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bizim adımıza iyi oldu Fildişi'nin teklifini reddetmesi.Daha fazla ilgilenme şansı olacak takımımızla.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Rusya ile olan sözleşmesini de en kısa sürede sona erdirip, sezon bitmeden gelmesi lazım Türkiye'ye.

Federasyon taviz vermemiş, bu konuda da gereken baskıyı yapmalı, Hiddink'i kafasına göre takılmak durumunda bırakmamalı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri