Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç Tahmini

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

15 65.22%
  • Gaziantep

5 21.74%
  • Berabere

3 13.04%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 101 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Gaziantepspor [ 26. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Fenerbahçe - Gaziantepspor [ 26. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Hep destek tam destek Cumartesi KADIKÖY'DEYİZ...

Kazanacağız...

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Fenerbahçe bu kez kazanır. 2-0 ya da 3-1 diyorum, Guiza'dan da gol bekliyorum
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Çok Kolay Bir Maç Olmayacaktır Kanımca Bu Maçtan İddaadan Sürpriz Bekliyorum.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Fenerbahçe kazanmak zorunda. Geçen maçta Lugano'yu gördükten sonra herhalde bizden daha çok etkilenmişlerdir onlarda. Kazansınlarda mutlu etsinler biraz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

FB kazanır bu hafta... İnşallah kazanamazlar ama bence kazanacak
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazanırız kazanırız-da.

''da''sı var işte, herkes biliyor. Yazmama pek lüzum yok.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Kazanırız kazanırız-da.

Aynen. Kazanırız-da. Ne değiştirir bir galibiyet bir sonraki maç aynı tas aynı hamam devam eder.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ligin sonuna yaklaştıkça puan kayıplarının telafisi zorlaşıyor. Bu maçı öyle ya da böyle alıp Bursa ve Galatasaray'ın puan kaybını beklemeliyiz. Ondan sonraki haftada da zaten çok kritik bir derbi var. Bu maçta herhangi bir puan kaybı olması durumunda bizim için derbinin bile şampiyonluk anlamında pek önemi kalmayabilir. Geçen hafta sabırlar en sona dayandı, bu maçtaki olumsuz bir sonuç halinde büyük bir patlama olabilir. Ama ben bu maçta puan kaybedeceğimize ihtimal vermiyorum.

Alex ve Özer dönüyor. Sakat olan Cristian'ın yerine de umarım Deniz oynar. Lugano'nun dönüşüyle defans rayına otursa da hücum anlamında sıkıntılar başladı. Alex ve Özer gibi skora etki edebilecek 2 ismin bu maçta takıma katılacak olması, tribünlerin desteğiyle birlikte hücumdaki kıtlığı bozacaktır. Skor tahminim; 2-0
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

3 puandan başka bir seçenek düşünmek istemiyorum

Hücum anlamında daha güçlü olacağımız bir maç olacak.Şansımız çok az da olsa devam ediyor.Bize düşen kalan bütün maçlarımızı kazanmak.Sonrasında rakiplerimizin puan kayıplarını bekleyeceğiz

Herşeye rağmen Cumartesi akşamı bende Kadıköy'de olacağım.Hep Destek Tam Destek !

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Hücum anlamında daha güçlü olacağımız bir maç olacak.Şansımız çok az da olsa devam ediyor.Bize düşen kalan bütün maçlarımızı kazanmak.Sonrasında rakiplerimizin puan kayıplarını bekleyeceğiz

Herşeye rağmen Cumartesi akşamı bende Kadıköy'de olacağım.Hep Destek Tam Destek !
    Mert,Türk Telekom üstteyim...Bi görüşelim eğer orda olacaksan...Enes de (Pişekar) telekomdaymış...

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Mert,Türk Telekom üstteyim...Bi görüşelim eğer orda olacaksan...Enes de (Pişekar) telekomdaymış...
    Abi Migros'ta olacağım ben de,ama haberleşip,maç öncesi görüşürüz yine.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Henüz kaybedilen bir şey yok, son oynanan derbiden sonra Beşiktaş'ın şansı kalmadı yorumları yapılıyordu şimdi Galatasaray'ın arkasına yerleşti.

Bu nedenle bu maçtan çok haftaya oynanacak derbi maçı daha çok önemli. Oyunculaar da bunun bilincinde olup, bu maçı kazasız geçip, derbiyi düşünmeye başlarlar.

Maç günü yaklaştığında, oynayabilecek oyuncular hakkında daha doğru tahminler yapabiliriz. Taraftar son maçlarda takım çok kötü gitse de sürekli takımın yanında. İçeride oynanan son maçlarda stadın doluluğu, son Gençlerbirliği maçındaki taraftar, bu maçta da taraftarın stadı büyük ölçüde dolduracağını düşünüyorum, çünkü 4 hafta sonra çok değişik yerlerde olabiliriz, taraftar da bunun farkında, Gaziantep-Galatasaray-Kayseri ve Ankaraspor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hiçbir şey belli olmayacak Fenerbahçe matematiksel olarak şansını kaybetmediği sürece.

Ama Gaziantep güçlü bir ekip, sanırım Fenerbahçe'nin galibiyet serisini onlar sonlandırmıştı.. Tahminim beraberlik, olmazsa da Fenerbahçe kazanacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fenerbahçe'nin zorda olsa 1-0 2-1 gibi tek farklı bi skorla kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu maçtan beraberlik bekliyorum...Sonuçta kim kazanırsa kazansın zevkli bir maç olacak dahi Daum'dan yine sürpriz kadro beklenir..

Nesil
    2006

Futbolcularımız inanmıyor, bizat öğrendim. Bu nedenle ümit bağlamayın. Ben bu maçda Antalya ve Gençlerbirliğinde olduğu gibi ölümüne yatarız. Alex'in sayesinde galibiyet getirecek golü atar. 1-0 kazanırız. Daum'un dediği gibi kalan maçlarımız 1-0 bitsin şampiyon oluruz(!)

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Futbolcularımız inanmıyor, bizat öğrendim. Bu nedenle ümit bağlamayın. Ben bu maçda Antalya ve Gençlerbirliğinde olduğu gibi ölümüne yatarız. Alex'in sayesinde galibiyet getirecek golü atar. 1-0 kazanırız. Daum'un dediği gibi kalan maçlarımız 1-0 bitsin şampiyon oluruz(!)
    Batuhan biz taraftarız her zaman umudumuz vardır,her zaman başarı bekleriz..Daha 26.hafta her sey olur bu ligde...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Batuhan biz taraftarız her zaman umudumuz vardır,her zaman başarı bekleriz..Daha 26.hafta her sey olur bu ligde...
    Rıdvan Dilmen'den altıntı yapıyorum; Lille(bende bu maçta oradaydım), Antalya ve Bursa maçlarında stadyum tamamı doldu. 150bin yakın taraftar izledi. Eğer futbolcular taraftarın yarısı kadar insansa bu takım her maçı kazanır. Olayın özeti budur.

Ben şampiyon olacağımıza inanmıyorum ama; kendime yediremediğim için bir ümit besliyorum. Bu maçı kazanır ardından Galatasaray'ı yenersek bundan sonraki her Kadıköy'de oynanan maça gideceğim. Böyle bir yemin ediyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimden öğrendin 2dir bunu yazıyorsun söyle de bilelim?Aksi takdirde dikkat çekmeye çalıştığını düşüneceğim.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    Fenerbahçe kazanmak zorunda. Geçen maçta Lugano'yu gördükten sonra herhalde bizden daha çok etkilenmişlerdir onlarda. Kazansınlarda mutlu etsinler biraz.
    Etkilenmeleri gereken birçok şey varken bu kadar senedir etkilenmeyenler, ondan da etkilenmezler malesef.

Quote Originally Posted by SerKaN View Post
    Kazanırız kazanırız-da.

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Aynen. Kazanırız-da. Ne değiştirir bir galibiyet bir sonraki maç aynı tas aynı hamam devam eder.
    Kesinlikle katılıyorum. Taraftar olarak her zaman umut taşıyoruz şampiyonluk için ama takımda herhangi bir ışık göremiyorum.

Birkaç gündür FBTV'de 2001'deki 4-3'lük maçın görüntüleri dönüyor. Taraftarları gaza getirmeye çalışıyorlar sanırım. Destek olursanız yapar takım gibisinden. Takıma bakıyorum, gülüyorum. Bunlar mı yapacak diye.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İŞTE İLK 11'LER

FENERBAHÇE

Volkan Demirel
    Gökhan
    Lugano
    Bilica
    Andre Santos
    Mehmet Topuz
    Deniz
    Emre
    Özer
    Alex
    Güiza

Yedekler:

Volkan
    Bekir
    Semih
    Deivid
    Selçuk
    Vederson
    Önder

GAZİANTEPSPOR

Mahmut
    Serdar
    Tolga
    Deumi
    Ivan
    Zurita
    Murat Ceylan
    Erman
    Olcan
    Jorginho
    Beto

Yedekler:

Recep
    Mehmet Yozgatlı
    Tomas
    Ümit
    Julio Cesar
    Hakan Bayraktar
    Ahmet

Sporx
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Cumartesi Kadiköydeyim inşallah..Takımımızı inşallah galibiyetle Sami Yen deplasmanına uğurlayacağız..

Basarılar Fenerbahce'm..

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Fenerbahce bence hem bu maci alir, hem de haftaya GS'yi yener. Iyi futbol oynar mi bilemem, ama boyle bir his var icimde nedense.....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Fenerbahce bence hem bu maci alir, hem de haftaya GS'yi yener. Iyi futbol oynar mi bilemem, ama boyle bir his var icimde nedense.....
    fenerbahçe bu maçı alırsa haftaya da gider gs'yi yener.önemli olan bu maçı alır mı alex emre guiza özer biri yada bir kaçı sahneye çıkıp bu maçı alır ama futbol tatmin etmeyebilir bence. asıl güzel futbol sami yen'de oynanacak diye düşünmekteyim
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

0-3'ten 4-3'e gelir yine.

Yani o maç gibi Fenerbahçe her durumda kazanır.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kazanma ihtimalimiz var... Fenerbahçe olarak KAZANIRSAK fazla şaşırmayacağım... (O kadar kızgınım ki takıma; ironi yapmadan yorum yazma şansım yok malesef...)

Sonrası?... Mehteran bölüğü gibi yola devam... İki ileri, bir geri... Kim tutar seni?.. (Ne hallere düştük YaRabbi ?.. Şu futbol takımını üç yıl şampiyonluk sözüyle kuranların yaptığına bakar mısın? Artık Antep'i 3-0 geriden gelip 4-3 yendiğimiz maçın hatırasıyla övünür olduk... Durmak yok; Brezilyadan oyuncu aramaya devam... Alexin fikrini almayı unutmayın...)

Nesil
    2006

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Taraftar forumumu ? yoksa macin yorumlarini yaptigimiz bir forummu burasi ? bunun bi aciklamasi yapilirsa iyi olur

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri