1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Açlık grevinde 48 saat

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2009
    Yer
    Samsun
    Yaş
    30
    Mesajlar
    11,040

    Exclamation Açlık grevinde 48 saat

    Kocaelispor Başkanı Muammer Çelik, kulübe madde ve manevi destek verilmemesini protesto etmek amacıyla başlattığı açlık grevinde 48 saat geride kaldı.


    NTV Spor ve Ajanslar
    Güncelleme: 14:01 TSİ 17 Mart. 2010 Çarşamba

    Bank Asya 1. Lig'de 14 puanla son sırada yer alan Kocaelispor'un kulüp başkanı Muammer Çelik, tüm çağrılarına rağmen kulübe yeterince destek verilmemesini protesto etmek için başladığı açlık grevinde 48 saati geride bıraktı.
    Açlık grevini Kocaeli Eğitim Vakfı (KEV) Sefa Sirmen Tesisleri'nin girişindeki boş alana kurulan, çekyat, koltuk, televizyon ile elektrikli ısıtıcının bulunduğu çadırda sürdüren Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kendisini açlıktan ve iklim şartlarından çok duyarsızlığın üzdüğünü söyledi.
    Geride bıraktığı 48 saatte taraftarlardan başka destekçisinin olmadığını, taraftarların grev çadırında kendisini ziyaretinden güç aldığını dile getiren Çelik, ''Öncelikle Kocaelispor'un kurtulmasını istiyorum. Bu da kentteki sanayi kuruluşlarının destek vermesiyle olabilecek bir şey. Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız sanayi kuruluşlarının kulübe yıllık minimum 10 bin lira ile 100 bin lira arasında katkı verilmesini sağlayabilirler. Kulübe gelir sağlayacak diğer bir konu da KEV'e ait Sefa Sirmen Tesisleri. Burayı Kocaelispor'a ait başka bir taşınmazla takas ederek kulübe kazandırmak istiyoruz. Burada hesaplarımıza göre 60-70 milyon liralık bir değer var. Bu parayı 'alın bize verin' demiyoruz. Biz, 'bu değerleri bir araya getirin, şehrin büyükleri olarak elinizde tutun, kulübün tüm borçları ödensin, kalan para da bir kontrol altında kulübe kazandırılsın' diyoruz. Yönetim olarak da sıkıntılar aşılınca burası kadar büyük olmayan bir tesis yaparız. Bu işin kurtuluşu bu. Ben burada kimseden kendim için para istemiyorum'' dedi.


    GELİŞME YAŞANANA KADAR GREVE DEVAM EDECEK
    Açlık grevini Kocaelispor adına bir gelişme yaşanana kadar sürdüreceğini ifade eden Çelik, ''Beni üzecek, yıkacak olan tek şey bu işin sonunda başarılı olamamaktır. Açlık, soğuk beni etkilemiyor, çektiğim acıları ortaya çıkartacak tek şey bu işin sonunda duyarsızlığın devam etmesi olur. Kolay değil, 3. gün. Bir çadırın içinde yaşıyorsunuz, açlık çekiyorsunuz. Bu doğru bir hareket değil, sağlığımı, canımı ortaya koydum, ama şu anda iyi gidiyor. Tek sıkıntım duyarsızlığın devam etmesidir'' diye konuştu.
    Bu sırada Gençlik ve Spor İl Müdürü Kenan Malkoç, grev çadırında Çelik'i ziyaret etti.
    Malkoç, Muammer Çelik ve yönetiminin nasıl bir riske girdiğini, nasıl bir mücadele verdiğini, bu mücadelede kimin ne kadar yer aldığını herkesin iyi bildiğini dile getirerek, ''Senin adına (Muammer Çelik) hiç bir eleştiriyi kabul etmem. 'O yapıyorsa mutlaka bir bildiği vardır' derim, önemli olan bir şeylere inanmak. Ama kimse bu işe senin kadar inanmadı'' dedi.

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5
    Yaş
    38
    Mesajlar
    1,691

    Default

    sözde destek her zaman olacaktırda somut birşeyler çıkar mı bu işin sonucunda? ben pek sanmıyorum. Ama gerçek şu ki Kocaelispor'un bu durumdan kurtulması için birilerinin taşın altına elini sokması şart.
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

  3. #3
    Nesil
    2006
    Yer
    Juventus Arena-Turin
    Yaş
    39
    Mesajlar
    568

    Default

    o kadar fabrika var,sanayinin karbi burası ama gel gelelim takıma yardım yok.çok değil 1-2 tanesi yardım etse eski günlerimize döneriz.ama nerdeeee

  4. #4
    Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06
    Yaş
    37
    Mesajlar
    6,743

    Default

    1-2 tanesi büyük yardım etmesin. Kocaeli'de 50 tane fabrika olsa her biri çok değil 5000 tl yardım yapsalar bu bile ilaç gibi gelir. 5000 TL onların belki 1 haftada sadece gecelik harcadıkları para. Uçkura gelince para bol yardım dedinmi hepsinin bahanesi vardır.

    Kimse anlamıyo aslında bu takımların getirisini. Şehrin adı sürekli gazetede - basında geçiyo ve insanlar şehre olumlu bakmaya oranın adını duyduğunda haa bak burda şu var bu var demeye başlıyolar.

  5. #5
    Nesil
    2007
    Yer
    Adana
    Yaş
    34
    Mesajlar
    6,566

    Default

    hastaneye kaldırılmış
    (/s)

  6. #6
    Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır
    Mesajlar
    5,664

    Default

    Yazık yaa Kocaelispor'un düştüğü durum,başkanın çırpınışı...

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •