Fenerbahçe
Manisaspor
Berabere
(/s)
Fenerbahçe son 3 maçında gol yemedi ama fazla golde atmadı..Bu maç alt biter bana kalırsa skor tahminim ise 1-1 ve ya 0-0..
Sakatlık olmasın cezalı oyuncu olmasın da ne olursa olsun.
Emre oynamasın, malum atmak için sırada bekliyorlar.
1-0 kazanırız. Gol yemiyoruz; ama yetenekli oyuncularımız sayesinde gol buluyoruz.
Last edited by Universal : 24.Mart.2010 at 00:13
Sahamızda farklı galibiyet alıp, deplasmandaki maçı kolaylaştırmamız lazım. Bu yarı final karşılaşmalarının fikstürü de enteresan olmuş. İlk maç Galatasaray derbisinden önce, rövanşı da Beşiktaş derbisinden önce. Emre,Lugano,Gökhan,Alex gibi kilit oyuncuları kart riskine atmaya hiç gerek yok. Kenarda olmalılar. Deniz sakatlığı nedeniyle büyük ihtimalle oynayamayacak.
Bu maça şu 11'le çıkılması gerektiğini düşünüyorum;
----------Babacan
Önder---Bekir---Bilica---Santos
Özer---Selçuk---Mehmet--Vederson
---------Semih--Güiza
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Daum rotasyon sevmez beyler
İdeale yakın bir kadroyla cıkacağız bence sahaya...
1-0,2-0 gibi bir skorla ve en az hasarla cok istediğimiz kupa için avantaj sağlamalıyız...
Fenerbahçe bu sefer kupayı alacak galiba.
burdaki maçı kazanacağım diye emreden olmamak gerekir.emre sarı kart görürse derbide fener yenilir.bu maçta 1-0 biter
bence de GS maçı çok daha önemli, bu karşılaşmanın telafisi olacak. ama derbinin telafisi yok, kaybederseler şampiyonluk yarışından koparlar. Manisaspor'da etkili 2-3 isim var. İsaac, Güven Varol, Simpson.Bu isimlere önlem alırsa FB gol yemez, 1 tanede atsa yeter iştealt biter bencede.
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Yeneriz... Yenemezsek ve elenirsekte ligi alalım oda yeter.. Benim açımdan çokta önemli olmayan bir maç.. Lig ilk sırada..
öyle diyorsunda ulaşılabilecek somut hedeflerden birisi ZTKligte FB'nin elinde değil ipler, Bursaspor'un elinde. O kaybederse şansı olacak diğer takımların
![]()
Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
Hak bela yazmaz kul azmadıkça.
Alt bekleyenlerin aksine Fenerbahçe'nin çok rahat bir şekilde 3-0 kazanacağını düşünüyorum...
Artık bi ara alalım şu kupayı ya, hayal filan olarak bile hatırlmıyorum son aldığımız kupayı
Ne olursa olsun geçmemiz gerek turu![]()
Bu maç çok kötü bir zamana denk geldi . Akıllar derbide olacaktır . İyi bir futbol beklemiyorum gol yemeden tamamlanan her skor iyidir bence . sakatlık olmasın da galibiyet önemli değil
Sakatlik falan olmaz insallah.Sakatlik olmadan 1-0,2-0 gibi skorlar iyi olur.Insallah bir sorun yasamadan geceriz bu maci..
Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk mücadelesinde Fenerbahçemiz kendi evinde Manisaspor ile karşılaşıyor. Fenerbahçemiz az sonra başlayacak mücadeleye şu onbir ile çıkıyor; Volkan Demirel, Gökhan, Lugano, Bilica, Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre, Özer, Alex, Güiza.
Of Daum of.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Fener bu kupa işinde gayet ciddi anlaşılanSelçuk'un yerine adam mı yoktu acaba.
![]()
Cristian ve Deniz sakat, Selçuk'un oynaması normal.
Ligden çok kupa daha ön planda, Bursa'da yaşanan korkuyu da görünce ilk maçta yine işi bitirmek istiyor Daum sanırım. Erken goller bulup, sonrasında düşük tempoda maçı tamamlamalıyız, en iyi antremanın maç olduğu da düşünülürse, derbi öncesi iyi bir antreman işte.![]()
"YÜCE ATATÜRK"
Özhan Canaydın'a saygı duruşu yapılıyor ve Fenerbahçe Stadı'nda bir Galatasaray başkanı ayakta alkışlanıyor, daha önce hiç görmediğim bir olay.
Saygı duruşlarında alkışa karşıyım ama Özhan Canaydın'a yapılan alkış O'nu anmaktan çok O'nu yüceltmek için yapıldı, örnek alınmalı ki böyle centilmenlikleri görebilmek için işin ucunda ölüm olmamalı.
"YÜCE ATATÜRK"
Gerçekten çok güzeldi türkiye de alışık olmadığımız olaylar olduğundan garip geldi
Tebrikler Daum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Emre sakatlanıp çıkmış galiba, maçı hangi kanal veriyor ?
TRT1 veriyor.
Şöyle uyduruk bir maçta Reha Kapsal bile tam kadro çıkarmıyor takımını. Daum tam kadro çıkarıyor. Gaziantep maçının devre arasında sakatlığı vardı diyerek oyundan aldığın oyuncuyu ne diye şöyle bir maçta oynatırsın ? Sadece Emre için değil, Lugano, Gökhan gibi kilit adamları oynatmaya ne gerek var ? Maçtan önce of Daum of dedim, yaptın yapacağını Daum. Sezon başından beri Daum'a en sinirlendiğim gün bugündür. Şu maçı 5-0 alsan ne olur ? Derbide alacağın mağlubiyet ligden koparır.
Orkun'un büyük hatası gol Güiza.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Emre asla oynatılmamalıydı,Daum ne yapıyor?
Bu kaleci Türkiye'nin en alt liginde bile oynayamaz.
TRT vermiyor mu maçı yav![]()
Bu bizim Orkun Uşak değil mi?