1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: 28.Hafta | Giresunspor - Bucaspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default 28.Hafta | Giresunspor - Bucaspor

Nerelerden nerelere geldik. Play-Off'un kapısına kadar dayandık. Buca ise süper lige direkt çıkmanın hesaplarını yapıyor. Her iki takımda kazanmak isteyecek ama Giresun'a daha çok lazım galibiyet.

Kendi evimizde bu maçı da alıp Altay deplasmanına ilk 6 içinde gitmek istiyoruz.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Giresunspor'un kazanmasını çok istiyorum inş. kazanır ama zor gibi duruyor Bucaspor sağlam bir takım.

Mağlub olursa 3 puan aldık mı 2 kalıyor Direk süper lige çıkma şansımız devam etmiş olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Buca kazandımı direkt çıkar, kazanamazsa play-off durumu söz konusu olur.

Tabi ki gönlüm Buca'dan yana ama Giresun'un puana daha çok ihtiyacı var.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Eğer yağış olmaz da saha güzel olursa zevkli bir maç izleriz gibime geliyor.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Kalbimiz Giresunla

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Giresun kazanır İnşAllah...

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Giresun kazanır,play-off iddiasını sürdürür..Giresunla Boluspor'un bu haftalarda kazanması lazım, çünkü Karşıyaka ve Konya çok formsuz..

Nesil
    2007
    Yer
    Istanbul

Giresunum kazanacaktır Allahın izniyle --bu macı da alırsak play--off a kalırız gibi geliyor buyuk ihtimalle ilk 6daki takımlarla deplasmanda oynayacagız ve deplasmanlarda cok daha iyiyiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Süper Lige hoşgeldin Buca. Artık birşey kalmadı puan farkı 5 ve burdan ben Buca'nın vereceğini düşünmüyorum. Gelecek sezon için çalışmalara bir an önce başlamalı takım. Çok eksikleri var.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Maça Giresun etkili başladı. Tribünlerde yaklaşık 15 bin kişi vardı ve muhteşem bir şölen havasındaydı.

Bucaspor beraberlik için gelmişti ancak kornerden gelen topu Mehmet Batdal uzun boyunun avantajınıda kullanarak ağlara gönderdi. Bu dakikadan sonra da savunmaya devam etti. İleride 2-3 oyuncuyla sahadaydı Buca.

1-0'dan sonra Giresun 2.golü yiyene kadar baskılı oyuna devam etti. Kontra atak sonrası gelişen posizyonda Onur sıfıra yakın noktadan topu ağlara gönderdi ve 2-0 oldu. Bundan sonra da Giresun'un atakları sonuçsuz kalınca malesef 2-0 mağlup olduk.

Kalabalık savunmayı aşamayınca ileri uç elemanlarımız da etkisiz kaldı.

Maç sonunda karşılıkla taraftarlar ve oyuncular birbirlerini alkışladılar.

Maçın tek sevimsiz yanı ise Orduspor atkılı bir kaç kişinin Buca tribününde yerini almasıydı. Bu da oldukça tepki aldı, ardından da güvenlik tarafından saha dışına çıkartıldı bu taraftarlar.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Ah giresun yenseydin olmazmıydı şu Bucayı ya.İl takımları dururken ilçe takımlarının süper lige çıkması çok koyuyor adama

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by hayfandoğan View Post
    Ah giresun yenseydin olmazmıydı şu Bucayı ya.İl takımları dururken ilçe takımlarının süper lige çıkması çok koyuyor adama
    Bu dediğin bana ilginç geldi. İzmir'de 4 tane büyük takım var. Karşıyaka - Altay - Bucaspor ve Göztepe. Hepside o kadar bütünleşmişki. Zor günde hepside birbirine destek olur. ( İstisna takımlar hariç ) Buca - Karabük maçına gittiğimde kaç tane Karşıyaka atkısı takıp maça geleni gördüm. Adana il takımı ama 2 tane büyük takımı var. Bunların zor günü olsa ne Demirspor taraftarı gelir Adana tarafına girer nede Adana taraftarı Demirspor'a yapar kıyağı.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Tebrikler Buca'ya...
    Süper Lige Hoş Geldiler.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Desteklemeye gelmekle tutmak arasında çok fark var.Mesela İzmirin diğer ilçelerinden birisi Mesela Aliağadan birisi Bucasporu tutmaz.Kendi ilçesinin takımı yoksa gider merkez takımlarından birisini tutar Altay,Göztepe gibi.Ha şehrinin takımı diye bazı maçlarına desteklemeye gider ama o İlçe takımı olduğu gerçeğini değiştirmez.Mesela İzmiri Bucanın temsil etmesiyle Altayın temsil etmesi bir değildir.
    Doğrudur Adananın iki takımı arasında destek yok.Ama İzmirin 4 takımıyla Adananın 2 takımını kıyaslamak ne derece doğrudur.Belki Adanadada böyle 3 4 takım olsa elbet biri diğerini destekleme gelebilirdi veya İzmirde sadece KSK ve GözGöz olsa öldürsen bile birbirlerini desteklemeye gelmezler ve bizim durumumuza düşerlerdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

İyi de Karşıyaka ve Göztepe de ilçe takımı? Şimdi tutmayalım mı onları ya da çıkmasınlar mı Süper Lig'e?

Bu hafta Altay da kazandı, Karşıyaka da liderden puan aldı, çıkacak 3 takım içerisinden 2 tanesinin İzmir takımı olacağını düşünüyorum, son senelerde sürekli finalden dönüyorlar, bu sene play offta kaybetmeyeceklerdir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Ya süper lige çıksınlar veya çıkmasınlar demedim.Hakeden çıkar.Benim demek istediğim örneğin 5milyonluk nüfusu olan il takımları dururken 250-300 bin nüfusu olan ilçe takımlarının çıkmasının pekte iyi olmayacağını vurgulamaktı.Aynı şekilde belediye takımları içinde bu geçerli.Tabiki adamlar hakkıyla çıkıyorlar ona bişey demiyorum.Bu sadece Buca içinde geçerli değil yani.Sadece bu konu başlığında denk geldiği için burada yazdım.Aynı şey İstanbuldaki ilçe takımları ankaradaki ilçe takımları içinde geçerli.Adamlar neredeyse taraftarsız oynuyor maçlarını.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Şehir takımlarının olması tabikide daha iyi ancak şöyle bir durum var. İyi oynayan süper lige çıkar. Bucaspor alt yapısıyla, oynadığı oyunla bunu hakediyor. Baktığımız zaman Avrupa'nın üst düzey liglerinde kasaba takımları mevcut. Hoffenheim ve Villarreal bunlara en basit örnekler...
    I'm back...

Mesaj Yetkileri