Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 33 sonuç

Konu: Karabükspor Süper Ligte !

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Default Karabükspor Süper Ligte !

Arkadaşlar kaç senedir bugünü bekliyodum inanırmısınızVe artık Karabüksporum Süper Ligte nasıl bir sevinç yaşıyorum anlatamıyorum ama tek gerçek seneye Süper Lig'te Karabükspor'u izleyeceğimizGerçekten çok çok mutluyum şükürler olsun Süper LigteyizBu arada nizami bir gol olduğu halde gereksiz yere kargaşa çıkaran Rize taraftarını kınıyorum.Eski kalecilerine etmedikleri kalmadı yabancı madde de attılar.Neyse fazla konuşmayalım.Umarım Süper Ligte kalıcı oluruz ve Süper Ligin renklerinden biri oluruz

Fanatik.com.tr'deki habere bakalım

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Şöyle güzel şehir takımları gelsin Ligimize ya 5 tane İstanbul takımı neyimize?? Tebrikler Karabük'e . . .

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by Zerdüşt. View Post
    Şöyle güzel şehir takımları gelsin Ligimize ya 5 tane İstanbul takımı neyimize?? Tebrikler Karabük'e . . .
    Harfiyen katılıyorum değişik takımlar herzaman iyidir

Nesil
    2006

Helal olsun, çok güzel bir performans ile geldiler. Haftaya'da Kocaeli maçı ile artık taraftarı önünde şovu yaparlar. Çocukluğumun takımıydı Karabük.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Hoş geldin Karabük!

Bank Asya 1.Lig'de 30. hafta maçında lider Kardemir Karabükspor deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-0 mağlup ederek bitime 4 hafta kala Turkcell Süper Lig'e yükselmeyi garantiledi.
    Çaykur Rizespor karşısında aldığı galibiyetin ardından ligdeki puanını 68'e yükselterek, üçüncü sırada bulunan Adanaspor ile arasındaki puan farkını 14'e çıkartan Kardemir Karabükspor, 16 yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig'e yükseldi.
    Geçen hafta Orduspor'a deplasmanda 1-0 mağlup olan Çaykur Rizespor ise bu hafta da kendi sahasında Kardemir Karabükspor'a mağlup olan Çaykur Rizespor, ligde 35 puanda kaldı ve küme düşme hattının sıcaklığını iliklerine kadar hissetmeye başladı. Ligde oynadığı son 21 haftada 16 galibiyet 5 beraberlik alan Kardemir Karabükspor'a Çaykur Rizespor karşısında galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 31. dakikasında Şenol Akın, 41. ve 59. dakikasında Yasin Avcı'dan geldi.

Kaynak:Sporx

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

BİR BAKIŞTA KARABÜKSPOR!
    1993-1994 sezonunda Zeytinburspor'a 2-1 mağlup olarak küme düşen Kardemir Karabükspor tam 16 yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig'e yükseldi.

Dramatik bir şekilde küme düşen Karabükspor10 yıl arka arkaya TFF 2. Lig'de mücadele ettikten sonra 2008-2009 sezonunda topladığı 38 puanla play-off'lara katılmaya hak kazandı.
    Dönemin teknik direktör Mustafa Çapanoğlu yönetiminde harikalar yaratan ve oynadığı 18 maçta attığı 43 golle Avrupa'nın devlerini sollayan Karabükspor, Yükselme Grubu'ndan da başarılı bir performans ortaya koydu. Genç bir kadro ile mücadele etmesine rağmen, oynadığı futbolla ile alkış alan Karadeniz temsilcisi o yıl 34 puan toplayarak lider Adanaspor'un ardından Bank Asya 1.Lig'e yükseldi.

GEÇİŞ DÖNEMLERİ
    2008-2009 sezonunda Turgut Uçar ve Hüsnü Özkara gibi deneyimli teknik adamlar ile çalışan Kardemir Karabükspor, yeni bir ligde ilk yılını yaşayan takıma nazaran başarılı sonuçlar aldı ve ligi 49 puanla 7. sırada bitirdi. 2009-2010 sezonunda ise Bank Asya 1.Lig'de tam anlamıyla bir Karabükspor fırtınası esti.
    İddialı kadrosu, başarılı teknik adamı Yücel İldiz ve her maçı tıklım tıklım dolduran taraftarı ile bütünleşen Karabükspor, ligin bitimine 4 hafta kala mutlu sona ulaşarak tam 16 yıl aradan sonra Turkcell Süper Lig'e yeniden 'merhaba' dedi.
    FUTBOL DEĞİL SPOR KULÜBÜ
    1940'lı yıllarda Zonguldak Amatör Kümelerde başarılı bir grafik çizen Karabükspor bisiklet, tenis ve güreş gibi spor dallarında sembolleşmeye başlamıştı. 1950'li yıllar içinde Karabük Gençlik Spor ile bir renk daha kazanan Karabükspor, 1969 yılında Karabük Gençliğin 'Kırmızı' rengi ile DÇ Gençliğin 'Mavi' rengini alıp, renklerini 'Kırmızı - Mavi' olarak belirledi. Demir Çelik logolu amblemi içinde profesyonel zeminde çalışmalara başlayan Kardemir Karabükspor, dönemim kulüp başkanı Doğan Şengün yönetiminde 1969-1970 sezonunda Türkiye 3. Ligi Beyaz Gurubu'nda mücadele etmeye başladı. 1969-2009 sezonları arasında iki sezon Türkiye 3.Ligi, bir sezon statü gereği Amatör Lig, 34 sezon Türkiye 2. Ligi (Bank Asya 1. Ligi) ve üç sezon da Turkcell Süper Lig'de mücadele etti.

Kaynak:Sporx

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Bu da Fotomaç'ın haberi

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

istanbul takimlarinin sayisi 5 etmisken diger sehirlerden takimlarin gelmesi guzel , buyuk ihtimalle ciktigi gibide dusucek Karabuk , hayirlisi olsun
    Last edited by izmer96 : 12.Nisan.2010 at 22:59

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Hoşgeldin Mavi Ateş !

Dumanlı kentin puslu çocukları şimdi çok mutlulardır Umarım hemen geri dönmezler.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Böylesine takımlarına tutkun 90 dk boyunca hiç susmayan taraftarları var.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post

Böylesine takımlarına tutkun 90 dk boyunca hiç susmayan taraftarları var.
    Zaten bu sene çıkmamızdaki büyük etkenlerden biri bu.Taraftar her maç full dolduruyo stadı

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Ben hemen düşeceğini zannetmiyorum İBB kaç senedir oynuyo,K.Paşa düşer dendi şu an birkaç rahat takımdan birisi,ha düşemez mi diyorum düşebilir ama adam akıllı yönetilmezse düşer,düzgün transferler ve iyi bir yönetimle ilk sene lige tutunabilirsek gerisi gelir bu işler hemen olacak işler değil zaten bi süreç o yüzden birazda sabır gerekecektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Hayırlı olsun sevindim kalıcı olurlar umarım.

Karabükspor'un yaptığı yapılanma şuan için TSL'deki takımların birçoğunda bile yok. Adamlar düzenli olarak takip ediyorlar işlerini(En basit örneği Emenike). Sanırım TOKİ'nin yapacağı bir stadyum projesi de varmış. Hoşgeldin diyoruz Karabükspor'a. . .

hoşgeldin karabük ama o stad büyüsün artık

Quote Originally Posted by Barça38 View Post
    hoşgeldin karabük ama o stad büyüsün artık
    Karabüksporun Süperligde İlk Oynadığı Yıllarda Statta Yenileşme Çalışmaları Başlamıştı Işıklandırmaları Bile Yanlış Hatırlamıyorsam 2.Yarı Tamamlandı Ama 15Yıldır Stada Çivi Bile Çakılmadığını Biliyorum Ama Yeniden Süperligde Olacakları İçin Yine Yenilik Hareketleri Olacaktır.

Bu Arada Bizim Memleketle Aynı Renklere Sahip Olan Bir Takım Karabük O Yüzden Severim 3-4 Sezon Aralıksız Aynı Gruptaydık 2Ligde Defalarca Maçlarımız Oldu. Kırmızı Lacivert Renkdaşımıza Süper Ligde Kalıcı Olması Dileğiyle Tebrikler Sanayinin Ağır Kenti

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Tebrikler.Karabük gerçekten haketti süper lige çıkmayı.İki sene öncesinde beraberce 2. ligden bank Asyaya çıkmıştık Karabüksporla.Bu senede bakalım yine beraberce çıkacakmıyız . Karabük şuanki kadrosuyla bile şuan süper ligdeki bazı takımlardan üstün.Gelecek senede gerekli takviyeleri yaparak küme düşme potasından uzakta yer alır.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Bi izmir takimi bi de Adanaspor cikarsa cok iyi olur...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    Bi izmir takimi bi de Adanaspor cikarsa cok iyi olur...
    Aytaç abi Buca çıktı artık kimse buradan vermez Süper Lig'i. Ben Karşıyaka'nın çıkmasını çok istiyorum. Ama onlarda bir türlü toparlanamıyolar. 1 hafta Konya'yı deplasmanda yeniyolar ertesi hafta olmadık takıma yeniliyolar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Aytaç abi Buca çıktı artık kimse buradan vermez Süper Lig'i. Ben Karşıyaka'nın çıkmasını çok istiyorum. Ama onlarda bir türlü toparlanamıyolar. 1 hafta Konya'yı deplasmanda yeniyolar ertesi hafta olmadık takıma yeniliyolar.
    Aytaç abine her şeyi de ama Karşıyaka deme abisi

Bu arada Altay ve Karşıyaka Play-off potasındalar umarım geçen seneki gibi olmazda ikisinden biri çıkar.Buca ile de Adana arasındaki fark 5'e indi Buca'nın biraz temkinli davranması lazım.

Asıl konu olarak da yeniden hoşgeldin Karabükspor diyorum.Bu gibi takımların süper ligde kalıcı olmaları sevindirici olur.

Bir de şu seyircisiz takımlardan kurtulabilsek. Belediye iyi oynayabilir ama anlamsız bir kulup diye süper ligde düşmelerini istiyorum,umarım seneye gerçekleşir

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hoşgeldin başarılar Karabük.

Stad yenileniyor sanırım ben öle duydum kuzenden.Kuzen karabükte mçlara giderim oraya tebrik ederim Karabük!ü uzun aradan sonra süper ligdeler.Umarım Zonguldakspor da çıkar buralara çok zor duruyor ama inşallah ezelden beridir hep bir çekişme var oguldaksporla Karabükspor arasında.Bizim taraftarımızda çok ateşlidir.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Karabük hiç hak etmedi

Gerçekden iyi takım ve Süper lig tozu yutmuş topçuları var iyi bir şehir..

İnşALLAH bizde geriye kalan 2 takımdan biri oluruz..

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Tebrikler Karabükspor. Böyle takımların süper lige çıkması çok güzel. Samsunspor'umuzda bi çıkabilse.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Sonuna kadar haketti Mavi Ateş... Geçen senenin 2. yarısından itibaren müthiş bir form yakaladılar. Oftaş' tan bu yana ligi bu kadar domine eden bir takım görmedim TBA' da... Özellikle Yasin ilk defa potansiyerlini yansıttı. Kaliteli kadro iyi yönetildi ve başarı geldi... Tebrik ediyorum Karabük' ü.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Şimdi benim merak ettiğim bişey var. Bolu'da aynı hatayı yapmıştı PlayOff sonrası. Sertan Vardar'ı yollayacakmı takımdan Karabük yoksa bu oyuncuyu tutacakmı takımda. Emenike belki takıın en çok gol atan oyuncusu ama Sertan vardar bu takımın yıldızı. Sürekli olarak geriye geliyo top alıyo topu dağıtıyo ileriye.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Hiç sorma abi ya bu seyircisiz takımların lige renk kattığı yok.Belediye,Ankaraspor,Gençlerbirliği(Tamam alt yapısı finansı fela ıyı durumda ama Ankaragücü kadar taraftar potansiyeli yok)bu takımları isteöiyoruz buralarda.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Karabükün çıkmasına lazım ligimize böyle şehir takımları lazım

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Darısı Buca'nın başına.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yeni stadın yapımına bir kaç gün içinde başlanacakmış Başkan söyledi ntvspor'da. Projesi felan herşeyi hazırmış, fakat bir çırpıda olması beklenmiyormuş. Uzun süre alabilirmiş bitmesi.

Ayrıca yapılan röportajda spiker hiç hoşuma gitmedi, neredeyse bütün futbolculara, teknik heyete '' seneye devam mı bu takımda? '' diye sordu.

Yasin Avcı'ya söz geldiğinde eveledi geveledi, net bir cevap vermesinimi bekliyordu acaba spiker anlamadım. Yok gitmek istiyorum diyemezdi. Bitime 4 hafta kalmış soruya bak arkadaş !

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Hoşgeldin Karabükspor...Gerçekten ligimizin böyle şehir takımlarına ihtiyacı var.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri