1 ile 28 arası toplam 28 sonuç

Konu: Atlanta Hawks[3rd] - [6th]Milwaukee Bucks

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Default Atlanta Hawks[3rd] - [6th]Milwaukee Bucks

Atlanta Hawks - Milwaukee Bucks

Joe Johnson / Brandon Jennings

NBA'deki temsilcimiz Ersan İlyasova'nın takımı Milwaukee Bucks, normal sezonu 6. sırada bitirirken, sezonu 3. sırada bitiren Atlanta Hawks'la eşleşti. Bogut ve Redd'in eksikliğiyle rakibi karşısına çıkacak olan Buck'ın turu geçme şansı sayıf gibi gözüküyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Atlanta'yı mutlak favori görüyorum rahat bir galibiyet almaları olası.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Atlanta favorisi kesinlikle turun. Josh Smith gibi hem ofansta hem defansta çok etkili oyuncusu ve Joe Johnson gibi lider oyuncuları var. Milwaukee'de Bogut ve Redd zaten takımın olmazsa olmazları. Onlarda olmazsa iyice biter şansları, Brandon Jennings balonu Atlanta karşısında patlayacaktır

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Seri 2-0 Atlanta lehine olmus. Maclari izleyemedim ama galiba Ersan i cok fazla izleyemeyecegiz bu gidisle. Milli takim icin daha avantajli olur belki

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Atlanta mutlak favori -ki 2-0 öndeler- rahat alır seriyi...

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Ve Milwaukee kazandı!

NBA'de play-off maçları tüm hızıyla sürüyor. Gece oynanan iki maçta Ersan İlyasova'nın
    formasını giydiği Milwaukee, Atlanta'yı mağlup ederek seride durumu 2-1'e getirdi

Doğu Konferansı maçında Ersan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee, evinde Atlanta Hawks'ı
    107-89 mağlup ederek ilk galibiyetini alırken, seride de skoru 2-1'e getirmiş oldu. Milwaukee'de
    milli basketbolcumuz Ersan İlyasova 21 dakikada sahada yer alırken, 11 sayı - 5 ribaund - 1 asistle oynadı.
    Ev sahibi ekipte J. Salmons 22 sayı - 2 ribaund - 7 asistle en skorer isim olup galibiyette önemli bir
    rol oynadı. J. Stackhouse 16 sayı - 1 ribaund - 3 asist, B. Jennings 13 sayı - 5 asist,
    L. Mbah a Moute 12 sayı - 5 ribaund - 2 asist ve L. Ridnour ise 11 sayı - 2 ribaund - 1 asistle oynadı.
    Atlanta'da ise J. Johnson 25 sayı - 6 ribaund - 4 asistlik performansına rağmen mağlubiyete
    engel olamazken, Z. Pachulia 16 sayı - 3 ribaund, J. Crawford 11 sayı - 4 ribaund - 4 asist ve
    A. Horford 10 sayı - 3 ribaundla maçı tamamladı.

NTV Spor
    Güncelleme: 11:31 TSİ 25 Nisan. 2010 Pazar

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bogut'un sakatlanmasından sonra Hawks'ın seriyi süpüreceğini düşünüyordum... Bence bir maç almaları bile anlar adına büyük bir başarı... Ersan'ın şahsında Bucs organizasyonunu tebrik ediyorum...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Mehmet sakatlanınca elimizde tek Türk Ersan kaldı play-offlarda..Bucks'a büyük destek veriyorum inş. seriyi 2-2'ye getirip rahatlarlar..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Bu galibiyetten sonra seriyi 2-2'ye de getirebilirler bence...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Seri 2-2 oLdu. Bucks Jennigs in performansı iLe AtLanta yı mağLup etme başarısı gösterdi. Tam süpriz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Batıda Thunder'ın lakers'a karşı yaptığının benzerini doğu yakasında Milwake yapıyor... Ben bir maçtan fazla alabileceklerini sanmıyordum açıkçası...

Ersan kendisine 10 sayı-5 ribauntluk bir sınır çizgisi belirlemiş... O standarta dün gece yine ulaştı; 11 sayı, 5 ribaunt...

Tebrikler BUCS...

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Ersan kendisine 10 sayı-5 ribauntluk bir sınır çizgisi belirlemiş... O standarta dün gece yine ulaştı; 11 sayı, 5 ribaunt...

Abi böyle olması daha iyi değilmi. Geçenlerde yorumcunun birini dinledim ( Adını hatırlamıyorum şu anda ) '' Hidayet ilk gittiği sene ben ertesi gün istatistiklere baktığımda sayı kısmına hiç bakmazdım. Ne kadar ribaunt almış ne kadar asist yapmış buna bakardım. Bunu yapan adam zaten sayı atma yeteneğinide geliştirir'' demişti. Ersan içinde böyle. NBA için çok çelimsiz olduğunu düşünüyorum hala daha Ersan'ın. 2-3 sene sonra çok daha iyi olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    Abi böyle olması daha iyi değilmi. Geçenlerde yorumcunun birini dinledim ( Adını hatırlamıyorum şu anda ) '' Hidayet ilk gittiği sene ben ertesi gün istatistiklere baktığımda sayı kısmına hiç bakmazdım. Ne kadar ribaunt almış ne kadar asist yapmış buna bakardım. Bunu yapan adam zaten sayı atma yeteneğinide geliştirir'' demişti. Ersan içinde böyle. NBA için çok çelimsiz olduğunu düşünüyorum hala daha Ersan'ın. 2-3 sene sonra çok daha iyi olacaktır.

Bence de çok iyi... Yani merdiveni teker teker çıkmak... Üstelik 10 sayı ve 5 ribauntluk bir katkının kenardan ve ortalama 20-25 dakika süre alan bir oyuncudan geldiğini düşünürsek çok daha olumlu... İstikrar herşeyden önemli... Zaten bu sezon Ersan'ın en büyük sıkıntısı şutlarındaki istikrarsızlıktı... Bazen 1/9 gibi kötü yüzdelerle üçlük denedi ve ilk beşteki yerinden oldu... Halbuki hiç zorlamasa bir şekilde bahsettiğimiz sınıra ulaşır...

O bahsettiğin Hido ile ilgili yorumları yıllar önce Murat Murathanoğlu ısrarla yazar-çizer- söylerdi... Çok doğru...

Umarım Ersan önümüzdeki sezon bu sınırı 14 sayı-7 ribaunt-3 asit'e çeker... Bir sonraki sezon ise 18-sayı-9 ribaunt-5 asist sınırını hedef koyarsa all-star adayları arasına dayanmış demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Jennings'e balon dedik adam maç kazandırdı

Ben hala diyorum Atlanta, Bucks'ı eler.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İşte sürpriz buna derim. Atlanta uyursa bi maç verir daha fazlasını koklatmaz derken seri 2-2 ye geldi.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Atlanta hala serinin favorisi fakat Bucs iyi sürpriz yaptı...Ersan'ın performansı ise mutluluk verici gerçekten...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

NBA'de bu sabaha karşı oynanan çeyrek final play-off serisi 5. maçındaErsan İlyasova'nın formasını giydiği Milwaukee Bucks deplasmanda Atlanta Hawks'ı 91-87'lik skorla mağlup ederek seride 3-2 öne geçti.

Philips Arena'da oynanan karşılaşmada Milwaukee Bucks'ta milli basketbolcumuz Ersan İlyasova mücadeleye yedekler arasında başlarken 22:06 dakika süre aldı ve 7 sayı, 7 ribaund, 1 asistlik performans ortaya koydu. Mücadelede Brandon Jennings 25 sayı, 4 ribaund, 3 asistlikperformansı ile sahanın en skorer isimlerinden oldu. John Salmons 19 sayı, 6 ribaund, 5 asist ve kenardan gelen Luke Ridnour 15 sayılık performansları ile galibiyete katkıda bulunan diğer isimler oldular.

Ev sahibi ekip Atlant Hawks'ta ise Al Horford 25 sayı, 11 ribaund, 2 asistlikperformansı ile sahanın bir diğer en skorer ismi olurken, Marvin Williams 22 sayı, 4 ribaund ve Joe Johnson 13 sayı, 6 ribaund, 6 asistlik performansları ile skora katkıda bulunan diğer isimler oldular.

Ben bu Milwake'ye ayakta alkışlarım... itiraf edelim, takımına sonuna kadar inanan birkaç BUCS fan'ı dışında kaçımız serinin bu noktaya geleceğine ihtimal veriyorduk... Hawks'lılar alınmasın ama bu saatten sonra Milwake elenirse gerçekten yazzık olur...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bucks 2-0'dan 3-2 çevirdi seriye helal olsun valla sahalarındaki maçı kazanırlarsa bu iş biter..

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Mücadele insan mücadele edince her şeyi başararıyor sezon başı bir şey olmaz denilen talıma bakın bir de Bogut olaydı

sakary Ali Misafir

Bogutsuz çok harika sonuç Bucks adına..Brandon harika işler çıkartıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

of of of müthiş iş çıkarıyor Bucks,gerçekten ayakta alkışlanacak cinsten.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Dallas-Golden State serisine bile bu kadar şaşırmamıştım =)

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Hawks 83, Bucks 69
    Bucks'ın Atlanta'da elde ettiği dev zaferin ardından Hawks'da Bucks'ı deplasmanda farklı bir sonuçla devirdi ve seri 3-3 ile eşitlenerek 7'inci maça uzadı. Jamal Crawford 24, Joe Johnson 22 sayı kaydederek galibiyetin baş mimarları oldu. Serinin 7'inci maçı pazar günü Atlanta'da oynanacak.
    Bucks'da Carlos Delfino 20 sayıyla oynarken maçın kırılma anı olan 3'üncü çeyrekte Hawks, Bucks'a 29-11'lik bir üstünlük kurarak bu farkı korudu ve sonuca gitti.
    Atlanta'da Al Horford da 15 sayı 15 ribaundla deplasmanda elde edilen zafere önemli bir katkı yaptı.
    Bucks'ın hücumdaki iki önemli ismi Salmons ve Brandon Jennings kötü bir maç çıkartırken Jennings 15'te 4 ile 12 sayıda kaldı. Salmons ise möaçı 8 sayıyla tamamladı. Bucks forması giyen milli basketbolcu Ersan İlyasova 16 dakika süre aldığı maçı 2 sayı 4 ribaundla tamamladı.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Son maç tadından yenmez valla kaçırmıcam son maçı ama Atlanta saha avantajını kullanırsa çıkacak gibi gözüküyor..Ama benim favorim tabikide Ersan'lı Bucks..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

inşAllah Ersan'lı Bucks kazanır ama ben hala Hawks'ın çıkacağı görüşündeyim...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Maç devam ediyor Atlanta 80-65 üstün durumda 4. periyot maçta son 9 dakika kalmış..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Atlanta 2. Tura yükseldi ama çok zevkli bir seriydi 2-0'dan 3-2 yaptı Bucks seriyi Atlanta'da aynı tarifeyle 3-2'den 4-3 yaptı üzüldüm Ersan'lı Bucks'un çıkamamasına

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Serinin son macinda Bucks hic bi direnc gosteremedi Hawks karsisinda ve playofflara erken veda etti. Daha mac baslarken yenilgiyi kabullenmis bir goruntusu vardi acikcasi...
    Ilk turda elenmis olmalarina cok uzuldum, Ersan i takip etmek cok keyifliydi.

Mesaj Yetkileri