So what?
Saike
Anketler artık herkese açık olacaktır.Artık sadece kimin kazanmasını istediğinizi veya kazanacağınızı düşündüğünüzü yazmanıza gerek kalmadı.Sadece bunların yazıldığı mesajlar silinmeye devam edilecektir.
So what?
Saike
Fenerbahçe büyük ihtimalle sahadan galip ayrılır çünkü kendi seyircisi önünde ve şampiyonluğa ramak kala kendi sahasında puan kaybetme lüksü yok...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Sakin olmak ve maçın 90 dakika olduğunu asla unutmamak gerekiyor... 8 maçtır gol yemiyoruz; ama bu 9. maçta da yemeyeceğimiz anlamına gelmez... Böyle bir durumda paniklemeden, ama asla (Kasımpaşa maçının ilk yarısında olduğu gibi uyuşuk uyuşuk değil) tempodan ve baskılı oyundan vazgeçmeden oynamalıyız...
Sakin ama KARALI, koşarak ve basarak ama DAĞILMADAN, belli bir DİSİPLİN içinde...
Kazanmak zorundayız... Trübünler maçı yaşayacak, oyuncularımızın her dem kararlı ve inançlı olarak mücadele etmesini sağlayacaktır... İnşallah kazanırız...
klasik 11imizle çıkarız sanırım ama sürpriz yapıp bekir'i oynatsa keşke daum bu kadar bari saygısı olsa futbolcularına fm oynamıyoruz ki grafiklerine bakarak kadro kuralım daum bi futbolcu şansını iyi kullanmışsa şans vermeye devam etmelisin.son maçların aksine gollü en azından bol pozisyonlu bir maç bekliyorum
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
İçimde berabere biteceği şeklinde bir his var bakalım neler olacak.Bu arada sitenin birinde bi haber görmüştüm Galatasaray 6'da 6 yaptıktan sonra Eskişehirspor ve A.Gücü(D) maçlarında 5 puan kaybetmiş ve Fenerbahçe'nin gerisine düşmüştü.Şimdi Fenerbahçe'nin gelecek 2 hafta fikstürünün Eskişehir ve A.Gücü(D) olduğu düşünülürse FB'nin bu 2 haftada 5 puan kaybedebileceğini anlatmış.Bir tesadüf olursa Bursaspor şampiyonluğu rahat alır![]()
İçimden bi his Eskişehirspor sürpriz yapacak diyor,hadi bakalım
Güzel maç olur güzeeeeel. Fazla yorum yapmayacağım. Günümüzde olursak neden kazanmayalım?
I'm back...
Yenecegimize inancim tam.Saha ve seyirci avantajimizla cok zor gecmeyecektir mac.Maca baskiyla baslayip golu buluruz umarim...
Basarilar takimimiza..Allah yardimcimiz olsun..
Eskişehirspor gününde olursa her şeyi yapabilecek kapasiteye sahip..Bu maç 1-0 bitmesinde kim yenerse yensin yani ama benim gönlüm Es-es'ten kuponada öyle verdik zaten![]()
![]()
Eskişehir'in liderlikten etme gibi bir hobisi var. Umarım aynı şeyi yine yaparlar.
Eskişehirspor 2009/2010 sezonunda Galatasaray'ı 2 kez, Fenerbahçe'yi de 1 kez liderlik koltuğundan indirmeyi başardı.
7. hafta
Galatasaray 1-1 Eskişehirspor
15. hafta
Eskişehirspor 2-1 Fenerbahçe
24. hafta
Eskişehirspor 2-1 Galatasaray
Maça gitmeyi düşünüyordum,ama bilet kalmadığını öğrenince hayal kırıklığına uğradım.Bu maçı televizyondan takip edeceğim,artık Trabzon maçına bakacaz artık.Herneyse.
Stadın tamamına yakınının dolmasını bekliyorum.Seyirci avantajıyla baskı kurarark erken bir gol bulabiliriz.Şampiyon olmak için herşey bizim elimizde,hızlı temposu ve mücadele gücü üst düzey bir maç olur diye düşünüyorum.Kazanıp,Şanlıurfaya mutlu bir şekilde gideceğmizi düşünüyorum.
Artık buradan dönüş yok, maça kötü başlayıp takım 3-0 geri de düşse ilk yarıda, ikinci devre çıkar 4 gol atar. İnancım tam, taraftar inanıyor, oyuncular inanıyor, yine gol yemeyiz ve kazanırız.
Bilica oynarsa anlarız ki seneye de takımda kalacak ama Daum Bekir'i oynatırsa, Bilica yolcu demektir.
"YÜCE ATATÜRK"
Fenerbahçe'nin oynayacağı taktik belli. Tribünler kapalı gişe. Futbolcular hırslı ve iddiasız bir takıma karşı. Fenerbahçe hırsı ile kazanır. Bu maçda da süpriz bir oyuncudan gol bekliyorum. Bekir umarım bu maçta oynar. Bilica'da sezon sonu yollanır.
ntvsporda ideal kadro ile çıkacağımızı söyledi ersin düzen. yani bilica oynayacak muhtemelen. bekir oynasa daha iyi şahsen.
(/s)
Düzelteyim biz iddiasız felan değiliz...
I'm back...
Eskişehir'in tek iddiası ligde ilk 6ya girip ekstra para kazanmak olabilir. Çünkü; Avrupa şansları artık kalmadı. Bu takımda doğal olarakda, iddiasızdır.Tabii ki Fenerbahçe ile oynayacaklar, kazanamak isteyecekler; ama bir takım şampiyonluk için bu maça çıkacak.
Diğer takım ise sadece büyük bir takımı yenmek için. =))
Kazantığımız takdirde kalan 2 haftada 1 beraberlik hakkımızın olacağını düşünüyorum malum haftaya zor bir deplasman var.Ama kaybedersek işimiz çok zor.Taraftarda inanmış durumda baskı kurarark güzel bir galibiyet elde edebiliriz.
Serkan'ın da dediği gibi 3-0 bile olsa 2.yarı sahaya çıkıp maçı çevirebiliriz.3-0 neden örnek verdim bugün facebook'da antep maçının videosunu izledim ondan dolayı olsa gereko maçta baya önemliydi kazanan şampiyonlukda baya öne geçecekti bu sefer sadece bizim iddamız var gerçi fakat değişen hiçbirşey yok.Rakip kim olursa olsun kazanmalıyız.
Başarılar Fenerbahçe'm.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Gonlum Fenerbahceden yana![]()
Mantiklik dusundumude onlardan baska galip goremiyorum macta. Sampionluga bukadar yaklasmis bi Fenerbahce bundan sonra vermez
Eskişehirsporun UEFA Avrupa Ligine gidebilme şansı var az da olsa.Fenerbahçe ligi ilk 2 içinde bitirir ve Türkiye Kupasını alırsa,geçen seneki gibi lig 5.cisinin Avrupa Ligine gidebilmesi söz konusu..
Geçen sene 5.'nin gitmesinin sebebi 4. FB,1. BJK'nin olmasıdır ancak burda FB alırsa bir şey değişmez TS finalist olduğundan A.Ligi'ne gidecektir..K.Erciyes'i hatırlatırım..İBB-GS maçı zevk vermeyeceğinden bu akşam bu maçı izleyeceğim![]()
haydi Es-Es arkandayız
![]()
Kalan 3 maçımızda 9 puan alarak şampiyon olmalıyız. Oyunun önemi yok, 1-0 olsun bizim olsun. Maçın Kadıköy'de olması büyük avantaj. Şu dönemde Eskişehir deplasmanı zor olabilirdi.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
yine bilica'yı oynatıyo teşekkürler daum daha doğrusu ayıp yahu
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Daum genç oyuncuları sevmez.Yerli değil yabancı oynatır bu artık klasikleşmiş bir şey ama FenerBahçe galip gelir.
Alex, 1-0.Frikikten yıllar sonra attı.
Özer Hurmacı, 2-0.
Şimdi açtım maçı, golleri göremedim. Frikik golü kaçtı. Tüh be.![]()
Neyse izlediğim üç dakika boyunca iyi pozsiyonlara girdik. Artık rahat bir maç izleyebiliriz.
FB rahat alacak gibi maçı...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Güiza kırk yılın başında gol attı ondada eli ile oynadı. Gördü Sarı kartı.
Harika oynuyoruz.Hem seyirci hem de takım müthiş bir baskı kurdu.Kenetlendik,kalan maçlarımızı da bu şekilde oynayarak kazanacağımızı ve şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum.
2.yarı rahat bir maç seyredeceğiz.