So what?
Saike
Yine aynı senaryo olur Galatasaray tek kale oynar Antalya bi kere gelir gol atar sonra Ömer yıldızlaşır 1 puanı zor kurtarırız..
Rahat bir maç bekliyorum.3-0 alırız gibi geliyor bana.Başarılar diliyorum Aslanlarımıza.
Cumartesi maçta olacağım ve takımıma desteğimi sonuna kadar vereceğim arma için ordayız hepimiz..Tahminime gelirsek Antalya kolay kolay vermez bize maçı ZTK Ç.Final'in öcünü bu maçtan alırız inş. Gio'da artık gol atsın..
Ömer bizim maçlarda Casillas'ı, Cech'i solluyor maşallah1-0 alırız büyük ihtimal...
Screw you guys, I'm goin' home
Galatasaray için zor bir maç olur...Fakat yinede Galatasaray 1-0 kazanır diye düşünüyorum.
Ömer şov bize tutar 1-0 alırsak şükür![]()
Lige galibiyetler ile veda etmek lazım ki ben rahat bir galibiyet alacagımızı düşünüyorum , oradayız , son maç Sami Yen' de ki ...
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
İddasız iki takımın maçı hazırlık maçı havasında geçer Galatasaray kazanır.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
2 iddaasız takımın maçında bol gol olabilir. Necati en az bi tane atar. 2-1 Antalyaspor kazanır.
Galatasaray için rahat bir maç. Futbolcular kendini göstermek isteyecekler ve gösterecekler. Antalya ise zaten son haftalarda bol gollü müsabakalara imza atıyor. Çok fazla gol izleriz, Galatasaray düellodan önde ayrılır.
Alırız ama beklenenin aksine rahat bir maç olmaz
İddiasız bir maç değil bizim için.Ligde 3. bari olalım da 1 ön eleme az oynayalım Uefa Avrupa Ligi'nde.Kazanmamız gerekiyor,1-0 ya da 2-1 alırız bence.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Kewell'ın Samiyendeki Son Maçı bu maç olacak sanırım![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Memleketimin takımı olmasına rağmen zerre kadar sevmediğim Antalyasporu güzel bir oyun, 3 farklı mağlup ederek evlerine yollarız diye düşünüyorum. Kadro kalitesi, taraftar desteği gibi etkenler işimizi kolaylaştıracaktır.
Bu arada Cihan, Kewell gitmez yahu, yani gitmemeli ben daha onu izlemeye doyamadım. Şöyle bir 5-10 sene daha kalsın, futbolu bırakınca Rijkaard'ın yardımcısı olsun, sonra teknik direktör olur hatta başkan bile olabilir takıma.![]()
Keşke öyle olsa ama adam yenilemiyor kontratı. Hagi den sonra en sevdiğim ilk 3 futbolcunun arasına girer kesinlikle.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Kewell'la sakatlık problemleri ve maliyetinden dolayı anlaşmıyorlar büyük ihtimal bu yüzden ASY'deki son maçı olabilir Kewell'ın
Screw you guys, I'm goin' home
Kewell,gerçekten unutulmayan oyuncular arasına girecek.Gerçekten attığı gollerle,tamamiyle profesyonellik örneği davranışlarıyla unutulmayacak bir isim.Ama bu günden itibaren takıma katkı sağlayamayacaksa gönderilmesi mutlaka şart.
İlk 11'ler
GALATASARAY
Aykut
Sabri
Neill
Hakan Balta
Caner
Mehmet Topal
Barış Özbek
Keita
Emre Çolak
Arda
Jo
ANTALYASPOR
Ömer
Kerim
Erhan Güven
Musa Nizam
Şenol
Ali Zitouni
Ertuğrul
Jedinak
Tita
Necati Ateş
Veysel
Emre Çolak'ın sahada olması sevindirici bir haber.Ama bu forvet hattı ile gol atmamız zor.
iki tane cok rahat takimin mucadalesi , sahamizdaki son mac olmasi nedeniyle oyuncular kendini gostermek istiyceklerdir , rahat bir galibiyet aliriz macda bol gollu olur zannimca , skor tahminim 5-2
Az daha tutuyordu skor tahminim sadece GS 4 tane daha atmaliydi ama olmadi, bu skor cokda sasirtici degil nitekim sezon bitmis bizim icin de Arda niye bu kadar isteksiz ruhsuz oynuyor ? orasini anliyamiyorum hani gercek GS li sansimiz kalmadigi icin boyle nesesiz mi yoksa baska sorun mu var? varsa artik gitme vakti gelmis demektir
çok gol falan olmaz remziBarış,Caner,Sabri 3 lüsü zaten olayı bitiriyorlar
Ha bir de Jo var
![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Zaten bu Caner ve Barış oynadığında Galatasaray'dan nefret ediyorum resmen....Yalnız bu Emre Çolak Arda'dan daha kalite bir futbolcu olacak bence...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ömer Çatkıç sıktın artık, valla billa sıktın. Kaç oldu ya, savcılığa suç duyurusunda bulunacağım hırsızlıktır bu suçun adı, dakika hırsızlığı. Hakem de iş birlikçisi gibi vermiyor bir türlü sarı kartı.
Maçı izlemiyorum ama Ömer'in yaptığı hareketleri anlayabiliyorum. Top gelir iki saat atmaz, zaman geçirir, yere yatar , boş boş itiraz eder.
Aynen öyle bu adamı gram sevmiyorum ve yaptıkları şu an beni uyuz ediyor..
Ömer deli etti yine herkesi.Hakemler birkaç hatalı karar verdiler.İkinci yarı goller bulup maçı alacağımızı düşünüyorum.