Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Fm'deki Batıl İnançlarınız ?

Hybrid View

Question Fm'deki Batıl İnançlarınız ?

Neredeyse hepimiz bu oyuna vaktinin çoğunu armağan eden Fm oyuncularıyız, forumda bu tarz bir başlık yakalayamadım ve ben de size sormak istedim, hani olur ya maçlardan önce futbolcuların ve tek. direktörlerin yaptığı ilginç hareketler vardır kazanmak veya gol atmak için. Acaba sizin Fm'deki batıl inançlarınız neler?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

ben maç esnasında mouse'nin imlecini ortasahanın tam ortasına koyarım
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben rakip atak yaparken mouse ile topa tıklarım.. Ayrıca top benim adamdaykende kazma gibi çalıma girdiği sırada pas atmasını istediğim adama veya kaleye tıklarım.. Birde mutlaka tuhafıma giden adamın üzerine ismini öğrenmek için tıklarım.. Hakeme ve yedek kulübesindeki oyuncularında ismini öğrenmek için tıklarım...
    Last edited by SAİT71 : 11.Mayıs.2010 at 13:11

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Maç başında önce rakip kalecinin üstüne tıklarım.Sonra rakip yedek kalecisininde üstüne tıklarım daha sonra farenin imlecini ekranın en sağ tarafına götürür görünmeyecek şekilde bırakırım

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Maçı durdurmadan taktik ekranına girersem gol yiyeceğimi düşünürüm.Geçen sene bunu çok yaşayan olmuştu.

Nesil
    2005

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Maçı durdurmadan taktik ekranına girersem gol yiyeceğimi düşünürüm.Geçen sene bunu çok yaşayan olmuştu.
    Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Bu oyunu oynamaya başladığımdan beri, rakip penaltı atarken kalecimin simgesi üstüne bir kere tıklatırım, kalecinin ismi görününce mouse'u çekerim. Bu güne kadar rakibin % 70 penaltısını kurtarmışımdır, bu yüzden de bu batıl inancı bırakmıyorum. Ama eğleniyorum o yüzden.

Aynen .

Bende oyuna başlarken kariyere resim eklersem ve 02-03'ten beri aynı olan adımı bazen değiştirdiğimde kariyerimin başarısız olacağına inanırım ki öyle oluyor .

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Bu oyunu oynamaya başladığımdan beri, rakip penaltı atarken kalecimin simgesi üstüne bir kere tıklatırım, kalecinin ismi görününce mouse'u çekerim. Bu güne kadar rakibin % 70 penaltısını kurtarmışımdır, bu yüzden de bu batıl inancı bırakmıyorum. Ama eğleniyorum o yüzden.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Aynısını ben de yapıyorum. Gerçekten de gol olmuyor
    TariboWest

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Rakibin tehlikeli ataklarında Hızlı bir şekilde space (Pause-Play Pause-Play) basıyorum

Nesil
    2008
    Yer
    ankara

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Rakibin tehlikeli ataklarında Hızlı bir şekilde space (Pause-Play Pause-Play) basıyorum
    valla bende bide rakip takım gol pozisyonlarında taktik ekranına girerim

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ben mauseyle hiç uğraşmam her maç öncesi euzubillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim derim ve maça başlarım maç esnasında da rakip tehlikeye gelirken yine euzubillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirrahim derim..Ayrıca bunu yapmayınca hep terslik oluyor niyeyse yeniliyorum ..
    Last edited by Fearless Coward : 11.Mayıs.2010 at 15:34

Nesil
    2006

Maç oynanırken mutlaka canlı skorları görmem gerek. Görmediğim zaman kesinlikle kazanamıyorum ve oyun oynarken mutlaka birşey içmem gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Skorbord'da benim takımım hangi taraftaysa mouse imlecini o tarafa doğru görünmeyecek şekilde koyarım

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Şu penaltıda kaleciye tıklama işini bi denicem
    turksportal...

o zaman bende su kazma umut buluta tiklatayim gol makinesi olsun

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maç esnasında tuvalet, mutfak vb. başka bir yere gidersem pause yapmış olsam bile gol yiyeceğime inanırım bu yüzden hep kendimi sıkarım. Ayrıca maç başında , maç ekranından bir Lig Puan Durumuna bakınca ligdeki önemli bir rakibimin puan kaybedeceğini düşünürüm.. Bu oluyordu ama

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Maçları her zaman 2D Tv View'da oynarım çünkü normal görüntüde kalelerin küçülüp gol atmanın zorlaştığına inanıyorum.

TuNdRaLoWeR Misafir

FM değil de bir dönemler Anelka'nın, Wright Philips'in, Distin'in filan olduğu dönemler de Manchester City adlı bir menajerlik oyunu vardı, o oyunu oynarken hep "Kel Oğlan" şarkısını söylerek kazandığıma inanırdım ki ne gariptir çoğunu da kazanırdım.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

MAçları her zaman 2D klasikte oynarım ve sadece önemli anları seyrederim. 2D'de gösterecek bir pozisyon olmadığında ise kesinlikle istatistik ekranında takımımın istatistiklerini görünecek ekranı seçerim.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Birde çok atak yediğimde her zaman maçı kazanacağımı düşünüyorum geneldede 1 gol atıp yendiğim çok oluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Valla bi batıl inancım var tutuyoda şaşıyorumSol taraftaki kaleye daha çok gol atıyorumGerçekten tutuyoda eğer o kaleye hücum ediyosam %90 gol geliyo

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Valla bi batıl inancım var tutuyoda şaşıyorumSol taraftaki kaleye daha çok gol atıyorumGerçekten tutuyoda eğer o kaleye hücum ediyosam %90 gol geliyo
    Ekranı her yarıdan sonra 180 derece çevirirsen hep sol kaleye hücum etmiş olursun.

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Quote Originally Posted by El Barto View Post
    Ekranı her yarıdan sonra 180 derece çevirirsen hep sol kaleye hücum etmiş olursun.
    Akşam akşam iyi güldüm
    turksportal...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Abi çok güzel bi mantık yaa puhahaha

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by KaRaBükLü KraL View Post
    Bu banada oluyor.Sanki sağ taraftaki kaleye hücum ederken futbolcularım yokuş çıkıyormuş gibi oluyor ataklar kesik kesik oluyor Ama sol tarafa hücum ederken oyuncularım akıyor
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Bu banada oluyor.Sanki sağ taraftaki kaleye hücum ederken futbolcularım yokuş çıkıyormuş gibi oluyor ataklar kesik kesik oluyor Ama sol tarafa hücum ederken oyuncularım akıyor
    Banada oluyor bu.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Börk
    Banada oluyor bu.
    Sizlerde bunu kullanabilirsiniz gençler.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Sağlak olduğundan kaynaklanıyor Yunuscuğum. Sağ elini kullandığın için hep sola gidişler daha keyifli geliyor. Beyin algısı ile alakalı.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Ilhan View Post
    Sağlak olduğundan kaynaklanıyor Yunuscuğum. Sağ elini kullandığın için hep sola gidişler daha keyifli geliyor. Beyin algısı ile alakalı.
    Gayet mantıklı bir açıklama İlhan abi.Teşekkür ederim.Bunun nedenini merak ediyordum.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

her zaman ekranın sağ tarafında lig tablosunu koyarım veya hangi takımı yönetiyorsam onun ablemini masa üstü resmi yaparım

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri