1 ile 14 arası toplam 14 sonuç

Konu: Disiplin Sorunu

Hybrid View

Default Disiplin Sorunu

fenerbahçeyi yönetiyorum, 2014 yılındayım. ligde liderden 1 puan geride 2.yim şampiyonlar liginde grup lideriyim. 2 yabancı oyuncum takımda disiplinsizlik olduğunu söylüyor. basın toplantılarında takım içindeki disiplin eksikliğine dair sorular soruluyor. disiplini artırmak için ne yapmak lazım. her hangi bir önlem var mı bu konuda?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

oyuncuların kırmızı görünce onlara cezalar verebilirsin.veya antremana gelmeyince

onları yapıyorum zaten. başka önerisi olan var mı?

Nesil
    2006

Adil kararlar vermen gerek. Eğer o oyuncular takımda huzursuzluk ortamını artıyorlarsa, tatile gönder. Eğer bu seçenek aktif değil ise sat. Takımını düzelt.

aynı sorun bendede var ama işin garibi oyunda kırmızı gören bütün sezon bir oyuncum bile olmadı .... antrenmana gelmeyende olmadı.... bir garip iş var bu işte.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Oyuncunu yedekte çok bekletiyorsundur forma şansı vermıyorsundur ondan huzursuzluk cıkartıyor ve sürekli go on holiday seçeneğiyle oyuna deevam ediyorsan bu çok etki ediyor assistanın maç sonunda takımı tebrik etmiyordur bu sorunlarla beraber takım huzursuz oluyor ve disiplin sorunuda ortaya çıkıyor.

Malesef assistana maç sonunda tebrik et diye bir seçeneği seçme şansımız yok çünkü adam yensek bile bazen beğenmeyebiliyor ve not good enough gibi yorumlar yapıyor eğer asistana bırakırsan bu yorumları yandın.

Maç sonu konuşmalarını kendin ayarlaman şart takımı gaza getir poh pohla sorunun % 100 bu olduğunu düşünüyorum.

heee anladım şimdi bende herşey asistana baglı mac sonu toplantıları , maç içi gazlama olayları falan....

anladım şimdi sorunu da bununla ugrasmaya kalkarsam bi sezonu 10 günde atlarım : )

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Assistan Managerin motivating özelliiği iyi ise toplantılara gönder onu,ben o maç öncesi sonrası maçlarda gazetecilere hep assitanımı gönderirim.Sdece maç esnasında knuşuyorsun ya takımla maç öncesi devre arası maç sonu onlar önemli,özellikle maç sonunda takıma pleased gibi memnunum seçeneklerini seçmeye özen gösterin tabi takımını yenmişse,devre arasındada gaza getir işte yeniliyorsan fln.Oyuncunun puanlarına görede tek tek yorumda bulunabilirsin.

Tek tek her toplantıya katılırsan tabiki sezon geç biter diğer türlü ben ortalama 12 saatte fln hep başında oturarak bitiriyorum go on holidaysiz.

takımda sıkıntı yaratan oyuncuyu bul gönder

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

bende aynı prblemı yasıyorum bazen.. boyle durumlarda bu oyuncuları bulup PAF takıma gonderıyorum 2 3 hafta sonra Squad harmony de duzelıyo oyuncuların moralıde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya benim de böyle bir oyuncum var sürekli antranamandan kaçıyor ama maçlarda süper performans gösteriyor.. NE yapmak lazım acaba

Hep uyarı veriyorum.. Uyarı verince de kızıyor...
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    Ya benim de böyle bir oyuncum var sürekli antranamandan kaçıyor ama maçlarda süper performans gösteriyor.. NE yapmak lazım acaba

1 hafta tatile gitmesini söyle yada 2-3 maç kadroya alma ben öyle yapıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by sentugo View Post

Tatile göndermen çok faydalı olacaktır.

Oynadığı maçlardan sonra öv.

Eğer Ülkesel sorun yaşıyorsa onun üLkesinden bir transfer yap (:
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya ama adam maçlarda çok iyi oynuyor.. Çevreye alışamamış adam sürekli kaçıyor
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri