1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: İnanıyoruz Sizlere(gs)

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default İnanıyoruz Sizlere(gs)

İnanıyoruz size!
    Evimizde Ankaraspor karşısında şov yaptık ve maçı 4-0 kazandık. Hakan Şükür ve İliç'in mükemmel oynadığı karşılaşmada iki yarıda da ikişer gol bulduk ve farka koştuk. Şampiyonluğa inanıyoruz...

Trabzon'dan gelen haber ise bizleri üzdü ancak daha iki hafta var, şampiyonluk yarışını son haftaya kadar kovalayacağız. Bu galibiyetle puanımızı 77'ye çıkardık. Averajla ikinci sıradayız. Önümüzdeki hafta İnönü'de Beşiktaş'a konuk olacağız. Haydi Aslanlar yarışı bırakmak yok. Tüm kalbimiz sizinle...
    alıntıdır....

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biz son 2 maçımızı kazanalım da şampiyonluk gelmese bile oyuncularımıza helal olsun.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Berkaiser
    Biz son 2 maçımızı kazanalım da şampiyonluk gelmese bile oyuncularımıza helal olsun.
    Galatasaray ilk yarı kolay maçları kaybetmese hiç sorluk çekmeden şampiyon olurduk ama şimdi sadece şampiyon olacağımıza inanıyoruz!!!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

ben artık ümidimi kaybettim teknik direktörümüz sagolsun gecen hafta bitirdi bnm ümitlerimi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Wink

Quote Originally Posted by zargı
    ben artık ümidimi kaybettim teknik direktörümüz sagolsun gecen hafta bitirdi bnm ümitlerimi
    geretsin hiç bi suçu yok oyuncular öyle istedi gerets normalde defansif oynuyacakdı ama oyuncular çok hırslıymış ve gerets de oyuncular istediği için ofansif oynattı ve sonuç
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Angry

Quote Originally Posted by cifaaa
    geretsin hiç bi suçu yok oyuncular öyle istedi gerets normalde defansif oynuyacakdı ama oyuncular çok hırslıymış ve gerets de oyuncular istediği için ofansif oynattı ve sonuç
    abi sen yapma bari sen savunma su adamı bana öle bi maçta öle bi cehenneme iki tane cocugu cıkarıyo üstüne üstlük bu adamlar defansın en önemli bölgesinde oynuyo sonra cogunlugu onların hatalarından olan goller yeniyo ama suc onların deil onları o atese atanın

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by zargı
    abi sen yapma bari sen savunma su adamı bana öle bi maçta öle bi cehenneme iki tane cocugu cıkarıyo üstüne üstlük bu adamlar defansın en önemli bölgesinde oynuyo sonra cogunlugu onların hatalarından olan goller yeniyo ama suc onların deil onları o atese atanın

sana bişey sormak istiyorum sence fener maçı uğur ve ferhat oynatıldığı içinmi kaybedildi?

bence değil uğur ve ferhat oynamasa cihan ve ergün oynayacaktı.ergün ve cihan yavaş oyuncular tahminimce gerets anelka ve tuncayın hızlı oyuncular olduğunu düşünüp uğur ve ferhatın hızından faydalanmak istedi bence çok mantıklıydı.bence problem maça cihanla değil orta sahada daha pas yapabilen ilic veya volkan gibi bir oyuncuyla başlamamaktı.

uğur ve ferhat bir çok kez milli olmuş oyunculardır.ayrıca çok genç yaşlarda bu yaş grubu oyuncularımız avrupada çok başarı yakaladı.bundan dolayı bu gençleri çok tecrübesiz görmek yanlıştır bence.bu atmosferden etkilenmedikleri anlamına gelmiyor.mutlaka etkilenmişlerdir ama o stresi maç başlar başlamaz atmışlardır diye düşünüyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
    sana bişey sormak istiyorum sence fener maçı uğur ve ferhat oynatıldığı içinmi kaybedildi?

bence değil uğur ve ferhat oynamasa cihan ve ergün oynayacaktı.ergün ve cihan yavaş oyuncular tahminimce gerets anelka ve tuncayın hızlı oyuncular olduğunu düşünüp uğur ve ferhatın hızından faydalanmak istedi bence çok mantıklıydı.bence problem maça cihanla değil orta sahada daha pas yapabilen ilic veya volkan gibi bir oyuncuyla başlamamaktı.

uğur ve ferhat bir çok kez milli olmuş oyunculardır.ayrıca çok genç yaşlarda bu yaş grubu oyuncularımız avrupada çok başarı yakaladı.bundan dolayı bu gençleri çok tecrübesiz görmek yanlıştır bence.bu atmosferden etkilenmedikleri anlamına gelmiyor.mutlaka etkilenmişlerdir ama o stresi maç başlar başlamaz atmışlardır diye düşünüyorum...
    o cocuklar mac icinde dizlerinin titremesinden top oynayamadılar bide anelkayla tuncayı tutucaklar ergün ve cihan olsaydı bu maç yüzde 65 ihtimal böle bitmezdi kardesim

bence son 2 haftayı kazanmalıyız. Sonra ŞAMPİYON olamasak ta GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONU oluruz...

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by hizlioglu
    bence son 2 haftayı kazanmalıyız. Sonra ŞAMPİYON olamasak ta GÖNÜLLERİN[İZİN] ŞAMPİYONU oluruz...
    GÖNÜLLERİN[İZİN] ŞAMPİYONU
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003
    Yer
    Somewhere in Time--22 aca

inanıcaksak gidelim kayseri erciyese, denizliye inanalım ..

yanlış anlamayın arkadaşlar ama galatasaray büyük bir külüp sanki ilk defa şampiyonluğa oynarmış gibi şampiyon olmasada gönülerin şampiyonuyuz diyorsunuz.gs her zamna şampiyonluk için oynuyor ne ilk ne son parasal olarak kötü durumdayız diyorsunuz ama 4 sene şampiyon olduğunuzda da parasal olarak ii değildiniz...ben fenerli olarak gs böyle küçük düşürmenizine üzülüyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    34

bende inanıyorum cimboma ama önce erciyes ve denizliye iinnıyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

gönlümüz sizinle ve ama maçımızda sizinle

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

beşiktaş ve galatasaray kenetlenmiş galatasarayın şampiyonluğuna..

ya beyler inanmak yetmio o kadar feneri sevmiosunuz ama işiniz bize düştü bizim berabere veya kaybetmemiz lazım ama şahsen bi fenerli olarak ben seyircisiz oynayacağımız maçtan korkuom.çünkü diyarbakirla ilk yarı oynadığım maçta 2-2 kalmıştık.yani fenerbahçe taraftarsız zor oynuo..bide bu hafta düğüm çözülebilir.bjk yenerse fenerde yenerse şampionuz.ama şampionlukta gidebilir fenerin hiç belli olmaz.

Mesaj Yetkileri