1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: “Aziz Yıldırım benden korkuyor !”

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

Default “Aziz Yıldırım benden korkuyor !”

Yıldırım Demirören, Aziz Yıldırım hakkındaki eleştirilerini arttırıyor.
    Beşiktaş Kulübü Başkanı Demirören, "F.Bahçe 100. yılında karşısında engel istemiyor. Aziz Yıldırım benim başkanlığımdaki yönetimlerden korkuyor" dedi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, F.Bahçe ve sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım’a yönelik eleştirilerinin dozajını artırıyor. "Aziz Yıldırım, benim başkanlığımdaki Beşiktaş yönetiminden korkuyor" diyen Demirören, şöyle devam etti: "Çünkü gelecek yıl F.Bahçe 100. yılını kutlayacak. Karşısında engel istemiyor. Önümüzdeki yıl sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da Beşiktaş’ın şampiyonluğu ve transferleri konuşulacak.

Demirören, Beşiktaş’ın 3 Mayıs Çarşamba günü İzmir’de Fortis Türkiye Kupası’nı kazanacaklerini iddia etti. Ve şunları söyledi: "Beşiktaş Kulübü Başkanı ve yönetimi olarak İzmir Atatürk Stadı’nın şeref tribününde olacağız. Rakip F.Bahçe’nin başkanı Aziz Yıldırım çekinmeden gelir bizimle birlikte maç seyredebilir. Beşiktaş ve Süper Lig’deki tüm kulüpler Futbol Federasyonu’na yardımcı olmalı."

bunlar ne yaptığını sanıyor ya ikiside başkan ama birbirlerine saygıları yok sonra taraftarlar dan sağ duyu bekliyorlar önce başkanların,yönetenlerin zihniyeti değişmeli...

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

abi mertcan sende aziz yıldırımla yatıp aziz yıldırımla kalkıyosun hee

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

mertcan1304'ü Aziz Yıldırım'dan sorumlu moderatör yapalım.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by Berkaiser
    mertcan1304'ü Aziz Yıldırım'dan sorumlu moderatör yapalım.
    eheehehe

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Demirören haklı olsa bile kendi işine baksın önce.bizlere mutluluğu yaşatsın verdiği sözleri tutsun.

Nesil
    2005
    Yer
    Kapalidan

Quote Originally Posted by mertcan1304
    Önümüzdeki yıl sadece Türkiye’de değil, Avrupa’da Beşiktaş’ın şampiyonluğu ve transferleri konuşulacak
    Demirören böyle demiş hadi bakalım bekleyip görecez ...

Mertcan sen Azizcimisin abi?Böyle bi taraftar grubu varmı ya yoksa kuralım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

tabi burda yazılmamış birşey daha var ki bence Yıldırım Demirören in sözlerinin arasındaki tek gerçek ve altı çizilecek konu oydu.Final maçında tribünlerdeki taraftarlarımız çok dikkatli olsunlar dedi.Yani gerek pankartlar,tezahuratlar gerekse çıkabilecek muhtemel gerginlikler açısından çünkü biz yaptığımız zaman manşetten yayınlıyorlar başkası yaptığı zamansa konuyu görmezden gelip geçiştiriyorlar dedi.bence de çok doğru dedi.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    başkanın dediği bir şey daha var
    Fenerbahçe şampiyon olmasında kim olursa olsun, 100 beşiktaşlıya sorun bunlardan 99'u fenerin şampiyonluğunu istemez!!
    Beşiktaşın fenerle alıp veremediği nedir? neden bu kadar nefret duyuluyor fenere karşı? Gerçekten ben bunun nedenini merak ediyorum
    sakın aziz yıldırım demeyin ama

kıskançlık kardeşim kıskançlık...baksana bi etrafına herkes parasızlıktan yanarken biz 7 yıldızlı otel gibi stad yapioruz.yetmiomuş gibi her alanda liderliğe oynuoz.kupadada ligdede adım adım şampionluğa gidioruz.Açıkçası göz kamaştırıyoruz.buda birilerine fena batior

Quote Originally Posted by jacke
    kıskançlık kardeşim kıskançlık...baksana bi etrafına herkes parasızlıktan yanarken biz 7 yıldızlı otel gibi stad yapioruz.yetmiomuş gibi her alanda liderliğe oynuoz.kupadada ligdede adım adım şampionluğa gidioruz.Açıkçası göz kamaştırıyoruz.buda birilerine fena batior
    yine üslubun süper!! ayrıca fenere nefret yeni değil 15-20 yıldır var ki o zaman başarılı değildiniz... ayrıca neyinizi kıskanalım ki sonuçta öle süper bir başarınızda yok.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by jacke
    yorumlarını biraz daha seviyeli yaz.burası takımının taraftar forumu değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    başkanın dediği bir şey daha var
    Fenerbahçe şampiyon olmasında kim olursa olsun, 100 beşiktaşlıya sorun bunlardan 99'u fenerin şampiyonluğunu istemez!!
    Beşiktaşın fenerle alıp veremediği nedir? neden bu kadar nefret duyuluyor fenere karşı? Gerçekten ben bunun nedenini merak ediyorum
    sakın aziz yıldırım demeyin ama

Beşiktaş fenerbahçe den nefret etmiyor onların şampiyon olmamasını istiyor çünkü şampiyon oldukları takdirde beşiktaşın 3 sene üstüste şampiyon olması başarısına fenerbahçede ulşmış olacak.Ayrıca bu sene ne olursa olsun seneye eğer beşiktaş umarım olmazda yine erkenden lige havlu atarsa yine fenerin şampiyon olmamasını isteyecektir.çünkü seneye de 100.yılında tek şampiyon olan klüp olarak kalmak isteyecektir beşiktaş.onun dışında bilinç altında fenere karşı bir nefret duygusu tabiki yoktur.tamamen çıkar meselesi.
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

bıraksın bu işleri kulübünün durumuna baksın korkulacak bir durumu yok.Ondan korkan onun gibi olsun

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

demiroren gene seviyesizce acıklamalar yapmıs..azız baskan bılhassa demırorenı gaza getırerek onun uzun yıllar bjk baskanı kalmasını ıstıyo..ondan daha basarısız bı baskan bulamayız zaten!!bence kendı hatalarını basarısızlıgını yıldırım a satasarak kapatmaya calısıyor..

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Demirören yine saçmalamış bana kalırsa. Sen bir şeyler yapacak olsan zaten 2 senedir takımın 3. lük için uğraşmazdı. Seneye yine süper olcaz gibi bir şey demiş ama boş laflar. Bu işler lafla olmuyor.

Edit:
    Kullandığımız kelimeleri biraz daha özenle seçelim, burası herhangi bir kulübün taraftar sitesi değil !
    Son cümle silinmiştir.

Quote Originally Posted by hurmet
    seviyeli yaz arkadaşım saviyeli

bunun neresinde seviyesizlik var anlayamadm neyse. delirtiosunuz adamı böle konular açarak kusra bakmayın.

delirmiceksin arkadaşım. burası genel sitedir insan istediği konuyu açar seviyel tartışılır böyle saçma sapan yorumlar yapılmaz... taraftar forumuna çevirmenin bir alemi yok ortamı

Mesaj Yetkileri