http://www.goal.com/tr/news/232/turk...a-kancas%C4%B1
Mondragon'u istiyormuş Bucaspor.
Çoğu Süper Lig'e yeni çıkmış takım gibi, Bucaspor da hocasını kovdu. Anlamıyorum ben neden takımı şampiyon yapan hocaya 1 sene Süper Lig'de şans verilmez ki?
"YÜCE ATATÜRK"
Bence o hocayı kovmaları güzel olmuş.Pek yetenek yoktu
Özcan Kızıltan'dı..Buca'ya gitmeden önce geçen sene Sakaryaspor'da çalıştı hiçbirşey yapamayınca gitti tabikide..
Mondragon'u almaz Buca , ben çok yerinde transferler bekliyorum , çok iyi yapılanmış , hedefleri olan bir kulüp Buca planlı bir şekilde geldiler buraya kadar
Altyapıları çok iyi aslında altyapıya biraz önem verip,3-4 tane Süper Lig tecrübesi olan yabancı oyuncu alırlarsa ligde tutunacaklarını düşünüyorum ben Buca'nın.
Buca'da ilk imza
Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi Bucaspor, Hacettepe'den Serkan Atak'ı kadrosuna katarak ilk transferini yaptı.
Kulübün resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, geçen sezon Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Hacettepe'de forma giyen Serkan Atak ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığı bildirildi.
Bayern Münih'ten Gaziantepspor'a 2005-2006 sezonunda transfer olan 26 yaşındaki futbolcu, Türkiye'de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Hacettepe'de forma giydi. Serkan Atak, Ümit Milli Takımı'nın yanı sıra 19 ve 17 Yaş Altı Milli Takımları'nda da mücadele etti.
Geçen yıl Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Hacettepe'de 31 maçta forma giyen orta saha oyuncusu Serkan Atak, 3 gol kaydetti.
LigTv
Serkan çok iyi transfer , açığı sürükler .
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Hocası belli mi Bucaspor'un? Hoca ile anlaşmadan oyuncu transfer etmek yanlış bence.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Aldığım duyuma göre Baki Mercimek ve Nurullah Sağlam'la anlaşılacakmış.
Bakiyi alır , ayağına sıkar.Nurullah Sağlam Bucaspor'un oyun karakterine göre bir hoca ofansı düşünen bir Bucaspor yaratacaktır
.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Baki miYapmayin yahu
![]()
Bülent Uygun ve Tolunay Kafkas'la görüşüyormuş Bucaspor.
Bülent Uygun Bucaspor ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.
Gaziantep'in sözleşmeyi iptal etme sebebine bakarsak ve Buca ve Gaziantep'i karşılaştırırsak, Gaziantep'in ekonomik durumunun daha iyi olduğunu görürüz ve Buca bu ortamda Bülent Uygun ile anlaşabiliyorsa, Gaziantep'in anlaşmayı neden iptal ettiğini anlayamadım.
Uzun süreli sözleşme imzalanırsa ve gelecek 3-4 senenin planı yapılırsa, Bülent Uygun iyi işler yapacaktır.
"YÜCE ATATÜRK"
Eğer anlaştıysa kesin kombine alırım yazacaktım, anlaşılmış, askere gitmeyecek olsam alırdım Buca'dan bir kombine.
"YÜCE ATATÜRK"
Couceiro Bucaspor ile görüşmüş eğer haber doğruysa sabırlar diliyorum Bucaspor taraftarına![]()
Bülent Uygun çok doğru bir tercih Bucaspor için.Uzun vadede bir plan yapıldıysa bu sezon lige tutunduktan sonra önümüzdeki senelerde Bucaspor Süper Lig'de üst sıralara oynayabilir.
Bucaspor için müthiş bir hamle Bülent Uygun...
Bülent Uygun, Buca'da iyi işler yapabilir. İlk hedefi ligde kalmak olacaktır. Bu hedefini de başarabilir. Buca'nın en büyük transferi olacaktır, Bülent Uygun.
Bakalım Bülent Uygun Bucaspor'da neler yapacak merak ediyorum.
So what?
Saike
Ilk olarak Mehmet Yildiz tarzinda bi forvet transfer ederEllerinde Mehmet Batdal vardi gerci, artik yenisini bulacaklar.
Geçtiğimiz senelerde Sivasspor'a duyulan antipatinin büyük bir kısmı Bülent Hocadan kaynaklanıyordu. İttire kaktıra bir şey oynatmadan şampiyonlar ligine taşımıştı takımı ama hemen akabinde lastiği patladı. Bu senenin Bursasporu ise Ertuğrul sağlam ve oynattığı oyun sayesinde arasının iyi olmadığı kesimlerden bile sempati topladı. Teknik direktörün saha içi kadar saha dışı etkisinin de ispatı bu durum.
Açıkçası ben Bülent Uygun tercihini hiç doğru bulmadım Bucanın. Takım karakteriyle hocanın karakteri ne derece uyuşur bilemiyorum tabii, en azından bu sene ligde tutunabileceğini umuyorum.
Bülent Uygun umarım takımı ligde tutar
Petkoviç boşta. Alsınlar onu.
Buca sil baştan!
Turkcell Süper Lig'in yeni ekibi Bucaspor'da, teknik direktörlüğe Bülent Uygun'un getirilmesinin ardından gözler transfere çevrildi. Basın sözcüsü Şeref Üstündağ, ''4'ü yabancı 12 oyuncu transfer edeceğiz'' dedi.
Üstündağ, yeni teknik direktörleri Bülent Uygun ile sözleşme imzaladıktan sonra bugün tekrar biraraya geldiklerini, yeni teknik kadronun kendilerine bir sunum yaptığını belirtti. Sunumun yaklaşık 4 saat sürdüğünü kaydeden Üstündağ, açıklamada şu ifadelere yer verdi: ''Sunumdan çok memnun kaldık. Takımın analizi çok iyi şekilde yapılmış. Eksik yönlerimiz iyi tespit edilmiş. Yeni sezonda 4'ü yabancı 12 oyuncu transfer edeceğiz. Bu listede Türkiye'de oynayan yabancı futbolcuların yanı sıra şu anda ülkelerinin Dünya Kupası kadrosunda yer alan isimler var. Bunlar uzun süredir takip ediliyormuş. Yurt dışında olan kulüp başkanımız Mehmet Bektur'un dönüşünün ardından transfer için düğmeye basacağız ve en kısa zamanda bitireceğiz. Genç, dinamik ve gelecek vaat eden bir ekip kuracağız. Süper Lig'deki ilk yılımızda ligde kalmak için her türlü mücadelemizi vereceğiz. Bu doğrultuda bol alternatifli bir ekip yaratacağız.''
KALACAKLAR-GİDECEKLER ŞEKİLLENİYOR
Sarı lacivertli ekipte, Sercan, Atilla, Serkan, Veli, Emrecan, Erkan, Zafer, İzzet, Mehmet Polat ve Berkay ile yola devam edileceği, Yakup, Türker, Yunus ve Murat Karakoç ile yolların ayrılabileceği öğrenildi. Ancak takımda kalacak ve gidecek oyuncuların belirlenmesinin kulüp başkanı Mehmet Bektur'un yurt dışından dönmesinin ardından belli olacağı bildirildi.
UYGUN TESİSLERİ GEZDİ
Bu arada Bucaspor'un yeni teknik direktörü Bülent Uygun, Kaynaklar'daki Seyit Mehmet Özkan Tesislerini gezdi. Uygun, Kaynaklar'daki Seyit Mehmet Özkan Tesisleri'nde incelemelerde bulundu.
Futbol Akademisinin müthiş bir yatırım olduğunu kaydeden Uygun, ''Bu yapılanmayı görünce içimden altyapıda görev alasım geldi. BucaGenç ile ilgili duyduklarımın da ötesinde bir manzara ile karşılaştım, gurur duydum, Türk futbolu adına mutlu oldum'' dedi.
Profesyonel Şube Sorumlusu Adnan Dolma ile masa tenisi oynayan, sarkaç toplarda şut çalışması yapan, 15 Yaş Altı takımının antrenmanını da ziyaret eden Uygun, takımın Nike Premier Cup Avrupa Elemelerindeki birinciliğini kutladı.
LigTv
Antepten Tomas ile ilgileniyormuş Buca.