Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 53 sonuç

Konu: Beach Update ||| Çalışmalar Başlıyor ||| Öneri-İstek Bölümü

Hybrid View

Default Beach Update ||| Çalışmalar Başlıyor ||| Öneri-İstek Bölümü

Geçen yıl başka bir sitede ....'10 adında 5 serilik bir çalışma yapmış ve 1000+ indirme sayısına ulaşmıştım. Bu yıl ki çalışmamı burada yayınlamayı düşündüm.

Transfer sezonu bitene kadar yeni serileri çıkacak olan çalışmamda, Türkiye, İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya, Fransa liglerini maximum seviyede, Belçika, Ukrayna, Rusya, Portekiz gibi ligleri de elimden geldiği kadarıyla güncelleyeceğim.

Sizlerden isteğim ise;

-Duyduğunuz transferleri
    -TD değişikliklerini
    -Teknik kadro değişimlerini
    -Oyuncu özelliklerini, parlayan ve düşüşe geçen oyuncuları

vs. vs.

Bildiğiniz bilgileri bu konu altında paylaşmanız.

Her türlü öneriye açığım. Kendi fikirlerinizi de, istediğiniz değişiklikleri aktarabilirsiniz.

Cevaplarınızı bekliyorum. Bu yılın en iyi ve kapsamlı yamasını çıkarmak için birlikte hareket edelim.

Not: Konuyu doğru yere açıp açmadığımı bilmiyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Daha çok erken bence... 1-2 ay sonra başla derim.. Dünya kupasından sonra çıkar..

Şu ana kadar sadece David Villa Barcaya 40 milyon euro'ya..
    ve Galatasaray'ın 4 tane transferi var...
    Bülent uygun gençlerbirliğinde olması lazım.. (bu iki takımı hep karıştırırım zaten.. Gaziantep doğru )
    Bucaspor'un teknik adamı kovuldu..

bunlar var benim bildiğim..

birde konuyu buraya açman lazımdı...
    http://forum.turksportal.net/vb/forumdisplay.php?f=557
    Last edited by sentugo : 20.Mayıs.2010 at 18:52
    Sentugo.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

bülent uygun gaziantep te

Nesil
    2007
    Yer
    Samsun

sezonun flaş isimlerinden biri onur kıvrak. özelliklerinin fazla abartılmadan yükseltilmesi gerekir. jo'ya da bi çare bulun oyunda kasıp kavuruyo ortalığı

Nesil
    2005

Bence Volkan Şen ve Ozan İpek daha iyi olmalı. Gaziantepspor'dan da Olcan Adın ve Mahmut Bezgin'in özellikleri çok az daha yüksek olmalı diye düşünüyorum. Bu sezon kendilerini çok geliştirdiler.
    Last edited by narakan1969 : 21.Mayıs.2010 at 01:13

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Onur Kıvrak'ın konsantrasyon seviyesi çok yükselmeli bence.
    Nihat'ın kararlar düşmeli.
    Necip Uysal, İsmail Odabaşı ve Ozan İpek genel bir artış alabilir.
    Kahe'nin soğukkanlılığı düşmeli.
    Bobo'nun konsantrasyonu, headingi, bitiriciliği yükselmeli, hızı ise düşmeli.
    Last edited by ozaniel : 21.Mayıs.2010 at 13:35

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Burak geçen seneki yaman çok abartılıydı BJK ile 3'te 3 yapmıştım 2. sezon Xabi Alonso ve Ronaldo'yu almıştım inş. bu seferki abartılı olmaz bide erken davranma fazla Temmuzu falan bekle derim..

Nesil
    2006
    Yer
    Biliyosun ?

Cristian ve Emre Belözoğlu'nun profillerinin artması gerekiyor bence.Guiza'nın ise konsantrasyon,soğukkanlılık,kararlılık düşürülmesi lazım.

Yok be Kaan

En fazla repi 7750 yapmışımdır. Bütçeyi de 10 falan

Öneriler için teşekkür ederim. Zaten en erken Haziran'ın sonlarına doğru çıkar ilk versiyonu.

Jo zaten kiralık feshedildiği için geri dönüyor kulübe. Özelliklerine biraz el atarım.

Onur, Ozan, Mahmut, Necip vb. hepsini yazıyorum aklıma. Sil baştan harika bir TSL olacak.

Bu arada konuyu lütfen data güncellemelerine taşımayın. Oraya yaptıktan sonra açacağım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Birde Belediyedeki adamların özelliklerini arttır yahu adamlar ben takımın başında değilken küme düşüyolar ben olunca 2. oldular neyse sen işini bilirsin

Bilirim tabi, sen karışma

Şaka bi yana, öneriler gerçekten işe yarıyor.

İlk çalışmamı liglerden düşen ve çıkan takımlar üzerine yapmayı planlıyorum. Tamamen netleşsin lig sıralamaları, Avrupa'ya gitme durumları filan hepsini ekleyeceğim.

Özer Hurmacı'nın özelliklerinin artması gerekiyor. Bu sezan sakat olmasına rağmen güzel bir performans gösterdi. Önümüzdeki sezon çok daha iyi bir performans gösterecektir.

Emre ve Mehmet Topuz için genel bir artış olabilir.
    Volkan, Lugano, Bilica ve Gökhan'da daha iyi olmalı.

Oyunda da olsa şu Guiza'yı gönderirseniz çok iyi olur

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bilica iyi olmasını neye vararak söylüyorsunuz?Lugano da yeterince iyi zaten.

Jo'nun özellikleri kesinlikle düşürülmeli.Emre Çolak'ın ca'sında yükseltme yapılabilir.

Emre'nin fiziksel özellikleri biraz daha yükseltilmeli,oyun içindeki hırsı artırılmalı.

Bobo'nun finishing'i yükselmeli.Necip Uysal'ın ca'sında yükseltme yapılabilir.

Yekta,Volkan Şen,Onur Kıvrak,Colman,Ozan İpek,Olcan,Julio Cesar diğer yükseltilmesi gerekenler.

Nesil
    2007
    Yer
    Manisa

Ankaragücü Lemerre'nin yerine Ümit Özat'ı getirdi
    malatyAdana!

Bilica ya ben de katılmıyorum. Çok da iyi değildi.

Tam belli olmamasına rağmen 3 gün içerisinde (En geç Çarşamba) belli olacak ve Haziran'da da Beşiktaş'a İnönü'de imza atması beklenen bir futbolcu var (RQ7). O da eklenmeli.

Herkesin dediği gibi Necip'in CA yükseltilebilir, özelliklerinde değişiklik yapılsın.

Ayrıca Bobo, İ.Köybaşı ve özellikle Rıdvan'da(Çok geçmiş olsun kulüp doktorları sağlam döner diyor ama çoğu kişi futbol hayatı bitti diyor inşallah toparlar.) bariz yükseltmeler yapılmalı BJK ile ilgili.

Makukula geri döndü ayrıca kiralık kontratı bitti anlaşamadı Kayseri yeni oyuncu getirecekmiş forvet o da var.

Ali Bilgin Herta Berlin yolcusuymuş. (Goal.Com diyor.)

Ayrıca gerekli olan yerlerde yamana yardım edebilirim.
    Last edited by Skyr3x : 24.Mayıs.2010 at 20:23

Nesil
    2005

Bülent Uygun'un sözleşmesi yalan oldu Gaziantepspor ile.

Skyr3x

Sana yardım konusunda gerekli pm yi attım. Quaresma transferi belli olduğunda yaparım. Necip konusunda katılıyorum. İsmail Köybaşı oyunda zaten iyiydi üstüne birşeyler kattı yükseltilecek özellikleri. 5-6 aylık sakatlığı eklenecek Rıdvan'ın. Özellikleri değerlendirilecek.
    Dediğim gibi transfer konusunda kesinleşmeden birşey yapamam. Gerçekleştiğinde aktarırım oyuna.

narakan1969

Önemli bir bilgi. Teşekkür ederim. Özellikle TD konusunda yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Konya

2 haftada bir olan transferlere göre yamayı güncellemeni öneriyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ýzmir

Bence dünya kupası başlayana kadar bekle başladığı gün ilk gün yamayı çıkar zaten önemli transferler dünya kupası sonrası gerçekleşir.Liverpool Jonjo Shelvey'i aldı onu da unutma

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Burak şimdiden başla çalışmalara sürekli güncelle her haberde 7 Haziran'da piyasaya sür yamayı süreklide güncelle her gelişmede öyle öyle devam edersin işte

Bilica - Lugano ikilisi ile zor gol yiyordu Fenerbahçe. Ayrıca Bilica topla ileri çıkışları iyi yapan bir oyuncu.

Neys bunlar benim görüşlerim. Son kararı siz vereceksiniz...

Yama sadece transferlerle kısıtlı kalmayacak arkadaşlar grafik paketleri de olacak (Liglerin logoları, kupa logoları, Takım logoları.) Boş zaman olursa Türkiye için oyuncu resimlerini ve teknik heyet resimlerinide eklemeyi düşünüyoruz.
    Last edited by Skyr3x : 27.Mayıs.2010 at 12:50

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

çok güzel bir çalışma... transferleri yakından takip ediyorum. öğrendiğim bilgileri paylaşırım.

Nesil
    2005

Billy Mehmet - St. Mirren -> Gençlerbirliği (3 yıl)

Bülent Uygun Antep değil Bucaspor T.D ü oldu.Çağlar Birinci erhan,murat akça,semih,serdar eylik karşılıgında gs de.Jose Mourinho Real Madrid'de.David villa yı zaten söylemişler Barça'da

Bilgiler için teşekkürler

Devamm...

Nesil
    2009
    Yer
    izmit

transferler için http://www.goal.com/tr/scores/transfer-zone
    bu siteyi öneririm sanaa tüm transferleri örenebılırsın kesın olanları

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri