Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: En yetenekli?

Hybrid View

Default En yetenekli?

Arkadaşlar bana Türkcell Süper Ligindeki en genç en teknik,yetenekli oyuncuyu sölermisiniz?Türk ve Yabancı kategorisinde

aydın isaac

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

yetenek olarak aydın çok iyi ama ferhatta bence tam bir görev adamı yabancı olarakta gençlerden bi tek isaac var zaten başka aklıma gelmiyor

BJK'nin Bobo'su olabilirmi?
    Türk olarakda Ferhat ve Bilal Kısa'yı beğeniyorum

Nesil
    2005
    Yer
    34

isaac,jaba,wederson(tam yaşını bilmiyorum) yabancılar. aydın, bikere oynadı ama riza şen iyiydi özellikle teknik olarak

Nesil
    2006
    Yer
    Her nerede bulunuyorsam..

Mehmet Topuz-Caner Erkin-Aydın Yılmaz-Ferhat Öztorun-Selçuk İnan-Bilal Kısa yetenekli gördüğüm Türk oyuncular. Bazılarının yaşı her ne kadar "genç" sıfatı kullanılacak bir yaş olmasa da...

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Mehmet Topuz-Caner Erkin-Aydın Yılmaz-Ferhat Öztorun-Selçuk İnan-Bilal Kısa yetenekli gördüğüm Türk oyuncular. Bazılarının yaşı her ne kadar "genç" sıfatı kullanılacak bir yaş olmasa da...
    evet bunlar iyi uğur boral da bunlara eklenebilir...

Abi sende doldurmuşsun ya bi daha düşün kıyıda köşede kalmıştır belki Caner Erkin'i Fmde aldım ii oyuncu ama gerçekte izlemedim henüz

Nesil
    2006
    Yer

Quote Originally Posted by SeZeRinHo
    Abi sende doldurmuşsun ya bi daha düşün kıyıda köşede kalmıştır belki Caner Erkin'i Fmde aldım ii oyuncu ama gerçekte izlemedim henüz

Tabir çok hoş olmasa da cevap verme gereği hissettim. Kıyıda köşede çok var daha ama ne yazık ki bunları göremiyoruz ya da görmüyoruz. Caner Erkin 1988 doğumlu ve Süper Lig'de oynayan bir ekibin (Manisaspor) daimi ilk 11 oyuncuları arasında. Orta sahada oynayan ve gayet şık gollere imza atan bir genç yıldız. İzlememiş olman çok tuhaf

sen nasıl bişeysin ya lastik gibi bir otorafa bir bu tarafa gidiyorsun.. ilk baş insanlarla konuşmayı öğren ondan sonra ne dediğini bil bence....

Bi caner izledim ama bahsi geçen Süper Star Caner mi onu anlamakda güçlük çekiyorum...Biraz beyin jimnastiği yapmak lazım...ama bana gelene kadar bu Yıldızları görmeyenlar yapmalı dimi ki görebilesin yani

Nesil
    2006
    Yer

Bi caner izledim ama bahsi geçen Süper Star Caner mi onu anlamakda güçlük çekiyorum...Biraz beyin jimnastiği yapmak lazım...ama bana gelene kadar bu Yıldızları görmeyenlar yapmalı dimi ki görebilesin yani

Biraz beyin jimnastiği yapmak gerek bu yıldızı görebilmek için haklısın.Şu halde bu yıldızı görebiliyorsam beyin jimnastiğim yerindedir. Bir de bozulan gözler için bir gözlük gerek. Zira bu yıldızları görmek ya da bir başka deyişle izlemek için sağlam gözlere de ihtiyaç var

Quote Originally Posted by demirhan1984
    Biraz beyin jimnastiği yapmak gerek bu yıldızı görebilmek için haklısın.Şu halde bu yıldızı görebiliyorsam beyin jimnastiğim yerindedir. Bir de bozulan gözler için bir gözlük gerek. Zira bu yıldızları görmek ya da bir başka deyişle izlemek için sağlam gözlere de ihtiyaç var
    Ben menejer değilim hele genç yetenek avcısı hiç değilim...Varsa kendini buna adayan burda harcanmasın oyuncu avına çıksın...Biryerlerde onu bekleyen yetenekli oyuncu vardır...Çok ii gözlemciyse bulur muhakkak...Belkide topu görünce ne bu diyenler topu sevindiren birisiyle oyuncu tartışıyodur...Neyse gelelim konumuza canım benim Vestel Manisasporda iki adet Caner Erkin var.Ha sen açıklamanda bana Nuri'nin Sezer Öztürk'ün yanında top koşturan Caner deseydin onun yıldızdan öte bişey olduğunu açıklamaya çalışırdım elimden geldiği kadarıyla...Neyse sen bi bak O iki Canere

Ben menejer değilim hele genç yetenek avcısı hiç değilim...Varsa kendini buna adayan burda harcanmasın oyuncu arasın...Belkide topu görünce ne bu diyenler topu sevindiren birisiyle oyuncu tartışıyodur...Neyse gelelim konumuza canım benim Vestel Manisasporda iki adet Caner Erkin var ha sen açıklamanda bana Nuri'nin Sezer Öztürk'ün yanında top koşturan Caner deseydin onun yıldızdan öte bişey olduğunu açıklamaya çalışırdım elimden geldiği kadarıyla...Neyse sen bi bak O iki Canere
    burda bu adamları bilmek için genç yetenek avcısı olmaya gerek yok futbolla ilgileniyosan bilirsin... manisada bir tane Caner Erkin vardı ben en son baktığımda ne zaman 2 oldular... ayrıca biraz da saygılı ol!

Quote Originally Posted by hurmet
    burda bu adamları bilmek için genç yetenek avcısı olmaya gerek yok futbolla ilgileniyosan bilirsin... manisada bir tane Caner Erkin vardı ben en son baktığımda ne zaman 2 oldular... ayrıca biraz da saygılı ol!
    Saygı karşılıklı olur kardeşim lütfen biz Demirhan kardeşle bilgi alış-verişinde bulunuyoruz...Çık aradan...Sen futbolla çok ilgileniyosan en son baktığımda demezdin baya olmuş galiba bakmayalı...Bu adamları ben senden ii bilirim inan bana

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

aydın-caner-ferhat-mehmet topuz yabancı ise ısaac

canere yıldız demeyen varsa yuh

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

gökhan güleç

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

aydın, g.gülec, ferhat ve tayfun cora
    yabancılardan stepanov ve ısaac güzel oynuyor

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

caner ve gökhan güleç.yabancı olarak isaac iyi bir yetenek.

genç yetenek :muhammet ibrahim akın gökhan güleç bobo mehmet sedef rıza kenan

Nesil
    2006
    Yer

Ben menejer değilim hele genç yetenek avcısı hiç değilim...Varsa kendini buna adayan burda harcanmasın oyuncu avına çıksın...Biryerlerde onu bekleyen yetenekli oyuncu vardır...Çok ii gözlemciyse bulur muhakkak...Belkide topu görünce ne bu diyenler topu sevindiren birisiyle oyuncu tartışıyodur...Neyse gelelim konumuza canım benim Vestel Manisasporda iki adet Caner Erkin var.Ha sen açıklamanda bana Nuri'nin Sezer Öztürk'ün yanında top koşturan Caner deseydin onun yıldızdan öte bişey olduğunu açıklamaya çalışırdım elimden geldiği kadarıyla...Neyse sen bi bak O iki Canere
    Futboldan anlamayan saygısız birine bu saatten sonra futbolu öğretecek değilim! Manisaspor'da iki tane Caner Erkin var diyen biri nasıl olur da 3-4 mesaj önce Manisa'daki Caner'i tanımıyorum der? Sen bir Fenerbahçeli'ysen ve kendi tabirinle futboldan çok anlayan futbola aşık birisiysen geçen hafta takımına harika bir gol atan MANİSA'LI CANER'i bilmemen imkansız. Genç oyuncuları görmek için gözlemci olmak gerekmez ve burada hiçbirimiz profesyonel birer scout değiliz.Gençleri görmek için scout olmak gerekli diyen bir zihniyet nasıl olur da böyle bir topic açar anlamak çok güç! Ayrıca futbol forumunda sürekli kışkırtıcı mesajlarına rastlıyorum. Dikkatli olman senin açından iyi olacaktır.

Dipnot: Benimle canımlı cicimli konuşmasan iyi edersin. Laubalilikten nefret ederim!

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

aydın,ferhat(gs)-rıza,gökhan(bjk)

bobo,isaac...

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

ercıyesten agali...fenerden gurhan..bjk bobo-gokhan--gencler mehmet cakır..manısa arda-caner-selcuk.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nic-39
    ercıyesten agali...fenerden gurhan..bjk bobo-gokhan--gencler mehmet cakır..manısa arda-caner-selcuk.
    27 yaşındaki Agali sence genç mi?

hasan kabze ümit karan aydın yattara

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Olcan Adın , Gürhan Gürsoy , caner Erkin
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

ilahi Berkaiser doğru genç değil hata benim bi yaş belirtmedim konuyu açarken sorry kardeş

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

ilahi Berkaiser doğru genç değil hata benim bi yaş belirtmedim konuyu açarken sorry kardeş
    kardes ilk mesajında en genc demissin 27 yas senin icin galiba cok genc bi yas 27'yide genc sayıyosun sen

bence ferhat ve eğer genç sayarsanız bobo

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri