1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Diego Buonanotte İyi Durumda...

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Default Diego Buonanotte İyi Durumda...

Arkadaşlar bildiğiniz üzere River'in genç yıldızı Diego Buonanotte geçtiğimiz aylarda trafik kazası geçirmişti ve aracında bulunan 3 arkadaşı can verirken kendisi sağ çıkmış fakat hayati mücadele veriyordu. Bu haberi duyduktan sonra çok üzülmüştüm. Bazı sitelerden takip ettiğim kadarıyla futbol hayatının bittiği yönünde söylemler vardı böylesine yetenekli bir gencin bu duruma düşmesi beni çok üzmüştü aslında fakat son öğrendiğim kadarıyla durumu iyiye gitmeye başlamış ve River'in doktoru Horacio Cavallieri hastanede kendini ziyaret etmiş ve kamuoyunu bilgilendirmişti. Horacio Cavallier'ye göre Diego Buonanotte 7 ay sonra tekrardan yeşil sahalara dönecekmiş. Sizce böylesine bir kazadan ve böyle bir sağlık sorunundan sonra Diego tekrar eski haline dönebilirmi?

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

döner mi dönmez mi bilmem ama yaşadığı travma çok ağır.

O arabada şöför oydu ve 3 arkadaşı öldü o kazada.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yakın zamanda seyrettiğimi hatırlıyorum bu adamı ntv'de (:.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Trafik kazasının ne kadar büyük psikolojik yıkımlara sebep olduğunu ancak kaza yapan bilir. O an kimseye bir şey olmasa da uzun süre kendinize gelemiyorsunuz. Dilerim tekrar sahalara dönebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

oynuyor zaten.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İnsanların kazalarda hayatını kaybetmesini bırakın,küçük bir kaza,arabanın çizilmesi bile dünyanın sonu gibi geliyor insanlara,bunun yanında 3 kişinin ölümünden sorumlu olmak ağır bir travma yaratır,ve yıllarca onun etkisinde kalır.zaten güçsüz olan vücudu iyice güçsüzleşir diye düşünüyorum.

Evet oynamaya başladı zaten, o resim de kazadan sonraki ilk maçı galiba.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

allah kolaylık versin iyi bir genç futbolcuydu.

benzer bir olay yıllar önce Rüştü'nün başına gelmişti. Kendi kullandığı arabayla geçirdiği kazada Antalyaspor'dan takım arkadaşı Levent Tekne hayatını kaybetmişti. O sıralar sözleşme imzalamak üzere olduğu Beşiktaş, tam olarak iyileşmediği için transferden vazgeçmişti. İşin daha da kötü tarafı bazı taraftar grupları Rüştü'yü Levent'in ölümünden sorumlu tutmaya kalkmışlardı.

Buonanotte hala futbol oynuyor die biliyorum

Mesaj Yetkileri