Anket Sonuçlarını Görüntüle: Eric Gerets Kalmalı mı?

Voters
41. You may not vote on this poll
  • Evet

32 78.05%
  • Hayır

9 21.95%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 69 sonuç

Konu: Sizce Eric Gerets Kalmalı mı?

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Default Sizce Eric Gerets Kalmalı mı?

bence Eric Gerets ile 1 yıl daha yola devam edilmeli.....
    yorumlarınızı bekliyorum

kesinlikle kalmalı

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

kardeşim fenerle aradaki puan farkı kaç 0
    takımda moraller nasıl süper
    fenerin gs yi 2 maçtada yendiğini düşünürsek artıdan 6 puan ve hakemler ile kazandıkları puanlar cabası
    gs maddi kriz içinde
    bu kadar olumsuzluğa rağmen gs fb ile aynı puanda ise o teknik adam ve takım bence başarılıdır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sanalman_34
    kardeşim fenerle aradaki puan farkı kaç 0
    takımda moraller nasıl süper
    fenerin gs yi 2 maçtada yendiğini düşünürsek artıdan 6 puan ve hakemler ile kazandıkları puanlar cabası
    gs maddi kriz içinde
    bu kadar olumsuzluğa rağmen gs fb ile aynı puanda ise o teknik adam ve takım bence başarılıdır
    aynen katılıyorum bencede KALMALI.
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

kesinlikle gitmeli bence cok kötü bi hoca suanan kadar geldigi yeride futbolcularına borcludur bu onsuzda buraya kadar gelirdi bu hırsla

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Büyük maçlarda yetersiz bir hoca ama mutlaka kalmalı takımı hala şampiyonluk yarışında fatih terim milyonlarca dolar harcayıp hiç bir şey yapamadı, daha iyi ortamlarda çalıştı ama sonu hüsran oldu.
    Gerets takdir edilecek bir adam
    abi neyi taktir edilecek bu adamın ki yaptıgı olumlu bişe yok hee diceksinki hala sampiyonluk yarısı içindesiniz bu durumda bu kadar geldi diceksiniz ama bu futbolcular bu seneki hırslarıyla baslarında hoca olmadan da gelirlerdi bu kadar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gerets kesinlikle kalmalı ama yanına takımı ve TSL'yi iyi bilen bir yardımcı gelmeli kanımca ki bu kişi de ileride Galatasaray'ın başında Teknik Direktör olarak görmek istediğim Suat Kaya'dır. Böylece hem Suat hazırlanacak hem de TSL'yi ve TSL'de oynayan takımları Suat çok yakından tanıdığından daha da başarılı olacaktır Galatasaray. 2-3 sene sonra da Suat takımın başına geçer.

bence kalmalı. 32. haftaya kadar FB ile eşit puanda mücadele ediyorsa demekki o hoca da bir şeyler var. Lucescu da zamanında şampiyon yaptığında dahi eleştirilmişti sonra Lucescu yu gönderdik o günleri aradık ama hala geçmişten ders çıkarmıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Aslında kararsızım.Bazı kritik maçlarda çok büyük hatalar yaptı.Ancak takımın zor zamanlarında takımı çok iyi toparladı.Teknik ve taktik bilgisi ise üst düzeyde.En azından 1 sene daha kalmalı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

benim yorumum ne kadar doğru olur bilmem ama tromso faciasından sonra 3 kez karşılaştığı rakibini çözemeyip 4-0 gibi bir mağlubiyet alması bence gönderilmesi için yeter. ayrıca geçen sene hagi de kafa kafaya götürmüştü o da feneri yense şampiyon olabilirdi.
    tekrar söylüyorum bu bir fenerli olarak benim görüşümdür.

aslında kalmasıda yaralı olabilir. takımını önemli maçlara motive edemiyor bunun çözümünü bulursa başarılı olacaktır.(ama nasıl bulur onu bilemem)
    bir de bu haftaki bjk maçı eğer iyi taktikle bjk yi yenerse kalır gibime geliyor ama fb maçında yaptığı gibi takımı hazırlayamazsa kesin gider.(amma yorum yapmışım ha)

bir de gider diyen gs li arkadaşlardan yerine kimin gelmesini isterler onu öğrenebilir miyim?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

abi gitsin diyenler oy verip cıkmayın yaa ben tek basıma konusuyorum yorum yazın allah askına

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Kesinlikle kalmalı, oldukça başarılı bir hoca....

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

kalmasından yanayım...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

bence kalmalı.daha ilk yıldan göndermek akıllılık değil.hem gençleri hazırlıyor hemde iyi takım kuruyor.(fener maçı hariç)

ßen hayatımda ßu kadar adaletli ßir teknik direktöre rastlamadım.. ee adiL oLan da her zaman kazanır.. onun dısında yetenekli bi teknik hoca.. futbolcuları ile dialogları mükemmel.. mesela daum hiç sevilmior.

Iyi 1 veya 2 tane Dmc alinirsa birde Amc alinirsa ve Gerets kalirsa bir dahaki senede takima zor "dur" denilir.
    -

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

valla ondan daha ıyısını yanı yabancı olarak pek getırecek para ve ortam yok gsde..ee turk olarak da bı denizli bosta sayılır..cok basarılı degıl bence bu sene ıcınde fb macındakı aykut tercıhı cok buyuk bı hata idi..derbilerde oyuna katkısı etkısı yok gıbı..bence oyuncular sayesınde buraya gelınıldı ama gerets ınde payı var..dedım gıbı daha ıyısını buılmak zor o yuzden kalsın..

Nesil
    2004
    Yer
    İzmir / İstanbul

Bence kalmalı ama GS'nin Avrupa'da işi zor seneye.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

kesinlikle kalmalı...

önemli maçların hepsinde başarısız olan bir teknik adamdan seneye avrupada ne beklenir ki bence Mustafa Denizli hazır boştayken hiç kaçırmasın gs yönetimi

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

önemli maçlarda başarılı olupta !!! (-ki bu nasıl kıstassa...onu da anlamış değilim) avrupada hala başarı sağlayamayan ama ısrarla başarılı olacağız diyen adamdan siz ne bekliyorsanız bizde onu bekliyoruz Gerets'ten...

Quote Originally Posted by nart_susruko
    önemli maçlarda başarılı olupta !!! (-ki bu nasıl kıstassa...onu da anlamış değilim) avrupada hala başarı sağlayamayan ama ısrarla başarılı olacağız diyen adamdan siz ne bekliyorsanız bizde onu bekliyoruz Gerets'ten...
    gayet iyi kısa ve öz bir cevap

Ben Daum'dan bir şey bekliyorum diye bir şey demedim. neden böyle bir şey dedin anlamadım. Kötü bir şey de söylemedim kimse için sadece benim gözümde başarız olduğunu belirttim sen neden bunu başka konulara çekmeye çalışıyorsun ki?

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

seninde daumun kalmasını destekleyenlerden bi farkın kalmadıki

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by zargı
    seninde daumun kalmasını destekleyenlerden bi farkın kalmadıki
    ne alaka anlayamadım...

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

ne alaka anlayamadım...
    sölemek istediim daum basrısız olmasına ragmen destekleniyor ve her sene cevap olarak tecrübe kazandık diyor.Bence geretsinde daumdan farkı yok oda aynı niteliklerde kötü bi hoca bu acıdan söledim.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by zargı
    sölemek istediim daum basrısız olmasına ragmen destekleniyor ve her sene cevap olarak tecrübe kazandık diyor.Bence geretsinde daumdan farkı yok oda aynı niteliklerde kötü bi hoca bu acıdan söledim.
    senin fikrin saygı duyarım ama benim dediğimin bununla hiç bir alakası yok...
    ve şuda kesin daum ve Gerets çok farklı...
    yazacağım bir kaç şey daha vardı ama neyse...şimdi polemik çıkarmayalım...

geretsin bence antrenörlük bilgisi iyi bence tek sorunu psikolojik ....
    yani gerets biraz fazla avrupai düşünüyor .... önemli maçlarda başarısız olması o maçlara çok rahat bir maçmış gibi yaklaşması avrupadaki gibi ... biraz daha hırslı olursa veya biraz daha medyadik olursa daum ve toschak gibi türkleri biraz daha iyi anlarsa bence daha iyi olur ... ama ben onun mentalitesini yanlış bulmuyorum çünkü ben ortama değil ortamlar bana uysun gibi bir düşüncesi var gibime geldi yani kendi bakış açısını takımınada yansıtmaya çalışıyor ... bu kendisi için iyi olabilir ama galatasaray için ne kadar iyi olur o bilinmez ama kötü bir antrenör değil türkiyede bana göre ondan daha iyisi yok ...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by paco
    ben ortama değil ortamlar bana uysun gibi bir düşüncesi var gibime geldi
    Çok kilit bir cümle sarfetmişsin paco. Bunun ne kadar doğru bir düşünce olduğunu örneklerle açıklamak gerekirse Avrupa'da büyük kabul edilen tüm takımlar gösterilebilir. Ne M.United ne Barcelona ne Juventus ne de B.Munich kalkıp herhangi bir maçta ya da turnuvada "Karşı takıma göre sistem kurmalı ve oynamalıyım." diye düşünmez. Düşünceleri direkt olarak "Ben ortama değil, ortam bana uysun." düşüncesinin yansımasıdır. UEFA Kupası'nı aldığımız seneyi hatırlarsanız aynısı Galatasaray'da da vardı, tamam takım iyiydi ama aynı takım "Karşı takıma göre oynamalıyım." düşüncesiyle hareket etseydi aynı başarıyı gösterebilir miydi bilmiyorum. Maçların skorlarını ve oyun stilini hatırlayın Galatasaray'ın, hep atak ve karşı takıma kendi sistemini kabul ettirir şekildeydi. Gerets eğer kendi düşüncesini takıma yansıtmayı başarabilirse, diğer nedenlerin yanına bir de bunu ekleyebilirse adını Galatasaray tarihine altın harflerle yazdırır.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri