1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Fenerbahçe'de Tolga Sesleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Fenerbahçe'de Tolga Sesleri

Fenerbahçe'nin Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımında forma giyen milli futbolcu Tolga Seyhan ile ilgilendiği öğrenildi.

Bu sezon şampiyonluğa oldukça yaklaşan Fenerbahçe gelecek yılın planlarını yapmaya devam ediyor.100'üncü yılında da özellikle Avrupa'da ses getirecek bir takım yapmanın planlarını yapan sarı lacivertli yönetim yabancı oyuncu transferi kadar yerli oyuncu transferi için de girişimlerini sürdürüyor.

Özellikle 6'ncı yabancı sınırlamasının kalkmaması sarı lacivertlileri yurt dışında oynayan yerli oyunculara yöneltmiş durumda.Bu oyuncular arasında daha önce Trabzon'da forma giyen ve şu an Ukrayna'nın Shaktar Donetsk takımında futbol hayatını sürdüren defans oyuncusu Tolga Seyhan da yer alıyor.Sezon boyunca özellikle savunma da büyük sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe'nin Brezilyalı savunma oyuncusu Luciano'nun gönderilmesi durumunda Tolga Seyhan'ı kadrosuna dahil edeceği ifade edildi.

Fenerbahçe Asbaşkanı Mahmut Uslu'nun bizzat bu transfer için girişimlerde bulunduğu belirtilirken,bu transferin önündeki en büyük engel ise Trabzon olarak gözüküyor.

Çünkü Tolga'nın sözleşmesinde bulunan özel maddeye göre,Tolga eğer Türkiye'de başka bir takıma transfer olursa önce bunun Trabzon'un onayından geçmesi gerekiyor.

Sezon başından bu yana Shaktar Donetsk'te fazla forma şansı bulamayan Tolga Seyhan da Türkiye'ye dönmeye sıcak bakıyor.Bu sezon toplam 14 maçta forma giyen başarılı defans olyuncusu çoğu kez Ukrayna'daki yabancı kontenjanı nedeniyle oynama şansı bulamadı.Toplam 16 yabancısı olan Shaktar Donetsk bir maçta bu yabancıların 8 tanesinden faydalanabiliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

kaynak fotomaç mı abi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by zargı
    kaynak fotomaç mı abi
    Fotomaç olsa yazmazdım.

Kaynak DHA.

bence alternatif olarak yedek oabilir...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

yabancı kontenjanının 6 da kalmasından sonra stoper olarak yabancı düşünülmüyorsa bence en uygun isim tolga.Fener eğer cidden almak istiyorsa ts ile anlaşacağından eminim ne de olsa milli futbolcu yedek kalmasını kimse istemez....
    "YÜCE ATATÜRK"

Trabzonspor'un kendi çıkarı olmadıkça bu transfere izin vereceğini sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Quote Originally Posted by #10 Osmanozc
    Trabzonspor'un kendi çıkarı olmadıkça bu transfere izin vereceğini sanmıyorum
    aynen katılıyorum...

Ben Tolga'yi oldum olasi begenmedim nedense; ama Fener'e ne kadar yararli olur orasini bilemem.
    -

Nesil
    2006
    Yer
    londra-istanbul

olursa cok faydalı olacak bi transfer..sanırsam gelecek sene yabancı sayısı 6 ya da 4 e ınecekmıs ukraynada

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    seneye kadro genişiliği çok lazım olucak o yüzden iyi bir transfer olabilir tabi trabzon izin verirse
    verirmi onlar bee.Gelse süper olur ama trabzon engel. sözlesmesinde sacma sapan bir madde var iste

Nesil
    2006
    Yer
    Şükrü Saraçoğlundan

tolga gelmek istese bile trabzon'un izin vereceğini sanmıyorum.

trabzon bırakmaz gibi ama bellide olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yani seneye fenerbahce de degilde trabzonda forma giyebilir.

Nesil
    2006

gelirse mutlu olurum kaliteli bir defans oyuncusu

Nesil
    2003
    Yer
    Yedi Tepeli Şehir

Fenerbahçe açısından iyi bir transfer olur ama TS engeli var tabi...

Mesaj Yetkileri