1 ile 12 arası toplam 12 sonuç

Konu: Transfer Bütçesi

Hybrid View

Default Transfer Bütçesi

Arkadaşlar bu sezon transfer bütçesi harcamadım 16 Milyon TL gibi bir bütçe var , yeni sezonda bu bütçeye eklenir mi yoksa bütçe sıfırlanır mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Büyük bir ihtimal bütçe korunur ekstra bir durum olmadığı halinde. Tabi yönetimin tavrıda önemli.
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Ben de bunu çok merak ediyorum. Ve riske girmeyip sezon sonu yeni bütçe gelmeden harcıyorum
    turksportal...

Bende aklıma gelmişken sorayım. Fb ile oynuyorum fakat aziz amca bir türlü ek transfer bütçesi vermiyor. Neden bu kadar cimri bu adam anlayamadım gitti halbuki eski save gamemimde adam kendi gelip 10-15m ek bütçe vermişti.

Bütcene hiçbirşey olmaz.Baktın sen adam almadın ek transfer bütcesi yaratırlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Arkadaşlar bu sezon transfer bütçesi harcamadım 16 Milyon TL gibi bir bütçe var , yeni sezonda bu bütçeye eklenir mi yoksa bütçe sıfırlanır mı ?
    kulübün durumu iyiyse eklenir zarardaysa çıkar bide alınan paranın ne kadarı ekleniyor bende %60 diyor mesela o da önemli ben bu sezon 20-30 alırım sattıklarımdan dedim 21 m almışım ama 19 m da harcayarak!

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Maaş bütçesine çevir.. Hem yönetim Maaşları iyi kontrol ettiğini düşünerek sana güvenir hem de gelecek sezona maaş bütçesi yükselir ayrıca transfer bütçesi de verilir.. Ya da ben öyle olduğunu sanıyorum ama Sezon başında 30 M€ Maaş bütçesi açık olunca ve de 15 M€ Transfer bütçen varsa ve ayrıca satacak oyuncun varsa Süper oluyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Maaş bütçesine çevir.. Hem yönetim Maaşları iyi kontrol ettiğini düşünerek sana güvenir hem de gelecek sezona maaş bütçesi yükselir ayrıca transfer bütçesi de verilir..
    olay budur.. daha iyi anlatılamazdı.. (:
    Sentugo.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ben son sezonuma kadar sıfırlıyordum son sezonumda maaş bütçesi olarak ayırdım.Hem şimdi maaş bütçesi çok fazla hemde ayrılan transfer bütçesi çok iyi
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Şu olayı keşke 1-2 saat önce öğrenseydim 10 milyon £ kulübe gitti
    Football is simple,but Football Manager is not

Durum şöyle:

Kasanızda 20M£ var, transfer bütçeniz 10M£, siz bunu harcarsanız transfer bütçeniz 0 lanırken kasanızda 10M£ kalır, yönetim de yeni sezona sallama rakam 8M£ daha ayırır.

Aksi durumda ise yani 10M£ yu harcamazsanız sezon sonu kasanızda 20M£ olur ve yönetim transfer bütçenizi 13-14 yapar.

Ben böyle işlediğine inanıyorum yani direkt olarak eklenmiyor ancak sonuçta elinizde para bol kaldığı için yönetim o paranın bir kısmını transfere ayırıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Yalnız maaş bütçesine aktarmak riskli. Maaş bütçesi çok artınca oyuncular da maaş artışı istiyor.

Mesaj Yetkileri