1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Yüz Paketi Çalışması

Hybrid View

Nesil
    2005

Default Yüz Paketi Çalışması

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim.

Benim aklıma yüz paketi konusunda bir şey aklıma geldi ve sizlerle paylaşmak istedim. Genel de herkes liglerin genel paketlerini indirip kullanır. Çoğunluğunda küçük takımlarda genelde eksikler çok olur. Bende yüz paketi için bir çalışma takımı oluşturulabilir mi diye düşündüm. Bildiğim kadarı ile FM de her takımın bir gözlemcisi oluyor. Oyuncular izleniyor özellikleri buna göre belirleniyor felan. Bizde her takıma bir paketçi belirler ve paketi yapan arkadaşkar sadece bir takımdan sorumlu olur. Ben kendimden örnek vermek istiyorum bu konuda. Ben Gaziantepspor taraftarı olarak eğer genel bir Süper Lig yaması yaparsam açıkçası başka takımlarda çok da uğraşmak istemem. Eğer futbolcunun resmini felan bulamazsam. Ama o takımın taraftarı olan arkadaşlar resimlere bizden çok daha kolay ulaşır ve ilgi gösterir diye düşünüyorum. Bununla beraber FM'de bir Kartalspor'un, Maltepespor'un bütün oyuncularının yüz paketi bile olabilir ve oyunumuza daha da zevk verebilir.

Bu konuda siz neler düşünüyorsunuz ? Yoksa hiç gerek yok mu ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İyi düşünce ama uygulaması zor ve güç
    Sentugo.

Nesil
    2005

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    İyi düşünce ama uygulaması zor ve güç
    Aslında zor kısmı Anadolu takımlarına yapacak adam bulunması bence :/.

Nesil
    2006
    Yer
    11

SI ligimizin lisansını bir alırsa, merak etmeyin bu dediklerinizin hepsi en orjinal şekliyle olacak

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Kartalspor'a her sene yapardım ben. Bu sene yapmadım

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ancak SI'nin Türkiye Ligi lisansını alabilmesi zor hatta belki imkansız, TFF bu tür şeyler için çok fazla para istiyor. SI'da zaten çok orjinal oyun satamadığı bir ülkede boş yere para harcayıp maliyetini yükseltmez.

Premier Lig'in bile lisansı yokken oyunda neden bizim gibi bir ülkeye boş yere para harcasınlar.
    Oğuz Kağan

TROLLING MAKES PERFECT

Mesaj Yetkileri