Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Fenerbahçe Ülker Aydın Örs Genel Manajer

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Default Fenerbahçe Ülker Aydın Örs Genel Manajer

Trabzonspor Medical Park'ın teklif götürdüğü ve kamuoyunun imza atması an meselesi diye bildiği Aydın Örs Fenerbahçe Ülker ile görüşüyor.

Konuyla ilgili yaptığımız araştırmada Trabzonspor cephesinden net bilgi alamazken, Fenerbahçe'ye yakın olan çevreden aldığımız bilgilere göre Aydın Örs şu sıralarda Fenerbahçe Ülker ile görüşme halinde.

Aldığımız bilgilere göre; Fenerbahçe Ülker sezon ortasında Aydın Örs'e teklif götürür.Aydın Örs'de "ben sezon ortasında görüşme yapmam, sezon sonu oturur konuşururz" der.Bu arada Trabzonspor'da Aydın Örs'e teklif götürür.Aydın Örs bu teklife "Fenerbahçe Ülker'le görüşme sözüm var, eğer bu görüşme olumsuz neticelenirse Trabzonspor'a gelirim" der.

Bu görüşmeler yaşanırken Türk Telekom'da Aydın Örs'e teklif yapar fakat Örs bu teklifi ise nazikçe reddeder.

Şu sıralarda Fenerbahçe Ülker ile görüşme halince olan Örs, eğer anlaşamazsa Trabzonspor ile el sıkışacak.

Kaynak:Trabzonbasket.com

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Haberin doğruluğu veya yanlışlığını bilmiyorum. Biraz önce basketbol forumlarına düştü. Kaynak "Trabzonbasket.com" olarak gösterilmiş.

Bu ne güzel müjdedir. Eğer doğruysa...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Haberin doğruluğu veya yanlışlığını bilmiyorum. Biraz önce basketbol forumlarına düştü. Kaynak "Trabzonbasket.com" olarak gösterilmiş.

Bu ne güzel müjdedir. Eğer doğruysa...
    Abi ağzından bal damlıyor yaa.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Stoch transferi açıklandı, bu haber de üzerine daha da heyecanlandırdı beni. Eğer avrupada dörtlü finalse hedef, bunu başaracak en güçlü isimdir Aydın Örs. Gönderilirken haksızlık edilmişti kendisine, başkan eğer bu haksızlığı kabul ederse, Aydın Örs'ün hayır diyebileceğini sanmıyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Yaa işin final-four unda değilim ama artık izlediğimde takımı yav şu adamı sok oyuna şuna yap demekten bıktım ekran başında.Ama artık içim daha rahat.Aydın Örs'le izleyene zevk veren bi takım izlettirecektirler.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Tanjevic'in ayrılık haberi ile alakalı konuda yazmıştım;

karanlıktan Aydın'lığa..
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Haydi insallah..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Aman tanrım. Yemin ediyorum İbrahimoviç gelse bu kadar sevinmem. Adam gibi adam, büyük koç, Fenerbahçe'yi bugünlere getiren Aydın Örs'ü geri istiyoruz. O beyefendiliği bize çok yakışıyor çok.

Karanlıktan Aydın'lığa inşallah !

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

O değil de; hiç haketmediği bir şekilde, neredeyse kovarcasına, Bogdan bir adam için gönlünü kırdığın adamı hangi yüzle geri getirmek istersin. Gerçi bu sorunun cevabı da geldi geçen günlerde, Mahmut Uslu istifa etti.

İnşallah gerçekleşir.

Nesil
    2006

Aydın Örs mü? Umarım gerçekleşir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

NTVSpor'da anlaşma sağlandı yazıyor. 1 günde 2 mutlu haber, çok sevindim. Teknik menajerlik görevine getirildi deniyor, Ertuğrul Erdoğan da antrenörlüğü sürdürecekmiş.
    "YÜCE ATATÜRK"

genel Menajerlik Görevine Aydın örs Getirildi !

ntv Spor Son Dakika

Aydın Örs geri döndü!

Fenerbahçe Ülker'de Aydın Örs dönemi geri geldi! 2009-2010 sezonu şampiyonu Fenerbahçe Ülker'de Bogdan Tanjevic'in sarı lacivertlileri çalıştırmayacağını açıklamasının ardından Aydın Örs teknik menajerlik görevine getirildi. Fenerbahçe Ülker'i mutlu sona taşıyan Ertuğrul Erdoğan'ın ise antrenörlük görevini sürdüreceği ifade edildi.

Sporx

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Teknik Menajerlik görevine Aydın ÖRS getirildi. Ertuğrul Erdoğan antrenörlük görevine devam edecek..

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Basketbolla pek ilgili değilimdir ama taraftarın büyük bölümü Aydın Örs'ün bir şekilde tekrar bu kulübün bünyesinde olmasını istiyordu. Teknik menajer olarak geri gelmiş. Hayırlı olsun.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Genel menajer olarak da Harun Erdenay gelecek sanırım. Krsiç futbol takımına transfer edilse, bu kadar sevinmezdim herhalde, çok iyi oldu bu ya.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Fenerbahçe Ülker’de teknik menajerlik görevine Aydın Örs getirildi. Ertuğrul Erdoğan ise antrenörlük görevine devam edecek.

Fenerbahçe Ülker'de teknik menajerlik görevine Aydın Örs getirildi.

Adı Beko Basketbol Ligi’nin yeni ekiplerinden Medical Park Trabzonspor ile anılan Aydın Örs, son şampiyon Fenerbahçe Ülker’in teknik menajerlik görevine getirildi.

Bogdan Tanjeciv ile yollarını ayıran Fenerbahçe Ülker, takımın 2009-2010 sezonundan şampiyonluğa ulaşmasında büyük rol oynayan yardımcı antrenör Ertuğrul Erdoğan ile yola devam etme kararı aldı.

kaynak:ntvspor.net

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Teknik menajerliği biraz açabilirmisin Hakan Abi : )

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Vallahi bende anlamadım. Üç yıl önce Aydın hocaya basketbolun patronu ol demişler ve Aykut Kocaman tarzı -sınırları belli olmayan- bir yetki teklif etmişlerdi. Ama Aydın hoca "benim işim koçluk" gerekçesiyle kabul etmedi diye biliyorduk. Aslında Aydın hoca haklıydı. Madem basketbolun başına geçecek, hangi koçla çalışacağını da o belirlemeliydi. Sen hem Tanjeviç'le üç yıllık kontrat yap ve onun verdiği liste doğrultusunda transferlere başla, hemde Aydın Örs'e "gel, basketbolun başına geç" de... Yetki sınırları belli olmadığı için olsa gerek, Aydın hoca kabul etmemişti. Yani şimdi bu konuda netlik istediğine eminim. O asla bir figuran olmayı kabul etmez.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Keşke koç olarak geri dönseydi. Neyse buna da şükür =)

Aydın Örs'ün yeniden Fenerbahçe Ülker için çalışacak olmasına çok sevindim.İlk gittiğinde gerçekten çok üzülmüştüm,zira basketbolda ilk çıkışımızın mimarlarındandı Aydın Örs.

Teknik menajerlik görevinin yetkilerini bilmiyorum,ama Ertuğrul Erdoğan gibi uyumlu bir antrenör ve Aydın Hoca'nın yeniden gelişiyle birlikte tekrardan Dörtlü Final hedefi için iddaalı olabiliriz.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aydın Örs ayrılmasaydı takımın başından; geçen 3 sezon içinde takım Avrupa Ligi'nde zirveyi hedefleyecekken, bu hedefle takımın başına getirilen Bogdan sebebiyle Türkiye Ligi şampiyonluğu için dua eder olduk. Avrupa Ligi'nde kaybettiğimiz maçın, yediğimiz farkın haddi hesabı yok. Taraftar da artık bu takımı daha çok sahiplenecek. Mahmut yok, Bogdan yok, en önemlisi Aydın Örs var.

Nesil
    2006

Müthiş haberler, bomba gibi başladık. Akşam rahat uyuyacağız. =)))

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aydın Örs şubenin başına, Neven Spahija başantrenör, Ertuğrul Erdoğan yardımcı antrenör olacak büyük ihtimalle.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

İyide zaten zamanında da aynı teklif yapıldığında bırakmamışmıydı görevi ? Ama yinede bu güzel bir jenerasyonun yeni bir başlangıç olacaktır diye düşünüyorum.Aydın Örs'ün gelmesiyle alt yapı dahada ileri noktalara gelcektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Teknik Menajer - Aydın Örs
    Manager - Harun Erdenay
    Koç - Neven Spahija
    Antrenör - Ertuğrul Erdoğan

Böyle bir sıralama var şu anda.. İbrahim Kutluay'da bu düzen içinde yer bulabilirse efsaneler toplanmış olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ve Neven Spahija resmen açıklandı.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Ben yine de Aydın hocayı eşofmanlarını giymiş, kenarda takımını yönetirken görmek istiyordum. Hayırlısı olsun...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aydın Örs, Tanjevic'in getirilip, sonra da kendisine gel basketbol şubesinin başına geç denmesiyle bu göreve düşünülüyordu. Ama hem başa geçip, hem de kendisine sorulmadan Tanjevic'in getirilmesi hem de kırgınlık sebebiyle kabul etmemişti teklifi.

Şimdi kabul ettiğine göre, muhtemelen takımın başına geçmesi konusunda da fikir söylemiştir. Eğer daha çok istese kenarda olmayı, zaten olurdu diye düşünüyorum.

Tanjevic yüzünden İbrahim Fenerbahçe'den kopmuştu, O da geri dönerse, çok iyi bir ekip kurulmuş olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri