1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Kral Suskunluğunu Bozdu :)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Default Kral Suskunluğunu Bozdu :)

Güiza Suskunluğunu Bozdu

Fenerbahçe'de takımdan ayrılması gündemde olan ve son günlerdeki disiplinsiz davranışlarıyla dikkat çeken İspanyol santrfor Daniel Güiza, sonunda suskunluğunu bozdu.

Vatan gazetesinin haberine göre yöneticilerle irtibata geçen Güiza, "İspanya'ya dönüp, futbol yaşantımı orada sürdürmek istiyorum. Gelecek haftadan ibitaren yokum. Fenerbahçe yönetiminin bu isteğimi anlayışla karşılayacağına inanıyorum. Antrenmanlara çıkmıyorum çünkü topuğumdaki sakatlık beni çok yıprattı. Bu yüzden verimli olamadım ve milli takıma seçilemedim. İyileşmeden çalışmalara çıkmayacağım" ifadelerini kullandı.

İspanyol oyuncunun bu sözleri başta teknik direktör Aykut Kocaman olmak üzere tüm camiada tepkiyle karşılandı. Yıllık ücreti ve primleri zamanında yatırılmasına rağmen sorumluluklarını yerine getirmeyen Güiza'nın bu davranışlarını tutanak altında tutan yönetim, UEFA'ya başvurulması halinde bunları delil olarak sunmayı planlıyor.

29 yaşındaki Güiza, La Liga gol kralı olarak geldiği Fenerbahçe'de iki sezonda çıktığı 93 maçta 34 gol atmayı başardı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

34 gol atmış yani bu adam,inanamıyorum ben buna.

İyi bari Kezman gibi her sezon başı '' bu sezon patlayacağım '' demiyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    34 gol atmış yani bu adam,inanamıyorum ben buna.
    Hakkaten insanın inanası gelmiyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kral diyince akla Hakan Şükür geliyor. Konuyu bi açtım guiza diyor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    aynen benimde aklima birden hakan geldi

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    tam hakana kızmaya başlıyodum kimbilir ne saçmaladı yine diye bi açtım danieeeeel guizzaaaa

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bu adam nasıl gol kralı oldu orasıda bir soru işareti yahu..

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Birde penaltısız yani. Penaltısız 27 attı. Sende 6 penaltı kullanmış olsa Mallorca hepsini Güiza kullansa ve 5'inide gole çevirse 32 eder. Maç başına 1 gol gibi vay anasını.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Ben İspanyada attığı gollerde büyük bi ustalık göremedim. Sadece burda G.Antep maçında ve Beşiktaş maçında attığı goller dışında vay be ne golcüymüş hiç bir zaman dedirtemedi. Yalandan yere dünyanın parası verdiler adama yaa.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yalan haberdir. Guiza kendi kafasına göre bi yerlere gidemez sözleşmesi varken. Ayrılmak istediğini söylese bile haftaya yokum vs. demek saçma geliyor baya

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Mallorca ya dönecekmiş büyük ihtimal kulubün yeni sahibi arap zengini geri alacakmış onu.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by RasAnt View Post
    Mallorca ya dönecekmiş büyük ihtimal kulubün yeni sahibi arap zengini geri alacakmış onu.
    Gerçekleşirse çok mutlu olurum şahsen..
    Bir sezon daha kalırsa takımda hem kendisi yıpranacak hemde Fenerbahçeli taraftarlar.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Bende Hakan Sukur Galatasaray yonetimini elestiriyor sandim ama ne cikti basligin altindan

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Edeceğimiz kadar zarar ettik. Bu adamın futbol hayatını bitirin. Uygulanabilecek her yasal prosedürü uygulayın ve futbol oynamaması, tıpış tıpış İstanbul'a mıhlanıp kalması için ne gerekiyorsa yapın. N'olur üçün beşin hesabını yapmayın artık ve her futbolcuya ibret-i alem olacak müeyyideleri uygulayın. İzzet-i nefsimiz herşeyden değerlidir. (İşte Ali Şen'i en çok böyle durumlarda arıyorum. Şirrete şirretlikle mukabele etme noktasında kimse yanına yaklaşamazdı. Amiyane tabirle "öttürürdü" bu "küçük Emrah" kılıklı kendini bilmezi...)

Bir kere de yüreğimizin yağını eritecek birşeyler yapın; kaçan şampiyonluğun hıncını biraz da olsa çıkarmış olalım.Guiza'nın oldu bittilerine boyun eğmeyin, üçün beşin derdine düşmeyin ve şu futbolcu bozuntusunu kapınızda yalvartın. Futbol adına yaptığınız bütün günahları affetmeye hazırız. Bu yönetimden büyüğü yok diye haykıracağız. Ama şu terbiye özürlü İspanyolun yaptıkları yanına kâr kalmasın. N'olur!..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu adamdan kurtulmamız en büyük transfer olur.

Mesaj Yetkileri