Teknik direktör Metin Yıldız ile yollarını ayıran Yeşil-Siyahlı kulüp, Boşnak teknik adamla el sıkıştı. Süper Lig’e çıkılması halinde de tecrübeli hocayla devam edilecek
Çabuk çözdüler
Sürpriz bir kararla Metin Yıldız’ın sözleşmesini tek taraflı fesheden Sakaryaspor Yönetimi, elini çabuk tuttu ve teknik direktörlük koltuğuna Nejat Biyediç’i oturttu. Bitime 2 hafta kala ilk iki şansını yitiren, ancak Play-Off’u garantileyen Yeşil-Siyahlılar, dün görüştüğü Boşnak hoca ile her konuda anlaşmaya vardı. Sakaryaspor’un teklifine olumlu yanıt veren tecrübeli çalıştırıcının Süper Lig’e ulaşılması halinde de takımın başında görevine devam edeceği açıklandı.
‘Bir adım öndeyiz’
Hedefi büyük olan ve iddiası süren bir ekibe geldiğini hatırlatıp kendisine böyle kritik bir dönemde görev verenleri mahcup etmemek için çalışacağını belirten Nejat Biyediç, şunları söyledi: “A Kategorisi’nde bu sezon müthiş bir yarış var. İlk 6 garanti olduğu için Play-Off hazırlıklarını daha rahat yapabileceğiz. Takımın önemli bir kısmını yakından tanıyorum. Güçlü rakiplerle karşılaşacağız ama Sakaryaspor, potansiyeli itibarıyla bir adım öne çıkıyor. Bunu sahaya da yansıtacağız.”
Fanatik