1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Varsayım

Hybrid View

Default Varsayım

Fener kupayı kaybetti eğer bir kaza olupta ligide verirlerse sizce ne olur??

not: Ltf şampiyonluğu vermeyizz falan yazmayın bu onun tartışması değildir!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen-Eski acik

Tabiki Daum GÖnderilir;takima Daha Cok Yildiz Alinir Ama Gene Galatasaray Sampiyon Olur

Olurda FB şampiyonluğu kaybederse o zaman FB lilr şamp. olamadıkları için üzülürler ama bi yandanda sevinirler. çünkü DAUM kovulur. ve benim bildiğim çoookk fazla fenerli daumu istemiyor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Daum kalır bence yönetim 100. yılda ne olursa olsun daumlayız diye bas bas bağrıyo..(ancak ben gitmesini isterm) Bence şamp. olamamak pek bi değişikliğe yol açmaz..Çünkü olaya şapmiyon olamadık diye değil de GS'nin 1-2 puan gerisinde kaldık diye bakılır..Ki 1-2 puan da çok büyük bi kayıp değil..Ha ama son 4 maçtan 3ü fln kaybedilmiş olunsa ve fark yesek, o zaman değişik şeyler olabilirdi ama bu saatten sonra zor bence daumun gönderilmesi gibi değişiklikler
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Önce fatura birilerine kesilir ki bu büyük ihtimalle bir kaç oyuncu olur. Malum Daum kendini kurtarmak için daha önce de futbolcularını ileriye sürmüştü. Yönetimde Aziz Yıldırım hariç herkes topun ağzına konur, Galatasaray'ın arkasında kalıp 2. olmak nedeniyle birçok yönetici ya istifa eder ya da kovulur. Hepsinden daha sert bir durum olarak oyuncular dahil tüm Fenerbahçe camiası alay konusu olur ve gelecek sezonu öc alma sezonu olarak görülmeye başlanır ve gelecek sezon çok olaylı bir sezon olmaya gebe hale gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gravity
    Önce fatura birilerine kesilir ki bu büyük ihtimalle bir kaç oyuncu olur. Malum Daum kendini kurtarmak için daha önce de futbolcularını ileriye sürmüştü. Yönetimde Aziz Yıldırım hariç herkes topun ağzına konur, Galatasaray'ın arkasında kalıp 2. olmak nedeniyle birçok yönetici ya istifa eder ya da kovulur. Hepsinden daha sert bir durum olarak oyuncular dahil tüm Fenerbahçe camiası alay konusu olur ve gelecek sezonu öc alma sezonu olarak görülmeye başlanır ve gelecek sezon çok olaylı bir sezon olmaya gebe hale gelir.
    arkadaşa katılıyorum. çok doğru tespitler

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul-izmir

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Yönetime hiç bir şey olmaz çünkü bizim mükemmel bi yönetimimiz var
    yönetim dediğiniz tek başına aziz yıldırım

ayrıca daum bu saatten sonra şampiyonluğu verirse kesin gider.kupayı da alamadı zaten.şampiyonluktan başka hiçbir başarısı yok.o kadroyla da şampiyon yapamazsa takımı gitsin bi zahmet.

Quote Originally Posted by comandante
    yönetim dediğiniz tek başına aziz yıldırım

ayrıca daum bu saatten sonra şampiyonluğu verirse kesin gider.kupayı da alamadı zaten.şampiyonluktan başka hiçbir başarısı yok.o kadroyla da şampiyon yapamazsa takımı gitsin bi zahmet.
    bence ne A.YILRIRIM bir yere gider, nede AZİZ YILDIRIM ı bırakırlar...

Nesil
    2005
    Yer
    Turkiye'de biyerler iste

hiç bişey olmaz bence bi tek bi kaç futbolcuya kesilir cezası

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    Aziz başkan çok sinirlenir daumu kovup capelloyu falan almaya kalkar
    fenerliler de o günü bayram olarak kutlar

walla bu oran cok dusuk ama daum gönderilir

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

daum kesin gönderilir we fenerin 100.yıldaki şampiyonluk hayalleri suya düşer çünkü bu sene şampiyon olunmazsa avrupada başarı da yok zaten futbolculara da fırça atılır we bence fenerin yıldızları takımdan ayrılır

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Daum'u kovarlar ve takımın çoğunu değiştirirler.

Nesil
    2005
    Yer
    BALIKESİR

yaw bu mesajları okuyanda sanki fener küme düşüyor zanneder

Nesil
    2005
    Yer
    KAPALI ALT

Quote Originally Posted by sanalman_34
    varsayım abi içimizden geçenleri sölüyoz

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul-Kadıköy / Adana

Quote Originally Posted by sanalman_34
    Harbiden öyle ya..
    2-3 puanla şampiyonluk kaçırılınca öyle teknik direktör değişikliği ve köklü kadro değişikliği falan yapılmaması gerek. O 2-3 puanı alıp şampiyon olunsa bunlar konuşulmicak, herkes kutlanacak..(kendimi kaptırdım ya sanki şampiyonluk kaçmış gibi geldi birden tövbe tövbe )
    FENERBAHÇE

Hep Destek Tam Destek

daum gitmez dauma büyük haksızlık yapılıyor bu takımı kuran daumdur arkadaşlar daum geldiğinde takım ne haldeydi haberiniz yok herhalde uzun zamandır ilk defa bu kadar istikrarlı bir takım kuruldu her sene 10 futbolcu alınıp 10 futbolcu göndermeler bitti senede 2-3 takviye yapılarak istikrarlı bir takım kuruldu bunu bşaran daumdur sakın yönetim yaptı falan demeyin daum ne derse yönetim onu yapıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

hiç bir şey olmaz hayat devam eder.biz geçtik artık o günleri artık ne taraftar eski taraftar nede yönetim eski yönetim.

Nesil
    2006
    Yer
    # 5-5

Varsayım gerçek oldu...
    bakalım sonucunda neler olacak...

Mesaj Yetkileri