1 ile 6 arası toplam 6 sonuç

Konu: Bursaspor 2010-2011 formaları

Hybrid View

Default Bursaspor 2010-2011 formaları

Takımımızın 2010-2011 sezonunda giyeceği formalar 28 Temmuz Çarşamba günü tanıtılacak.

Holiday Inn Otel'de yapılacak olan tanıtımın ardından formalar 29 Temmuz Perşembe günü satışa sunulacak.

6 çeşit formanın satışa çıkarılacağı yeni sezonda düz beyaz, düz yeşil ve turuncu formalar olacak. Takımımız 5 çeşit formayı karşılaşmalarda kullanacak, 6. çeşit olarak çıkarılacak çubuklu formamız ise taraftara özel olacak. Takımımız sezon içinde bu forma modelini giymeyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Hazırlık maçlarında giyilen formalar çok sade ve sıradandı.

Onlar geçici formalardı diye düşünüyorum. Gelecek turuncu formayı da cidden merak ediyorum. Werder Bremen örnek alınıyor gibi geliyor bana forma modelleri olarak.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Benim bildiğim tanıtım yapmadan önce yeni formalar giyilmiyor, hazırlık kamplarında genelde geçen seneki formaları yada sade basit formaları giyiyorlar.

Düz yeşil formayı çok yakıştırıyorum ben Bursaspor'a.Geçen seneki enine çizgili ve parçalı Bursaspor'u yansıtmıyordu bence.Werder Bremen'in Turuncu forması güzel ama yapan firma Puma olacağı için kalıbı daha farklı olacaktır.

Ajax tipi ve Celtic tipi formalar da çıkarılacak. . .

Mesaj Yetkileri