Young Boys
Fenerbahçe
Beraberlik
İçerdeki maç D-Smart'ta heralde ?
Büyük ihtimalle öyledir.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
İçeri D- Smart Deplasman NTV - NTV Spor olacak. Bu maçta bir veya iki farklı bir skor bekliyorum. Büyük ihtimal alt bitercektir.
Evet D-Smart verecek.
Bu sezon ki ilk resmi maçımız.Takımın bu maça ne kadar konstre olduğu,sahada bırakacağı izlenim çok önemli.En kötü ihtimalle bile beraberlikle ayrılmamız lazım bu maçtan.
Volkan Demirel
Bekir-Bilica-İlhan-A.Santos
Emre-Selçuk
Kazım-Alex-Stoch
Gökhan Ünal
şeklinde bir ilk 11 bekliyorum.2.Yarıda Dia da şans bulacaktır muhakkak.
İçimden çok sıkıcı bir maç sonucu 1-1'lik skor geçiyor ama belli de olmaz... Bakarsın Aykut coşar, "saldırın" emri verir![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gökhan Gönül bir ihtimal oynayabilir, Gökhan döndüğünde Acaba Bekir ile mi yoksa İlhan ile mi devam edecek bunu merak ediyorum. Ama İlhan ile Lugano oynayacak sanırım sezonun genelinde.
"YÜCE ATATÜRK"
Büyük ihtimalle İlhan Eker ile devam edecektir Aykut Kocaman,Serkan Abi.Bekir-Lugano ikilisi de çok iyi ama topu oyuna sokmada zayıf kalıyorlar.İlhan bu konuda Bekir'den daha iyi ve sol ayaklı olması da avantaj.
Kazanacağız ve işi orada bitireceğiz. Saçma sapan bir gol yer miyiz bilmiyorum ama buna rağmen kazanacağımıza inanıyorum.
Bnde kazanacagımızı düşünüyorum.
Fenerli arkadaşlar kızmasınlar ama ben açıkçası bu kadronun deplasmanda kazanmasını zor buluyorum. Eğer ilk maç Şükrü Saracoğlu'nda olsa Fener kazanıp moralle deplasmana gidebilir ama şu durumda işleri zor. Bence Young Boys'u çok küçümsüyorsunuz.
Kalbim tabii ki galibiyetten yana ama içimdeki hise göre oyumu kullandım.Beraberlik diyorum ben.Hatta abartarak golsüz beraberlik diyorum.
Kocaman'ın ilk 11'i
Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda, 28 Temmuz Çarşamba günü İsviçre'nin Young Boys takımıyla deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını, bu akşam yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde, Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışmanın başındaki yarım saatlik bölüm basın mensuplarına açık tutuldu. Kocaman, ısınma ve pas organizasyonlarının ardından taktik çalışmalara geçerken, bir süre sonra antrenman basına kapatıldı.
İki yarı sahada, iki grup halinde gerçekleştirilen hücum ve savunma organizasyonlarının ağırlıklı uygulandığı çalışmada Kocaman'ın as takımda Bekir, Bilica, İlhan, Andre Santos, Kazım, Cristian, Emre, Stoch, Alex ve Gökhan Ünal'a yer verdiği görüldü. Sakatlığı bulunan Mehmet Topuz'un tedavisine devam edilirken, Güiza, Uğur ve Özer bireysel futbolcu antrenörü Dolu Arslan yönetiminde takımdan ayrı çalışmalar yaptı.
Kasığında ağrı bulunan Caner de tedavi olurken, geçen sezondan Avrupa kupalarında kart cezası bulunan bu futbolcu Young Boys maçında forma giyemeyecek. Bu arada, UEFA'ya isminin bildirilmesi için gerekli evrak işlemleri süren yeni transfer Dia için yarına kadar süre olduğu, yarın işlemlerin tamamlanabileceği öğrenildi.
Fenerbahçe, Young Boys maçı için yarın sabah özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Zürih'e hareket edecek.
26.07.2010
Kaynak : AA
Cok zorlamaz kendini FB bu macda diye dusunuyorum cok risk almadan rolantide goturur maci , yeni transferler oyniycaklarmi bilmiyorum Stoch herhalde oynarda Dia dan supheliyim , 2-1 yada 3-1 alir FB maci 2. mac formalite macina doner
NTV verecekmiş maçı..
Avrupa Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında 28 Temmuz Çarşamba günü Young Boys takımıyla deplasmanda karşılaşacak olan Profesyonel Futbol Takımımız Sabiha Gökçen Havaalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla İsviçre’ye vardı.
Kafilemiz Zürih Havaalanı’na indikten sonra 1 saatlik bir otobüs yolculuğunun ardından Bern’e ulaştı. Takımımızı İsviçre Derneğimizin yetkilileri ve taraftarlarımız karşıladı. Profesyonel Futbol takımımız ve kafilemiz Allegro Bern Oteli’ne yerleşerek dinlenmeye çekildi.
Kafilemizde Güiza, Ertuğrul, Gökhan Gönül, Hasan Erbey, Lugano, Mehmet Topuz, Caner Erkin, Özer Hurmacı, Berk ve Uğur Boral dışındaki tüm oyuncularımız yer alıyor.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Zemin suni çimmiş halısahadan farkı yok diyorlar :/ Bu nedenle beraberlik bekliyorum yoksa çok rahat kazanırdık.
Alex stadyum için şuan bir yorumda bulundu twitterdan; ama harfleri yediği için mesajı Türkçe'ye çeviremedim.Kısmen çevriliyor oda anlaşılmıyor. =))
Bu arada Türkçe olarak, biz hazırız diyor. =)
Caner Erkin sakat sanıyordum,meğersem Galatasaray'da geçen yıldan kalma kart cezası yüzünden oynamayacakmış.
Son çalışmada İlhan Eker bileğinden bir sakatlık yaşadı ama ciddi bir durum yok,yarın maçta oynayabilecek.
Zemin sentetik çim olmasına rağmen gayet iyiymiş bu arada.
Bildiğim kadarıyla İsviçre ligi başladı ve 3.haftaya giriyorlar. Muhtemelen Young Boys bizden daha hazır. Galatasaray galibiyetine rağmen hazırlık maçlarında pek olumlu tablo çizdiğimiz söylenemez. Defansta Lugano gibi önemli bir eksik var; beraberlik bekliyorum.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Zehirimiz neymis merak ettim![]()
Dia'yı salsak tamamdır![]()
Böyle takımlardan her zaman çekinirim.Kısır bir maç bekliyorum,her şey Bilica'ya bakar.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
çok kötü bir takımla oynayacak olmamıza rağmen o kadar fazla çekincemiz var ki. sonumuz hayrolsun.
bizim sıkletimizde değiller. yani öyle olmalı. küçümseyip rehavete de kapılmamak lazım ama bu kadar da büyütecek durumada olmamalıydık. takımımızın genel görüntüsüne bakınca bu tür basit rakipleri bile büyütüyoruz.
yolda olacagım umarım verir otobüs sirketi maçı trt falan izletmezler bize.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Koltuk arkası tv olanlarla gidersen iyi olur..
Daha bu gece otobüsteydin Çanakkale'den İstanbul'a geldim , tvlerde belli kanallar var Ntv ve Ntvspor yok yanılmıyorsam.. =)
Zor maç olur bence. Aslında Young Boys tam Fenerbahçe'nin aradığı rakip çünkü İsviçre liginden gelme alışkanlıkları var adamların , açık oynamayı seviyorlar.. Stoch çok iş yapar bence bu maçta ve takımını sırtlar..
birde şunu anlamıyorum aykut hocam bi devrim yapamaz mı bekir sag bek değil işte tamam gökhan yokta alt yapıdan saf kan bi sağ bek getirsen bekirden daha başarılı olur.ki okandı sanırım o çocuktan çok ümitli herkes denese ya bu kadar korkutucu olmamalı koca takımda bir tane genç kendini ispatlamamış oyuncu
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly