1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Fm in sevdğiniz yada sevmediğiniz özellikleri(neden oynuyoruz?)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Arrow Fm in sevdğiniz yada sevmediğiniz özellikleri(neden oynuyoruz?)

Arkadaşlar bence en önemli forum yazısı bu olmalı o yüzden konunun sabitlenmesini ve yorumlarınızı beklerim.
    Fm in beni çeken kısmı başarı ve transfer borsası ki sırf transfer zamanı oyun ilgimi çekiyor ki fatih hoca bir ara demişti bizde transfer hiç bitmez diye gerçi başladığını görememiştik ya neyse bende de hiç bitmiyor amacım ucuza adam almak pahalı satmak(ama tersi oluyor! bende editörden sayıca çok oyuncu yapıp sürümden kazanıyorum!) sonra sadece transfer sezonu açılınca transferler gelebiliyor eğer free değillerse tabi.
    oyunun en sinir olduğum kısmı ise gene transferler ca sı 60 olan adamı artık bedava kiralayamıyorum 500-700 k falan para istiyor kira bedeli olarak ama ben kiraya vermeye çalıştım mı ca sı 120 130 olan adama 0 teklif geliyor! aynı şekilde transfer etmeye kalkışsam uçuk miktar istiyorlar beş para etmez oyuncuya bile ama değerli adamı satmaya gelince değerinin altına hatta bedava veriyorum gene gitmiyorlar bende fmrte ile ŞUTlamak zorunda kalıyorum.
    maçlar ilgimi çekmiyor ve özellikle de maçlarda ben kazanırsam oyundan atması rakip kazanırsa da benim oyundan sinirle çıkmam sıklıkla başıma gelmiştir.
    oyundan beklentilerim:
    ca sı 60-70 adamı bedava almalı yada kiralamalıyım
    ca sı 120 130 ve üzeri adamı daha rahat satmalı yada kiralamalıyım
    maçlar ilgimi çekmiyor açıkçası
    evvelden yazmıştım vatandaşlığa geçiş 5 yıl olsun falan diye dediler ki gerçekte öyleymiş fm de ona uymalıymış o zaman bana gs de menagerlik teklifi gelmeli madem gerçeğe çok uymalı o zaman gerçekten de gs bana menagerlik teklif etsin bende annem sorunca hadi işe gir diye bende zaten var menagerim işte şu kadar alıyorum dediğim zaman o da o oyunda gerçekte gir demez madem gerçeğe uygun o zaman oradaki paraları versinler o halde bu oyun arkadaşlar e bide demezlermi orjinal alın millet keriz mi 80 90 milyon falan vercek bi de fıtık olacak oyundan arkadaşlar biz oyuna para veriyoruz şirketin istediğini yapıyoruz yapan şirkette alan şu bu da bunu beğeniyor biz de öyle yapalım demez mi ben ilk fm 2006 aldım en son çıkan fm 2010 hala oyun türkçe değil! oyun başlıyor loading per.. bişeyler yazıyor oraya yükleniyor yazmak bu kadar mı zor? siz insanları keriz yerine koyarsanız sonra insanlarda madem öyle bizde gider korsan kullanırız derler ben buna katılmıyorum zira şirket kazanmaz ve yapmaz ama şirket te bize değer vermeli kullanıcı nelerden hoşlanıyorsa eklemeli mesela müzik dinlemek ne bilim internete girmek gibi(bunu yapabilirler zira para var!)her neyse yazılarınızı beklerim amacım da bir tepki oluşmasını sağlamak ve düzgün oyunlara düzgün paralar vererek satın almamızdır.yoksa almayın demiyorum ama alacak oyun yapın diyorum.hadi by.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Seviyorum, çünkü her alanda gerçekçi, ayrıntılı.

Sevmiyorum çünkü bazen transferde rakip takım çoşup çok para isteyebiliyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Seviyorum, çünkü her alanda gerçekçi, ayrıntılı.

Sevmiyorum çünkü bazen transferde rakip takım çoşup çok para isteyebiliyor.
    Ben çok gerçekçi olduğunu düşünmüyorum yazımda belirttim örneğin biz menager olarak antremanlara katılamıyoruz hepsine 20 girsek bile bi işe yaramıyor çünkü kendimizi antremana sokamıyoruz
    ayrıntılı olduğunu da çok düşünmüyorum gereksiz yerlerde fazla ayrıntı var ama bi çok özellik te yok mesela bi oyuncuyu almaya gelince takas yaparken sadece satılık verebiliyorsunuz ben diyelim 2 oyuncuyu bonservisiyle 1 oyuncuyuda kiralık vermek istiyorum örneğin nerede o ayrıntı yok bu ilk aklıma gelen örnek
    sevmediğin kısma katılıyorum bi gir bak genie scout'a ca sı çok düşük adamlara bile kulüpleri uçuk rakamlar istiyor ama benim rakamlarıma -1 diyor -1 olanlara kulüpler değerinin altında teklif getiriyorlar ben fm 2006 da mesela 60 milyon diyodum değerli oyuncuma mesela 2.5 milyon değeri var 2.3 milyon geliyodu satmicam dedikçe teklif geliyodu en son oyuncu da kafayı yiyodu gitçem diye tutturuyordu da modifier den düzelttimdi hatta düzelttim tekrar söyledi ama çoktan kontrat yenilemiştim umursamadım
    hadi iyi oyunlar.msj yazdığın için de tşkkr

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Seviyorum, zevk aldığım tek oyun.

Sevmiyorum; 5Mlik adama 30M istemeleri, Diyarbakırspor'un Barcelona gibi oynaması, Gol atamayan bir Gignac, Uzun şutu 5 olan birinden uzaktan gol yemek...

Tüm bunlara rağmen seviyorum bu lanet oyunu. Sevgim %70, Nefretim %20, Belirlenemeyen Duygular %10

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Seviyorum, zevk aldığım tek oyun.

Sevmiyorum; 5Mlik adama 30M istemeleri, Diyarbakırspor'un Barcelona gibi oynaması, Gol atamayan bir Gignac, Uzun şutu 5 olan birinden uzaktan gol yemek...

Tüm bunlara rağmen seviyorum bu lanet oyunu. Sevgim %70, Nefretim %20, Belirlenemeyen Duygular %10
    aynen katılıyorum ama ek yazıcam diyar barca gibi oynarken benim fb yi gs ile rahat yenmem ama ibb ye takılmam gibi zorun kolay kolayın zor olması mesela ilk sezonumda fm 2010u pek bilmememe rağmen mourinho nun takımını finalde rahat yenmem ama ibb yi 2. yada 3. oyunumda zor yenmem hatta yenemeyiz dedim ben maçtan evvel bu durumu görünce oyuncular kızdı falan ama gerçekçi olmakta fayda var
    finishingi 1 olandan gol yemek ama finishingi 30 olan forvetinin gol atamaması hatta ben fm 2006 da ofsayta dikkat eder yazdım ha bire ofsayta düşüyorlardı bende artık yazmıyom tercüme hatası olabilir diye
    hadi iyi oyunlar cevap için de tşkkr.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Seviyorum çünkü hayatımın çok önemli bir parçası...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

sakary Ali Misafir

Tek kelimeyle gerçekçi.

Seviyorum; gerçekçi, zevkli ve de Türkiyeden bir takımı alıp avrupada kupa kaldırmak çok keyif veriyor veya Milli takımla dünya kupasını almak yok mu Maçları 3d ile izlerken bile 2002 deki günleri hatırladıkça duygulanırım. Gerçi o zamanda kupayı kazanamamıştık ama çok keyifli bir Türkiye izlemiştik.

Sevmediğim özellik olarakta sanırım şu kariyer gelirimiz varya onun ne işe yaradığını çözememeyi sevmiyorum. Hakkaten ya ne işe yarıyodu o gelirler O parayı kullanabileceğimiz bişey olsaydı iyi olurdu. En azından kulüp satın alma, kulübe bağış yapma veya alt yapı okulları gibi şeyler açabilsek güzel olurdu.(Fifa managerda var demeyin, Football Manager'ı tartışıyoruz ve bence olmalı FM de)

Bir diğer sevmediğim yön ise oyuncu transfer etmeye kalktığımızda kulüplerin astronomik derecede para istemesi, ya bir Hakan Balta'ya 22 milyon £ istenir mi? Henüz ilk sezondan. Hazard bile 20m ye paşa paşa geliyor

Yinede Football Manager bir başyapıt. Ve diğer menejerlik oyunlarında olmayan bişey var aşk gibi sevda gibi (şair mi olsam )

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Ghazi View Post
    Seviyorum; gerçekçi, zevkli ve de Türkiyeden bir takımı alıp avrupada kupa kaldırmak çok keyif veriyor veya Milli takımla dünya kupasını almak yok mu Maçları 3d ile izlerken bile 2002 deki günleri hatırladıkça duygulanırım. Gerçi o zamanda kupayı kazanamamıştık ama çok keyifli bir Türkiye izlemiştik.

Sevmediğim özellik olarakta sanırım şu kariyer gelirimiz varya onun ne işe yaradığını çözememeyi sevmiyorum. Hakkaten ya ne işe yarıyodu o gelirler O parayı kullanabileceğimiz bişey olsaydı iyi olurdu. En azından kulüp satın alma, kulübe bağış yapma veya alt yapı okulları gibi şeyler açabilsek güzel olurdu.(Fifa managerda var demeyin, Football Manager'ı tartışıyoruz ve bence olmalı FM de)

Bir diğer sevmediğim yön ise oyuncu transfer etmeye kalktığımızda kulüplerin astronomik derecede para istemesi, ya bir Hakan Balta'ya 22 milyon £ istenir mi? Henüz ilk sezondan. Hazard bile 20m ye paşa paşa geliyor

Yinede Football Manager bir başyapıt. Ve diğer menejerlik oyunlarında olmayan bişey var aşk gibi sevda gibi (şair mi olsam )
    teklifin ilginç ama kaç menager kulübe bağış yapıyor? ama şöyle olabilir mesela m.denizli evlendi nss 3 oyununda da oyuncu iken evlenebiliyorsunuz arkadaşınıza araba alabiliyorsunuz misal bu tarz şeyler olabilir tabi.ben fm 2006 da yaptığım kulüp aşırı zengin olduğundan 1milyon aylık gelirim vardı hayıflanmıştım şunu bi yere aktarsam diye kulübün bütçesi de 100 milyon du ilk sene sonra arttı tabi. h.balta ya gelince adam türk 1 yani sercana da kaç istiyorlar örneğin sercanı alacağına git ne bilim henryi al dimi (yaşı hariç) h.balta dl 2 dl zor bulunuyor ondan kulüpler satmak istemeyince fahiş fiyat koyuyorlar 3 zaten ben ondan yabancı serbest kalmalı en azından oyunda diyorum zira 130ca 180 pa olan yabancı adamı 120 ca 130 pa olan türkten misal daha ucuz alabilyorsunuz ben satarken de ayhanı 2 ye satmışsam ayhanı ama aldıklarımın pa sı en az 160! ve genç gelecek vaad edenleri alabiliyorum.ama o tarz ben çok aldığımdan ki sadece onları alıyorum genie scout ile (sadece ca sı düşük olabiliyor bende kiralamıştım fm 2010 da)
    (son kısım türkçe tercümeden değildir yazarken başına sonuna ekleme yapmamdandır!)
    hadi by.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Seviyorum Çünkü; KAdro kurmak, takım yaratmak çok zevkli..

Sevmiyorum Çünkü; İyi transferler yapıp bir maçta çok iyi oynamamıza karşın, karşı takım 1 atakta gelip sizi yenebiliyor.

Mesaj Yetkileri