1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: milli maç sonrası para

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Default milli maç sonrası para

Arkadaşlar belki sizde önceden karşılaşmışsınızdır ama söylemek istedim.Transfer teklifi yaparken milli maç sonrası para söz konusu.Alman Milli takımı oyunda lisansı yok.Alman oyunculara böyle teklif yaptığında bir değişiklik olmuyor ve kabul görüyor.Oyunun hilesi giib olmuş bana göre...

Ahaha çok süper yakalamışsın Almanyayı fethedeceğim

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

Evet yaa hiç aklıma gelmemişti ama yapmam
    turksportal...

Hahaha

bence de buglar bildirilmeli ama uygulamayı kimseye tavsiye etmem oyunun tüm zevki kaçıyor ozmn

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Al senin için denedim sallayıp yazmışsın buraya. Hepsine 1 milli maç sonrası 46 M € teklif ettim. Hiç biri kabul olmadı. Oyun o kadarda sazan değil galiba

Nesil
    2008
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Addolorato View Post

Al senin için denedim sallayıp yazmışsın buraya. Hepsine 1 milli maç sonrası 46 M € teklif ettim. Hiç biri kabul olmadı. Oyun o kadarda sazan değil galiba
    mesuta maç sonrası para gol sonrası para verdim kabul etmediler ondan sonra milli maçı koydum kabul ettiler

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Almanlara özgü bişey değil bu zaten klupler milli maç sonrası paraya hep soğuk bakıyor.
    Bi italyan'a sıfır peşin sıfır taksit sadece 1 milli maç sonrası 46 milyon desen red cevabı alman yüksek ihtimal
    ben yaptım az önce öyle oldu.
    2014 yılındayım Man Utd dayım Beretta Gs da.
    Gözlemciden rapor aldım 28 milyon transfer için yeterli dedi bir milli maç sonrası 46 milyon önerdim reddettiler.

Mesaj Yetkileri