Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçı kim kazanır?

Voters
45. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

30 66.67%
  • Young Boys

11 24.44%
  • Beraberlik

4 8.89%
Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 284 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Young Boys | Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 2.Maç

Hybrid View

Default Fenerbahçe - Young Boys | Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu 2.Maç

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Aynı futbolcular bakalım çarşamba ne yapacaklar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Emin değilim bu maçtan Lugano yine olmayacak. Ne transfer var ne birşey. Belki 0-0 1-1 gibi skorlarla eleriz ama zor bir maç olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

young boys ilk maçaki kadar şanssız olmazsa bu maçı kazanabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Saha , seyirci avantajımızla maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Bu maç Lugano büyük ihtimalle sakatlığından dolayı takımdaki yerini alamayacak ama Gökhan Gönül forma giyecek.Kazım'ın yerine de Dia oynayacak sanırım.Umarım çok zorlanmadan rahat bir maç çıkararak turu geçeriz.

Bu arada inşallah Ajax veya Zenit'ten biri elenir de diğer turda seribaşı oluruz (:

Kesinlikle ilk maç gibi olmayacak,ilk maçtan gereken derslerin çıkarıldığını düşünüyorum.Dia bu maçta ilk 11'de başlayabilir.

2-0,3-0 gibi bir skorla kazanırız ..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

1-0 Fenerbahçe'nin kazanacağını düşünüyorum ve rahat bir maç olacaktır.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

İnşallah kazanırız. Kazanmak zorundayız. Nasıl bir savunma dördüyle ve kurgusuyla çıkacağız; bu çok mühim olacak... Dengesiz yakalanmamalı, orta sahada top kaybetmemeliyiz. Bir kaza golünde paniklemeden devam etmeliyiz.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ilk maçın aynısı olmaz. young boys saldırmaya çalışır yine ama bu kez savunmada gökhan gönül ve lugano da olacağı için FB ilk maçtaki kadar çok pozisyon vermez. Bence Fb açısından en önemli şey kanatların ve ortasahaların defansa ne kadar yardım edeceğidir. Zira ilk maçta Cristian savunmaya gömüldü, Stoch ve Kazım da yardım etmeyince savunma 4 lüsüne yardım eden tek Emre kaldı. O da yetmedi. Bu maçta eğer bu yanlışı tekrarlamazlarsa çok rahat turu geçerler. Ama yine yardım etmeden oynarlarsa young boys ilk maçtaki kadar olmasa da pozisyona girer. Doğruları yaparsa FB 2-3 farklı kazanır...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ilk maçın aynısı olmaz. young boys saldırmaya çalışır yine ama bu kez savunmada gökhan gönül ve lugano da olacağı için FB ilk maçtaki kadar çok pozisyon vermez. Bence Fb açısından en önemli şey kanatların ve ortasahaların defansa ne kadar yardım edeceğidir. Zira ilk maçta Cristian savunmaya gömüldü, Stoch ve Kazım da yardım etmeyince savunma 4 lüsüne yardım eden tek Emre kaldı. O da yetmedi. Bu maçta eğer bu yanlışı tekrarlamazlarsa çok rahat turu geçerler. Ama yine yardım etmeden oynarlarsa young boys ilk maçtaki kadar olmasa da pozisyona girer. Doğruları yaparsa FB 2-3 farklı kazanır...
    Lugano sakat.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

İlk maçta adamlar bizi oyunlarıyla ambale etti. Onları Kadıköy'de öyle bir yenmeliyiz ki "ahh bu adamları nerden kızdırdık" demeliler.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

bence o atmosferde ezilir boyslar

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Valla savunmada Lugano olmayınca ne olursa olsun ben bu takıma güvenmiyorum arkadaş. Gördük ilk maçtaki avanaklıkları...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

lugano yoksa iş yine sakat. valla fb liler alınmasın ama atmosfer falan yalan oluyor avrupa maçlarında. eskidendi o "kadıköy cehennemi" " ali sami yen cehennemi" falan elin oğlu gelip çatır çatır da oynuyor. inşallah bu cumaya 3 takımı da tur geçmiş olarak konuşuyor oluruz. işin garibi 3 rakip de birbirinden rezil ama bizim 3 takım da şu anda turu cebine koyamadı
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by nannar View Post
    lugano yoksa iş yine sakat. valla fb liler alınmasın ama atmosfer falan yalan oluyor avrupa maçlarında. eskidendi o "kadıköy cehennemi" " ali sami yen cehennemi" falan elin oğlu gelip çatır çatır da oynuyor. inşallah bu cumaya 3 takımı da tur geçmiş olarak konuşuyor oluruz. işin garibi 3 rakip de birbirinden rezil ama bizim 3 takım da şu anda turu cebine koyamadı
    3 rakip birbirinden rezil de, 3 takımımız da birbirinden rezil gözüküyor son oynanan maçlara bakılınca
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Lugano'nun Milli Takım ile Gana maçından kalma sakatlığı devam ediyor.Bunun için Uruguay Futbol Federasyonundan detaylı bir rapor istenecek.

Sevindirici haber ise İlhan Eker hızlı bir iyileşme kaydederek akşam antremanında takım ile birlikte çalıştı.Young Boys maçına yetişirse çok güzel olacak.

Bu arada,bu maçta Türk Telekom tribününde olacağım.Gelecek arkadaşlar olursa önceden görüşebiliriz veya maçı birlikte seyredebiliriz.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

ilk maci izleyemedigim icin Young Boys'un nasil bir futbol oynadigina iliskin hic bir fikrim yok fakat FB nin bu takimi evinde her sartta cok rahat yenip elemesi gerekir ki oylede olucakdir zaten

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

cristian ve emre'nin çok iyi oynaması, alex'in de artık iş yapması ve pas trafiğine katılması lazım. orta sahaya hakim olursak rahat oluruz. bunun için stoch ve dia da takım oyununa destek vermek zorundalar tabi.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bence Christian'ın oynamaması gerek, onun yerine Selçuk daha çok iş yapar bence.

Nesil
    2006

Bu maçı kazanırız, Young Boys arada lig maçı oynadı ve bu sezon lige çok kötü başladılar, Kadıköy atmosferini kaldıramazlar.

Takımımız Saracoğlu’na Çıkıyor

03 Ağustos 2010 Salı

Profesyonel Futbol Takımız, 2010-2011 Sezonu kapsamında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda taraftarlarımızla buluşmaya hazırlanıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibimiz Young Boys'la yarın 21:15'te yapacağımız rövanş mücadelesinde takımımızı şu an itibariyle 40 bin taraftarımızın desteklemesi bekleniyor.

20 bini aşan kombine kart sahibine 20 bini aşan biletli taraftarımızın eşlik etmesi beklenen mücadele için Migros Tribünü biletleri tükenirken, diğer tribünlerimiz için satışlar sürüyor.

Taraftarımıza, gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle şimdiden teşekkür ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Aykut hoca ilk defa Kadıköy'de sahne alıyor. Bu açıdan, onun teknik adam olarak taraftarla bütünleşeceği ilk maç olması nedeniyle ayrıca çok özel...
    Last edited by yaman76hakanFB : 03.Ağustos.2010 at 20:39

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman için o stad dolmalı, 40 bin hiç de fena değil, 20 binin üzerinde kombine satılması, üstelik kombineleri hareketlendirecek flaş bir isim alınmamasına rağmen idare eder.

Geçen hafta İlhan 6 hafta sakat demişlerdi, dün de idmana çıktı, oynayabilecek diyorlar. Lugano olmadıktan sonra aslında çok da önemli değil savunmada kimin oynadığı.

Gökhan muhtemelen ilk 11 başlayacak ve Önder'i görmeyeceğiz, Lugano-Bekir yan yana oynayabilir. Sol bekte Santos olacak, önlerinde Cristian-Emre, kanatlarda Dia, Stoch, ortada Alex ve forvette Gökhan. Kadroda olmayacağı kesin isimler ise, Lugano, Mehmet, Özer, Uğur Boral, Güiza ve Kazım.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

mehmet ve özerin acilen dönmesi lazım alexe alternatif gerek.hep söylüyorum aykut hoca nerdeyse forvet diyeceğimiz tarzda oynatmak istiyo kanatları yani bu şekilde oynarken alex sırıtacaktır takımda.orta saha 3lüsü çift yönlü olmak zorunda yoksa başarısız olur aykut kocaman.ligden bahsetmiyorum her türlü alexli bi takım şampiyonluga oynar ligde ama avrupada zor gibi bu sene alexten verim almak.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

İlhan Eker takımla çalışmış yarın oynayabilirmiş.Hani bu adam 6 hafta yoktu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

adam inanmış

Kocaman: "Güiza kalırsa..."

Aykut Kocaman, Young Boys maçı öncesi Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Basın Odası'nda bir basın toplantısı düzenledi. İlk maçtaki kötü görüntüyü iyiye çevirmek istediklerini belirten Kocaman, "Emre'nin de dediği gibi, performans olarak ilk maçta yeterli değildik ama sonuç sevindiriciydi. Esas olan, yarınki maçta bunun gerçekten avantaj olduğunu göstermek. Bizim için en önemli şey turu geçmek. İlk maçta kötü görüntülerimiz vardı. Hepimiz bunun farkındayız. Yarınki maçta bunu nispeten iyiye çevirmek istiyoruz" dedi.

İlk maçta takım savunması kötüydü

Lugano'nun sakatlığı ve ilk maçta defans hattının iyi bir görüntü vermediğinin hatırlatılması üzerine Aykut Kocaman, "Lugano'nun sakatlığının ötesinde, esas probleme geç gelmesi. Sağlam da olsaydı, geç geldiği için randımanlı oynaması mümkün görünmüyordu. Sakatlığı, tuzu biberi oldu. Oyunculardan ziyade takım savunması iyi değildi. Bunu tamir etmeliyiz, yarın ve ilerleyen maçlarda. Bu durum kapasitesi ve forma tecrübesi yüksek oyuncuların aramıza katılmasıyla düzelecektir. Sakatlığından ötürü Lugano'nun futbol hayatının tehlikeye girdiğini söylemek hayalcilikten de öte çok iddialı bir söz olur. Lugano hakkındaki tahminimiz ve beklentimiz, ilk lig maçı veya turu geçersek bundan sonraki Şampiyonlar Ligi maçına yetişeceği yönünde. Sakatlık durumunun sizin söylediğiniz kadar olduğunu tahmin etmiyoruz" diye konuştu.

Sakatların takıma katılması transfer kadar önemli

Transfer ve beklentiler konusunda ise Aykut Kocaman, "Camiada böyle bir sıkıntı çok net gözüküyor. Bu konuda basının da beklentisi var. Basının da beklentisiyle büyük bir sıkıntı varmış gibi görülüyor. Benim de beklentim var ama yazıldığı çizildiği gibi değil. Benim beklentim tanıdığım ve performansını şekillendirebildiğim oyuncuların takıma katılması yönünde. Forvet arayışı ve transferi bu işin kaymağı olacak ama; Özer, Mehmet Topuz, Gökhan Gönül, Lugano ve Uğur Boral gibi oyuncuların takıma katılması da en az yabancı forvet arayışı kadar önemli" dedi.

Kalırsa, Güiza'dan faydalanmaya bakacağız

Güiza ile ilgili problemin ertelendiğini ve konunun Young Boys maçı sonrası ele alınacağını belirten Aykut Kocaman, "Güiza düzeldi. Onun hakkındaki tasarruf bilinen tasarruf. Ayrılma veya kalma yolunda bir şey çıkmazsa, Güiza'dan faydalanmaya bakacağız. Bu konuyu 2-3 gün sonra düşünmeye başlayacağız. Güiza problemini Perşembe veya Cuma gününden itibaren düşüneceğiz" diye konuştu.

Şampiyonlar Ligi'ni istiyoruz

Young Boys maçının gönderilecek oyuncuların belirlenmesinden çok Fenerbahçe'nin hedefleri açısından önemli olduğunun altını çizen Aykut Kocaman, "Young Boys maçının en büyük kriteri; bu takımımız Şampiyonlar Ligi'nde yer almak istiyor. Bu maç, bizim Şampiyonlar Ligi'ne yükselmemiz için bir araç olacak. Fenerbahçe'nin Young Boys'u nasıl eleyeceğini düşünüyoruz ve tüm konsantrasyonumuz bu yönde" dedi.

Aksilik olmazsa Dia sahada

Young Boys maçı kadrosuyla ilgili ipuçları da veren Aykut Kocaman, "Kadroyla ilgili çok açık bir bilgi vermeyim ama Gökhan gönül 1 haftadır idmana çıkıyor, uzun bir dönemden sonra ürkekliğinin olması normal. Burada karar, Gönül'ün kendini ne kadar hazır hissettiğiyle ilgili. Gönül önemli bir oyuncu.Dia ise bir aksilik olmazsa yarın sahada olacak. Maça 24 saatten fazla bir süre var ama bugün için Dia'nın kadroda olduğunu söyleyebilirim" diye konuştu.

Son olarak transfer konusuna tekrar dönen Fransa'dan oyuncu transfer etmenin tek tercihleri olmadığın belirten Aykut Kocaman, "Transfer 1 Eylül'e kadar olacaktır. Buna son transfer demek yanlış olur. Hem Fenerbahçe hem de diğer takımlar için bunu söylemek yanlış olur. İhtiyaç olursa başka oyuncu da düşünürüz" dedi.

03.08.2010

Kaynak : Fenerbahce.org

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Biletler tükenmiş, kombineciler tatilde değilse Aykut Kocaman'ın ilk maçı kapalı gişe olacak.

Kadro zaten belli gibi, Gökhan ve İlhan'ın durumuna göre Bekir ve Önder oynayacak, Kazım yerine de Dia olacak, diğer oyuncular ilk maçla aynı.

Yine bol gollü bir maç bekliyorum, mutlaka gol yeriz, yediğimizden fazlasını atarak turu geçeriz diye düşünüyorum.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar D-Smart verecek maçı acaba gece maçın tekrarı olacak mı FBTV'de felan. Maçın tekrarını izlemek istiyorumda...

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Arkadaşlar D-Smart verecek maçı acaba gece maçın tekrarı olacak mı FBTV'de felan. Maçın tekrarını izlemek istiyorumda...
    FBTV gece 12 haberlerinde maçın tekrarını verir mutlaka.Veya 00.30'da filan Star da verir belki.

Sayfa 1 / 10 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri