1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: oyundaki yabancıları öğrenme ?

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

Default oyundaki yabancıları öğrenme ?

italya liginde milanla oynuyorum orada 2 den fazla avrupa birliği ülkesi dışından oyuncu transfre etmek yasak şimdi bende 2 tane var ama kadromdakilerin hepi avrupa vatandaşı hangi oyuncular oldunu bilemiyorum yedek demi u-20 de mi acaba bu yabncılar narsıl öğrenebilrim birde kadro numaraları veriyosun ya nasıl değiştirebilrim full değiştirmek istiyorum ordan bulabilrim belki

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

o bir sezon 2 eu dışı alamazsın

yani atıyorum 2 kamerunlu aldın o sezon sadece EU vatandaşı oyuncular alabilirsin

ama bir dahaki sezon gene atıyorum 2 türk alabilirsin

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Vego'nun dediklerine ek olarak yanında FRG = Foreign yazar.

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

o zmana iyi ya haziran 2013 deyim sezon aşa yukarın haizranın sonunda yenileniyo 0 olcak yani demi dikkat etmemiştim bak buna hiç böyle bi sorunla karşılaşmammıştım demkki ondan saolun

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

peki fransada kadro diyosun ordan değiştir var devamlı kadro numaralarını eğiştirebilyosun italyada böyle bişey yok mu

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by Fmcolic View Post
    peki fransada kadro diyosun ordan değiştir var devamlı kadro numaralarını eğiştirebilyosun italyada böyle bişey yok mu
    sezon başında sormuyormu yeni sezonun forma numaraları isteniyor diye oradan değiştir yoksa bu transfer yapınca değiştirebiliyorsun yada ya italyada forma numarası mı yok bir hata olmalı öyleyse.

Nesil
    2009
    Yer
    kastamonu

sezon başında soruyo tmm da mesela sezon başında sorduığu zaman diyelim gilardino 10 nuamra ben ribery yi aldım onu 10 numara yapmak istiyorum değişmiyo işte değiştirme ihtimalim varmı sezon içinde

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Fmcolic View Post
    sezon başında soruyo tmm da mesela sezon başında sorduığu zaman diyelim gilardino 10 nuamra ben ribery yi aldım onu 10 numara yapmak istiyorum değişmiyo işte değiştirme ihtimalim varmı sezon içinde
    Transfer dönemlerinin olduğu zamanlar değiştirebilirsin.

Mesaj Yetkileri