Tek bir takıma gözlemci göndermek istiyorum. mesela galatasarayla oynarken Arsenal'e gözlemci gönderip o takımda, ben transfer teklifi yaptığımda kabul edebilecek futbolcuları bulmak istiyorum. nasıl yapabilirim.
Tek bir takıma gözlemci göndermek istiyorum. mesela galatasarayla oynarken Arsenal'e gözlemci gönderip o takımda, ben transfer teklifi yaptığımda kabul edebilecek futbolcuları bulmak istiyorum. nasıl yapabilirim.
5 seçenek var:
1 arsenalın tüm oyuncularını shortliste ekle sonra da kenarda olmayacakları ele kısmı var sağ üstte oradan ele oyuncu kalmışsa onlara teklif yapabilirsin ama kalanlar da işine yarar mı bilmem
2 gözlemcine sonraki maçı araştır de arsenalle maç yaptığında sana rakip hakkında bilgi verir
3 gözlemcine ingiltere yi araştır de
4 fm genie scout ile arsenal de işine yarayacakları shortliste kaydet sonra shortlisti yükle 1. kısımdaki gibi ele (ben bunu yapıyorum ama arsenal falan bakmadan tabii.)
5 fm 2006 da vardı galiba klübe gönder seçeneği fm 2010 şu an açık olmadığından bişey diyemicem.
iyi şanslar.
Eskiden gözlemciye bir klübü izletmek vardı ama bu seride varsa bile ben bulamadım. Arkadaşın dediği gibi, örneğin Arsenal diye bir shortlist hazırlarsın ve tüm oyuncuları bu shortliste alırsın. Sonra asistana gerçekçi olmayan sonuçları filtrele deyip gelebilecek oyuncular hakkında bir fikir edinebilirsin.
Ya da "Get loan report" (kiralık raporu al) diye bir şey var. Arsenal'in kadrosunu incelediğin ekranda görürsün. Onu seçerek Arsenal'in kiraya vermeye sıcak bakacağı oyuncuları öğrenebilirsin. Bu şekilde muhtemelen satmaya da sıcak bakabileceği oyuncuları öğrenirsin.
Ya da gene mehmetd'nin dediği gibi bir gözlemcini İngiltere'ye atarsın, rapor tamamlandıktan sonra sonuçları klüp adına göre sıralayıp Arsenal'li oyuncularla ilgili raporlara bakarsın. Orada zaten klübün satmaya gönüllü olup olmadığı ve oyuncunun gelmek isteyip istemeyeceği yazar.
Ricardinhoşimdide var ama sadece kiralık oyuncuları izle modu eklı suan oyunda yanı sana gelecek kiralık oyuncuları raporluyor asistanın
1 Var evet ben buldum ama ekran açık olmadığından neresi olduğunu söyleyemeceğim.
2 Siz en iyisi benim dediğimi uygulayın arsenalın tüm oyuncularını shortliste ekleyin ki arkadaş ta bunu onaylamış sonra sağ üstten filtrele dersin uygun olanları genie scouttan bakarsın ne yetenekte kaç paraya alırım diye yok hile yapmam dersen artık oyuncuyu izle dersin scout un der işte oyuncu bize gelmeyi çok istiyor işte 15.5 a alabiliriz falan der sende o kadar param yok dersinuygun olanları alırsın yoksa klübe para teklif edince reddediyorlar kaç para olduğunu da bilemiyorsun enquiry diyorsun onu da klüp reddetti diyor alamıyorsun valla en iyisi genie scouttan tüm oyuncuları görmek ne yetenekte kaça alırım kontratı bitiyormu bedava alabilirmiyim falan yapmak ama hile istenmiyorsa o zaman bu yollar zor iş ama uğraşmak isteyen uğraşır ben uğraşmayı sevmediğimden gene alırken uğraşıyorum ama en azından yeteneği kaç, kaça alırım biliyorum hadi iyi oyunlar.
şimdide var ama sadece kiralık oyuncuları izle modu eklı suan oyunda yanı sana gelecek kiralık oyuncuları raporluyor asistanın
![]()
'Kiralık oyuncular raporu' butonu zaten takıma girdiğinde sağ üstte gözüküyor.