Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Kayserispor

6 46.15%
  • Berabere

4 30.77%
  • K.Karabük

3 23.08%
1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Kayserispor - K.Karabük [2.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default Kayserispor - K.Karabük [2.Hafta]

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

2. Hafta olmasın.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Düzelttim...

Lige güzel başlayan iki takım.İlk hafta Karabükspor'un oynadığı futbolu daha çok beğenmiştim.Tipik bir beraberlik maçı gibi duruyor ama bir kazanan olursa ilk haftaki görüntüyü yansıtmaları durumunda Karabükspor olur bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

İlk hafta oturmuş kardosu oaln ibb karşısında üç paunla başmamız takımın moralini artırdı baya şotanın ve birçok oyuncunun kadir hastaki ilk maçı o gazlada kazanırız diye düşünüyorum

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Kayserinin kadrosu daha kaliteli.Karabük'ün hücüm gücü yüksek.Bol gollü bir maç bekliyorum.3 golü geçer toplam gol bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

İlk haftanın 2 galibi.. Güçler sanki eşit gibi ben beraberlik bekliyorum ama gollü.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Karabükten sürpriz bekliyorum, lige iyi başladılar, Kayseri ise forvet sorununu hala ise çözemedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben de Karabük'ten ve özellikle Emenike'den umutluyum , ama beraberlik ağır basıyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Kayseri takım olarak daha iyi oyunculara sahip ve Süper Ligin tecrübeli takımlarından birisi. Karabük ilk maçta güzel işler yapsada bu maçta dayanması zor. Ben Kayseri'nin evinde de oynamasının avantajıyla maçı alacağını düşünüyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Cangele alır götürür. Kayseri daha ağırlıklı ve ev sahibi.

Oh be bu maçı da izleyebileceğiz.. Bu sene en çok böyle maçlar için seviniyorum. Kasımpaşa, Kayseri ve Eskişehir maçlarını izlemek istiyorum.
    Maçı Kayserispor 3-1 kazanacak diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kayseri alır gibi ama beraberlik de çıkabilir. %50 Kayseri, %50 beraberlik.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Karabük ilk yarıda daha etkili olan taraftı. Direkten dışarı giden topları var. Kayseri pas yapamıyor ancak golü buldu. Lig daha oturmadığından mı bilmiyorum ama Karabük iyi oynuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Default Kayseri'den tek kurşun

Yeni sezona Şota yönetiminde hazırlanan ve ligin ilk maçında İstanbul BŞB'yi deplasmanda 2-0 mağlup etmeyi başaran Kayserispor 2. maçını da kazanmayı başardı. Karabükspor'u konuk eden Kayserispor rakibini Cangele'nin golüyle 1-0 mağlup etti.

Kayserisporlu taraftarların çok fazla ilgi göstermediği karşılaşmada daha etkili olan taraf Kayserispor olurken, ev sahibi ekibe bu zorlu müsabakada galibiyet golünü getiren isim, 26. dakikada Cangele oldu.

Bu galibiyetin ardından Kayserispor puanını 6'ya çıkarırken, Karabükspor 3 puanda kaldı.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

2. haftada bütün tribünlerde Ankaragücü'ne küfür etmek için ortak bir karar alınmış herhalde (: Kapalı Kale, Ankara'ya gelmeyecek diye fena oynamaya başladı (:

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Takımı henzü oturmuş göremedim beklerimiz vasat sağ ve sol bek lazım kesinlikle takıma brde forvet lazım orta saha oyuncularıda iyi kaynaşırsa ligde iyi yerlere gelir bu takım umutluyum

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Tahmin ettiğim gibi KayseriSpor Cangele'nin önderliğinde 3 puanı aldı. Tahminim Cangele bu sezon SakaryaSpor'daki günlerine dönecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Tahmin ettiğim gibi KayseriSpor Cangele'nin önderliğinde 3 puanı aldı. Tahminim Cangele bu sezon SakaryaSpor'daki günlerine dönecektir.
    Evet yanına da tam anlaşabileceği türden birisi geldi , Andre Moritz. Birlikte çok can yakarlar bence..

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Kayserispor bence çok iyi işler yapacak bu sene. Cangele-Moritz ikilisinin çok yakacağı kanısına katılıyorum.
    Ayrıca Makukula'yı tekrar alabilmek için görüşmeler sürüyormuş.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Evet yanına da tam anlaşabileceği türden birisi geldi , Andre Moritz. Birlikte çok can yakarlar bence..
    İkiside çok beğendiğim iki futbolcu ve gayet güzel işler yapacaklar.

Quote Originally Posted by FoRZa SKiNCLuB_I9o3 View Post
    Kayserispor bence çok iyi işler yapacak bu sene. Cangele-Moritz ikilisinin çok yakacağı kanısına katılıyorum.
    Ayrıca Makukula'yı tekrar alabilmek için görüşmeler sürüyormuş.
    Makakula alınırsa düşük bir meblaya alınsın. Cangele ikinci planda kalıyor Makakula gelince. Yada Makakule tek forvet sağda Moritz solda Cangele falanda oynayabilir. 3'lü forvet olabilir. STSL'de sevdiğim ve güvendiğim takımlardan biridir KayseriSpor.

İki takımında yeni transferi stoperleri çok beğendim. Karabük'te Deumi, Kayseri'de Amisulashvili çok iyi oynadı. Pozisyon sayısı olarak başa baş gibi görünsede maçın genelinde Kayseri üstünlüğü vardı, hak ettikleri bir galibiyeti aldılar.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Maça bakamadım ama mağlubiyet kötü oldu bi beraberlik iyi olurdu ama artık önümüzdeki hafta kazanmaya bakacağız

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Makukula ile anlaşıldı bugün yarın gelecek takıma

ileri bölgemiz

Mehmet Eren - Moritz - Cangele

Makukula

Böyle olacak gibi ligdeki en iyi hucum hatlarından biri kanımca.Defasntada Amisulashvili ve Serdar Kesimal çok iyidi.Ön liberoda Selim Teber ve Snatana iyi tutarsa takım tutulmaz

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Moritz'i Kasımpaşadayken çok beğeniyordum aynen devam ediyor adam yoluna helal olsun valla.

M.Eren Moritz Cangele Makukula çok can yakar gibi duruyor
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Bu maçı izleyemedim ama geçen haftaki maçtan aklımda kalan sadece Karabük'ün 10 numarası. Cernat' tı galiba ismi. Gerçektende on numara topçuya benziyor. Bu maçta ne yaptı acaba ?

Mesaj Yetkileri