Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor

20 45.45%
  • Berabere

6 13.64%
  • Fenerbahçe

18 40.91%
Sayfa 1 / 16 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 483 sonuç

Konu: Trabzonspor - Fenerbahçe [2.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default Trabzonspor - Fenerbahçe [2.Hafta]

Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçlarından sonra kalkacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Zorbirmaçtan sonra yine zorlu bir maç bizibekliyor.Takımın fizik gücü yerinde ama bu maçlar büyükmaçlar ne olacağı belli olmaz ama ben takımıma güveniyorum.Teo Fener'e de atacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor alır görüşündeyim , henüz sezon başı olmasına rağmen iyi bir form grafiği tutturdular..

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe geçen senenin intikamı için çıkacaktır sahaya ancak Trabzonspor ise taraftarı önünde geçen seneki olayı tekrarlamak isteyecektir. Trabzonspor galibiyete yakın taraf.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ne olursa olsun kazanacağımızı düşünüyorum. Zor maç olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dün iki takımı da izledikten sonra Trabzon'un banko kazanacağını düşünüyorum. 2-0 alır Trabzon.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alex'e bağlı herşey.Trabzon bizi çözdü çok koşan kalabalık orta saha hattı yapıp Kaptanın performansını düşürüyorlar buda bizim başarısız olmamıza sebep oluyo.Eğer kaptan biraz kasar,kendini zorlarsa Trabzonun planlarını bozabilir.Yenilmeyeceğimizi düşünuyorum eksiklerimizin dönmesi ile
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Emre oynamalı !

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Trabzonspor heyecan yapmazsa çok rahat yener.... Çünkü cidden çok sağlam oyun oynuyorlar şu anda. Eğer 1 yenilgi ya da puan kaybından sonra psikolojik anlamda yıkım falan olmaz da sinirlerine hakim olurlarsa ilk 2'nin en büyük adayı zaten Trabzonspor bence. Fenerbahçe'nin Avni Aker'den puan alması zor görünüyor....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Trabzonspor heyecan yapmazsa çok rahat yener.... Çünkü cidden çok sağlam oyun oynuyorlar şu anda. Eğer 1 yenilgi ya da puan kaybından sonra psikolojik anlamda yıkım falan olmaz da sinirlerine hakim olurlarsa ilk 2'nin en büyük adayı zaten Trabzonspor bence. Fenerbahçe'nin Avni Aker'den puan alması zor görünüyor....

Trabzon kimseyi yanıltmayacak gibi ama daha maç 90 dakika... Tabi bu skordaki en önemli şeylerden biri de kalede Volkan'ın olmayışı....

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ligin en formda en iyi futbol oynayan takımlarından birisi olan Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzon formda da olsa Fenerbahçe Fenerbahçe'dir en son böyle küçümsendiğimizde neler olmuştu hatırlarsınız.1-0 alırız Niang'dan gol bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

küçümseme yok Trabzon formda diyoruz sadece.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

küçümseme yok Trabzon formda diyoruz sadece.
    Aslında bu küçümseme kötü bir şey değil yani haklı da.Ama %100 Trabzon kazanır demek bana biraz abes geldi bilmem katılır mısınız.Çünkü daha önce bu tip durumlarda çok insanı şaşırttı butakım.

Nesil
    2006

Liverpool önünden gelen bir Trabzon Fenerbahçe'ye karşı bir güç sergileyemez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Golsüz ve zevksiz bir maç olur. 0-0 yada 1-1 falan biter diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Fenerbahçe Onur engelini aşamaz, en fazla 1 gol atar, Teofilo bu seneki istikrarını devam ettirir, 2-1 ya da 3-1 Trabzonspor alır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2-1 Trabzon'un alacağını tahmin ediyorum. Niang gol bulabilir. Umut'un gol atacağını düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

2 takım da yorgun dönüyor avrupadan trabzon liverpool ile oynadı da sanki fb dinlendi mi? ikisi de yorgun fakat orta alandaki selçuk-colman ve ceyhun üçlüsü daha dirençli kılıyor Trabzonspor'u. İyi olan ve hak eden kazansın.hakem hatalarıyla akılda kalan bir maç olmaması dileğiyle...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

2 takım da yorgun dönüyor avrupadan trabzon liverpool ile oynadı da sanki fb dinlendi mi? ikisi de yorgun fakat orta alandaki selçuk-colman ve ceyhun üçlüsü daha dirençli kılıyor Trabzonspor'u. İyi olan ve hak eden kazansın.hakem hatalarıyla akılda kalan bir maç olmaması dileğiyle...
    Katılıyorum. Buna ek olarak Trabzonun kalesinde Onur var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Katılıyorum. Buna ek olarak Trabzonun kalesinde Onur var.
    Bizim kalemizde de milli kaleci var heralde.Formda olunca neler yaptığı ortada.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Bizim kalemizde de milli kaleci var heralde.Formda olunca neler yaptığı ortada.
    Ona bir itirazım yok. Peki sen Volkan'ın şuan formda olduğuna inanıyor musun ? Ya da şöyle sorayım. Onur mu daha hazır Volkan mı ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ona bir itirazım yok. Peki sen Volkan'ın şuan formda olduğuna inanıyor musun ? Ya da şöyle sorayım. Onur mu daha hazır Volkan mı ?
    Volkan'la Onur'u kıyaslayamazsın. Onur'un oynadığı resmi maç kadar Volkan'ın çıktığı milli maç vardır. Ayrıca Türkiye'nin 1 numaralı kalecisi Volkan'dır. Onur'la Volkan'ı kıyaslamak için en az 2-3 sene geçmesi lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Volkan.Young boys maçından beri formda sırf forma renginden dolayı bunu görmemezlikten geliyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bizi karamürsel sepeti sananlar P.tesi günü fena çuvallayacak

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Yahu bakiyorumda bazi arkadaslar istiyorki hic yorum yapilmasin FB basligina herhalde , hep denilsinki FB yener , zorlanmaz

Mac hakkindaki yorumum golsuz bir beraberlik olur diyorum , FB kotu bir donemden geciyor olabilir ama ligde garip oyniyan bir takim Fenerbahce bu tip maclarda ''favori'' olarak gorulmediginde cok rahat galibiyetler alabiliyor , ote yandan Trabzonspor da tam bir takim goruntusu ciziyor , cok iyi kadrolari var bu macda bu sezon lig de nasil bir tavir sergileyeceklerine dair ipculari olucakdir , sampiyonluga oyniyan bir takimmi yoksa ilk 4 e oyniyan bir takimmi

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

İki tarafında kadro yapılarına baktığımız zaman birbirine çok ters gelebilecek yönlere sahip. Fiziksel mücadelenin ön planda olmasını bekliyorum daha çok, fiziksel derken birebir tekme tokat değil, tamamen kondüsyonal gücün kazanacağı bir maç olacaktır. Fenerbahçe'nin rahatlıkla kazanabileceğim maçlar olmuyor genelde TS maçları. Her sonuca açık olabilecek bir maç gibi görünse de ben 2 farklı fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Gollü bir beraberlik bekliyorum maçtan.Ama iki takımdan birisi kazanacak olursa bu takım Fenerbahçe olur.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Fenerbahçe bu tip maçları kazanan bir takım, tabii son hafta olmadığı müddetçe.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe'nin çok iyi durumda olduğunu söyleyemeyiz. Antalyaspor galibiyetine rağmen Avrupa maçları nedeniyle sezona iyi başlayamadık. Trabzonspor ise bizim aksimize sezona Süper kupayla giriş yaptı ve Liverpool maçında da iyi bir direniş sergiledi. Bunlara rağmen sonuçta bu maç büyük bir maç ve Fenerbahçe Türkiye Liginde büyük maçlarda nası oynaması gerektiğini çok iyi biliyor ve bu maçta galibiyet bekliyorum.

Tarık'ın yaptığı 2. kadro bana göre Aykut hocanın çıkarabileceği en iyi kadrodur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sayfa 1 / 16 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri