Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçlarından sonra kalkacaktır.
Trabzonspor
Berabere
Fenerbahçe
Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçlarından sonra kalkacaktır.
Zorbirmaçtan sonra yine zorlu bir maç bizibekliyor.Takımın fizik gücü yerinde ama bu maçlar büyükmaçlar ne olacağı belli olmaz ama ben takımıma güveniyorum.Teo Fener'e de atacak![]()
Trabzonspor alır görüşündeyim , henüz sezon başı olmasına rağmen iyi bir form grafiği tutturdular..
Fenerbahçe geçen senenin intikamı için çıkacaktır sahaya ancak Trabzonspor ise taraftarı önünde geçen seneki olayı tekrarlamak isteyecektir. Trabzonspor galibiyete yakın taraf.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ne olursa olsun kazanacağımızı düşünüyorum. Zor maç olacak.
Dün iki takımı da izledikten sonra Trabzon'un banko kazanacağını düşünüyorum. 2-0 alır Trabzon.
Alex'e bağlı herşey.Trabzon bizi çözdü çok koşan kalabalık orta saha hattı yapıp Kaptanın performansını düşürüyorlar buda bizim başarısız olmamıza sebep oluyo.Eğer kaptan biraz kasar,kendini zorlarsa Trabzonun planlarını bozabilir.Yenilmeyeceğimizi düşünuyorum eksiklerimizin dönmesi ile
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Emre oynamalı !
Trabzonspor heyecan yapmazsa çok rahat yener.... Çünkü cidden çok sağlam oyun oynuyorlar şu anda. Eğer 1 yenilgi ya da puan kaybından sonra psikolojik anlamda yıkım falan olmaz da sinirlerine hakim olurlarsa ilk 2'nin en büyük adayı zaten Trabzonspor bence. Fenerbahçe'nin Avni Aker'den puan alması zor görünüyor....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ligin en formda en iyi futbol oynayan takımlarından birisi olan Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum.
Trabzon formda da olsa Fenerbahçe Fenerbahçe'dir en son böyle küçümsendiğimizde neler olmuştu hatırlarsınız.1-0 alırız Niang'dan gol bekliyorum.
küçümseme yokTrabzon formda diyoruz sadece.
Liverpool önünden gelen bir Trabzon Fenerbahçe'ye karşı bir güç sergileyemez.
Golsüz ve zevksiz bir maç olur. 0-0 yada 1-1 falan biter diye düşünüyorum.
Fenerbahçe Onur engelini aşamaz, en fazla 1 gol atar, Teofilo bu seneki istikrarını devam ettirir, 2-1 ya da 3-1 Trabzonspor alır.
2-1 Trabzon'un alacağını tahmin ediyorum. Niang gol bulabilir. Umut'un gol atacağını düşünüyorum![]()
2 takım da yorgun dönüyor avrupadantrabzon liverpool ile oynadı da sanki fb dinlendi mi? ikisi de yorgun fakat orta alandaki selçuk-colman ve ceyhun üçlüsü daha dirençli kılıyor Trabzonspor'u. İyi olan ve hak eden kazansın.hakem hatalarıyla akılda kalan bir maç olmaması dileğiyle...
Bizi karamürsel sepeti sananlar P.tesi günü fena çuvallayacak![]()
Yahu bakiyorumda bazi arkadaslar istiyorki hic yorum yapilmasin FB basligina herhalde , hep denilsinki FB yener , zorlanmaz
Mac hakkindaki yorumum golsuz bir beraberlik olur diyorum , FB kotu bir donemden geciyor olabilir ama ligde garip oyniyan bir takim Fenerbahce bu tip maclarda ''favori'' olarak gorulmediginde cok rahat galibiyetler alabiliyor , ote yandan Trabzonspor da tam bir takim goruntusu ciziyor , cok iyi kadrolari var bu macda bu sezon lig de nasil bir tavir sergileyeceklerine dair ipculari olucakdir , sampiyonluga oyniyan bir takimmi yoksa ilk 4 e oyniyan bir takimmi
İki tarafında kadro yapılarına baktığımız zaman birbirine çok ters gelebilecek yönlere sahip. Fiziksel mücadelenin ön planda olmasını bekliyorum daha çok, fiziksel derken birebir tekme tokat değil, tamamen kondüsyonal gücün kazanacağı bir maç olacaktır. Fenerbahçe'nin rahatlıkla kazanabileceğim maçlar olmuyor genelde TS maçları. Her sonuca açık olabilecek bir maç gibi görünse de ben 2 farklı fenerbahçe galibiyeti bekliyorum.
dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !
Gollü bir beraberlik bekliyorum maçtan.Ama iki takımdan birisi kazanacak olursa bu takım Fenerbahçe olur.
Fenerbahçe bu tip maçları kazanan bir takım, tabii son hafta olmadığı müddetçe.![]()
Fenerbahçe'nin çok iyi durumda olduğunu söyleyemeyiz. Antalyaspor galibiyetine rağmen Avrupa maçları nedeniyle sezona iyi başlayamadık. Trabzonspor ise bizim aksimize sezona Süper kupayla giriş yaptı ve Liverpool maçında da iyi bir direniş sergiledi. Bunlara rağmen sonuçta bu maç büyük bir maç ve Fenerbahçe Türkiye Liginde büyük maçlarda nası oynaması gerektiğini çok iyi biliyor ve bu maçta galibiyet bekliyorum.
Tarık'ın yaptığı 2. kadro bana göre Aykut hocanın çıkarabileceği en iyi kadrodur.
Fenerbahçe Cumhuriyeti