Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim kazanır?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

23 85.19%
  • Berabere

3 11.11%
  • Manisaspor

1 3.70%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 105 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Manisaspor [3.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default Fenerbahçe - Manisaspor [3.Hafta]

Maç konusunun kilidi Avrupa Ligi maçından sonra kaldırılacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

PAOK yenilgisi sonrası sistemini oturtmak için ekstra bi cesaret gelebilir Aykut Hocaya çünkü belli ki Alex'i istemiyo ve Alex'in kritik anlarda kaçırdıkları olmasa geçebilirdik turu.demem o ki Alex'i oynatmayabilir hoca ama oynasada oynamasada en az 3 gol atıp kazanırız Niang 2 gol atacak gibi geliyor bana
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Cristian'i kesip onun yerine Topuz'u, sağ tarafa Dia'yı monte edip, ilerde Alex-Niang ikilisiyle başlamalı Aykut Hoca.

2-0, 3-1 gibi net bir skorla kazanırız.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Manisaspor şu an çok kötü durumda. Kadrosu yeterli olmasına rağmen kötü performans sergiliyor. Fenerbahçe bu kötü Manisaspor karşısında 3 farklı bir galibiyet elde edecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by Zekirdek View Post
    Manisaspor şu an çok kötü durumda. Kadrosu yeterli olmasına rağmen kötü performans sergiliyor. Fenerbahçe bu kötü Manisaspor karşısında 3 farklı bir galibiyet elde edecektir.
    aynı şeyleri düşünüyorum...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Semih Niang ileri iki olmalı
    yada Dia hala hazır değilse,
    Mehmet göbeğe Emre'nin yanına geçip Niang sağa Semih santrafora arkasına da Alex geçsin, illa oynayacaksa
    Last edited by GebzeLi1907 : 28.Ağustos.2010 at 05:47

Dia bu maçta ilk 11'de başlamalı.Mehmet Topuz sağda çok aksıyor,ortaya Emre'nin yanına geçmeli.Volkan sakat,Mert ilk 11'de başlayacak.

Manisa iyi transferler yapmasına rağmen takımın potansiyelini sahaya yansıtamayan bir hocayla sezona başladı.

Şöyle bir ilk 11'le çıkarsak Manisa'yı farka boğarız.

Mert

Gökhan Gönül-Lugano-Bilica-Andre Santos

Dia-Mehmet Topuz-Emre-Stoch

Niang-Semih

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Şu kadro güzel olabilir.

Mert

Okan (Mehmet Topuz) - Lugano - Bilica - Andre Santos

Mehmet Topuz(Cristian) - Emre

Dia - Stoch

Niang - Semih

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Sağ bekte Okan oynamalı Mehmet Topuz düşünülmemeli şu dönem orda zaten ortasaha rezil vaziyette.
    Dia geldiyse açığa o geçsin Topuz'un da göbekte Cristian dan çok daha faydalı olacağı kesin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

eğer gökhan kesin yoksa bilmiyorum gelişmeleri sonuçta iç sahada nispeten kolay bir maç okan oynasa sırf o yüzden puan kaybetmeyiz herhalde ki bekir bek oynayınca oynamasa daha iyi dedirtiyo.Yani Bence;
    mert
    okan lugano bilica santos(caner)

dia mehmet emre stoch

özer

niang gibi oynamalıyız.Daha dogrusu emre özer mehmet 3ü göbekte dia ile stochta niang'a çok yakın ve sürekli hücumda oynamalılar.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by sananes View Post
    eğer gökhan kesin yoksa bilmiyorum gelişmeleri sonuçta iç sahada nispeten kolay bir maç okan oynasa sırf o yüzden puan kaybetmeyiz herhalde ki bekir bek oynayınca oynamasa daha iyi dedirtiyo.Yani Bence;
    mert
    okan lugano bilica santos(caner)

dia mehmet emre stoch

özer

niang gibi oynamalıyız.Daha dogrusu emre özer mehmet 3ü göbekte dia ile stochta niang'a çok yakın ve sürekli hücumda oynamalılar.
    Gökhan 2 hafta sakat öyle biliyorum ben.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

sağ bekte okan'ın ilk 11 başlaması riskli. topuz her şekilde idare eder orada.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    sağ bekte okan'ın ilk 11 başlaması riskli. topuz her şekilde idare eder orada.
    kendi sahamızda ligin en kötü takımına karşı bile oynatmak riskse vay gençlerimizin haline ...

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Topuz beki idare ederde ortasahayı kim idare edecek.
    Selcuk Cristian ikisinede tahammülümüz kalmadı.
    Okan sırıtmaz Manisa'nın bizi zorlayacağını sanmıyorum.
    Aykut hoca değişime devam etmeli altyapıdan oyunculara güvenmeli, onlara şans vermeli artık.

Farklı bir skorla galip gelecektir bu karşılaşmada Fenerbahçe, bunda Manisaspor'un ve Hakan Kutlu'nun payı büyük olur sevmeye başlamıştım kendisini, Denizlispor'a iyi futbol oynatıyordu ama şanssızlık, tecrübesizlik yakalarını bırakmıyordu. aynı performansı Manisa'da da sürdürüyor, sanırım Hakan Kutlu'da var birşeyler

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Farklı bir skorla galip gelecektir bu karşılaşmada Fenerbahçe, bunda Manisaspor'un ve Hakan Kutlu'nun payı büyük olur sevmeye başlamıştım kendisini, Denizlispor'a iyi futbol oynatıyordu ama şanssızlık, tecrübesizlik yakalarını bırakmıyordu. aynı performansı Manisa'da da sürdürüyor, sanırım Hakan Kutlu'da var birşeyler
    Futbol insanı sıkmıyor ama sonuç gelmiyor. Adam Simpson'u yedek bırakıyor. Takımın adam akıllı tek oyuncusu.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Deus Dominus View Post
    Hakan Kutlu ve iyi futbol .Kendisini Denizli sokaklarında taşlayamamanın üzüntüsünü yaşıyorum hala .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Manisa Küme düşmek için aday Fenerbahçe kazanır gibime geliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Ayıkla şimdi pirincin taşını.volkan sakat. Serkan Kırıntılı ile de hala imzalanmadı.

Nesil
    2007
    Yer
    Yalova

Kaleci o kadar büyük sorun teşkil etmez.Zaten seyircisiz olduğundan ekstra baskı ve heyecan oluşmaz üstünde.Maça gelince de Niang'dan gol bekliyorum.5-6 net pozisyona girip 1-0 kazanırız diyorum.
    Twitter

Maalesef bir zamanlar Glader77 idi nickim

Ertuğrul oynayacak o zaman bu akşam kalede.Seyircisiz bir maç olacağı için pek sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe maça Mert - Okan Altan, Lugano, Bilica, Caner - Mehmet Topuz, Emre, Cristian, Stoch - Alex - Niang 11'iyle çıkacak.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Fenerbahçe maça Mert - Okan Altan, Lugano, Bilica, Caner - Mehmet Topuz, Emre, Cristian, Stoch - Alex - Niang 11'iyle çıkacak.
    Güzel Mert'in oynabilcek olması Okan'ın oynamasınada sevindim Caner biraz aksıyabilir

Bu arada Okan Alkan

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fenerbahçe'de gerçekleşmesini istediğim ve sürekli bahsettiğim devrimin ayak sesleri. Hadi kral Aykut maç sonuçları hiç önemli değil benim için. Fenerbahçe altyapısındaki oyuncular da birgün Saraçoğlu'na Sarı-Lacivert Çubuklu ile futbol oynamaya çıkabileceklerini bilerek yetişsinler. Arkası da gelir umarım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

okan alkan oynayacak çok sevindim
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

bide cristianın yerine diayı koysa mevcut şartlardaki en iyi 11 denilebilir.Zaten 2. yarı falan yapacaktır bu değişikliği haydi fenerbahcem ligde bari gümbür gümbür gitte mutlu olalım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mert'i riske etmesek de, Ertuğrul oynasa tecrübe kazansa.

Bugün aldığım en güzel haberlerden birisi Okan'ın ilk 11'de oynayacak olması.Mert oynayabilecek durumda sanırım.Milli maç arasına bitene kadar Volkan iyileşir zaten.

Dia'yı ikinci yarı kullanacaksa Aykut Hoca büyük ihtimal Alex'i oyundan alacaktır.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Okan'ın oynaması cok güzel Caner ne kadar defansif açıdan yetersiz olursa olsun Santos'tan çok mücadele edip calışacağı kesin.Cristian'ında kesildiği günler gelse..

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Kaleye pek şut gelmeyeceği için sorun olmaz fener rahat rahat kazanır...

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri