Uploaded with ImageShack.us
Böyle bir hata yer alıyor? Ne yapmamız lazım?
Uploaded with ImageShack.us
Böyle bir hata yer alıyor? Ne yapmamız lazım?
Almancamı Oynuyosun OyunuTransferin Gerçekleşmemesinde 2 Neden Vardır Biri Oyuncu Sakattır. Diğerinde Kulübün Nakdi veya Finansal Kaynakları Yoktur O An İçin
Edit: Almanca veya Flemenkçe Olabilir
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
böyle bi sebebi ilk defa gördüm anlalışamıyorda almanca mı o hangi dil acaba
%95 Türkçe kullanıyorum ama bazı zamanlar böyle bir şeyle karşılaşıyorum para olmasa transfer delayed seçeneği gelir benim bildiğim o flemenkçe değil mi?![]()
Dili İngilizce yaparsan yardım edebiliriz Mert.
Speler Niet Door Sağlıkla İlgili Bir Kavram Gibi Geliyor Bana Sanki Bir Yerden Çağrıştırıyor.
sakat o futbolcu.Aynısı bana oldu oyuncunun çalışma iznini beklerken adam 2 ay sakatlandı iptal edildi.
Sakatlıktan dolayı yönetim iptal ediyor bence. Orada "medische" ifadesi gördüm, İngilizce'deki "medical"ın karşılığı sanırım![]()
Tamam arkadaşlar adam 5 av veya 6 ay sakat.Büyük ihtimalle ondan engellendi transfer.
![]()
5-6 ay sakatsa bir daha isteme o adamı zaten.Ben bir oyuncu sattım sattığımda çeviklik 17 hız 15-16 değişiyordu.Sonra bu 7 ay bir sakatlandı bir ara bir baktım çeviklik 11 hız 13 olmuş![]()
Oyun ingilizce olsa da, o bölüm felemenkçe yazıyor herhalde
Adam sakat o yüzden getirememişin
Tam Poacher Forvetmiş![]()
Bilerek sakatlamışlar![]()
![]()
adam gençmiş fiziksel özellikleri düşer ama sen tekrar alırsan düzeltirsin ben 25-26 yaşında diye düşünmüştüm.Adam sadece 1 sene kaybeder...
Alırsam düzeltebilirim evet.Bakacağız.
Sakatlık 2 ay veya 3 ay iken kadroma kattım.Ocakta gelecek.
![]()
sana gelirken yine sakatlanırsa transfer iptal olur sen transfer dönemi bittiğinde almışın ama transfer dönemi açıldığında yine kontrolden geçicek dikkat et sakatlanmasın![]()
o kadar beddua eddin zavallı regenin ardından datadan öldür birşey yap çocuğu![]()
Real time editör + Balta game sıtayla![]()
Datadan iptal edebilir miyim kontratı ?
Bu arada LiFeYourSelf niye atıldı siteden?
Hakkaten İso neden atıldın ?
Yea niye ?