Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Cristiano Ronaldo: "Beşiktaş'a Gelebilirim."

Hybrid View

Cool Cristiano Ronaldo: "Beşiktaş'a Gelebilirim."

Bu sözlerin sahibini görünce gözlerinize inanamayacaksınız...

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo, futbol hayatının ilerleyen döneminde Beşiktaş'tan cazip bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirebileceğini söyledi.

İspanya merkezli saat firması Time Force, 2011 yılı için sponsporluğunu üstlendiği ve reklam filmlerinde oynatacağı yıldız oyuncu ile bir basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Portekizli yıldız, sakatlığının tamamen geçtiğini ve takım ile çalışmalara devam edeceğini belirtti.

Ronaldo, bu yıl flaş transferler yapan Beşiktaş'ın kendisine bir gün transfer teklifi yapmasına olumsuz bakmayacağını kaydetti.

Milli takımdan arkadaşı Ricardo Quaresma'nın, eski takım arkadaşı Guti'nin ve takımı Real Madrid'in eski çalıştırıcısı Bernd Schuster'in şu an bir arada olduklarını hatırlatan muhabirin, kendisinin de bir gün bu kadroda yer almak isteyip istemeyeceğini sorması üzerine Ronaldo, "Şu an olmasa da, ileride neden olmasın. Zaten devam etmekte olan bir kontratım var, futbol hayatında her türlü teklifler değerlendirilebilir. Önemli olan mutlu olmak ve futbol hayatını mutlu sürdürebilmektir. Ayrıca başta Guti olmak üzere bu isimler şu an oynadıkları takımda çok başarılılar. Umarım bu başarıları artarak devam eder" cevabını verdi.

HTSPOR

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Vaybe Beşiktaş baya adını duyurdu

Beşiktaş'tan cazip bir teklif gelmesi durumunda bunu değerlendirebileceğini söyledi.
    Ama o cazip teklifin olması çok zor
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Vay Be ...

Bize Yıldız Gerek Yıldız. Yetmez Demirören Yetmez

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quaresma varken gereksiz olur

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

"Şu an olmasa da, ileride neden olmasın. Zaten devam etmekte olan bir kontratım var, futbol hayatında her türlü teklifler değerlendirilebilir. Önemli olan mutlu olmak ve futbol hayatını mutlu sürdürebilmektir. Ayrıca başta Guti olmak üzere bu isimler şu an oynadıkları takımda çok başarılılar. Umarım bu başarıları artarak devam eder" cevabını verdi.
    Asparagass, haberden başka birşey değil.
    Guti 2 sene sonra topu tüfeği bırakacak gitcek memleketine şusterde öyle en fazla 5 sezon dursun ki Ronaldo ile onun bir bağlantıısı olduğunu düşünmüyorum..
    Quaresma 2 sene kalsın hadi en fazla takımda, Ronaldo 32'den sonra anca gelir, o zamanda demirören kalır ne şuster ne guti ne q7..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Asparagass, haberden başka birşey değil.
    Guti 2 sene sonra topu tüfeği bırakacak gitcek memleketine şusterde öyle en fazla 5 sezon dursun ki Ronaldo ile onun bir bağlantıısı olduğunu düşünmüyorum..
    Quaresma 2 sene kalsın hadi en fazla takımda, Ronaldo 32'den sonra anca gelir, o zamanda demirören kalır ne şuster ne guti ne q7..
    Adam zaten espirisine demiştir bu kadar ciddiye alma biz bile almadık. Adamın demesi bile korkuttu heralde

Gelsinde İsterse 35inde Gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Galatasaraylı olarak Beşiktaş'a gelse Beşiktaş maçını Beşiktaş tribününden izlerim.

Mete Düren veya Fb resmi sitesinden Bjk ilgilenmiyor diye yalanlayabilir

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bu sezonki transferlerimizle iyi reklam yaptık.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Hemde ne reklam.İşte yıldız oyuncu transfer etmenin faydaları.Adamlar her maçımızı takibe alıyor,her maçımız yabancı basında gazetelerde.Faydalarını daha çok göreceğiz eminim..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Antu: Önemli Olan C.Ronaldo Gibi Pili Bitmiş Yıldızlar Getirmek Değil Önemli Olan Stoch Gibi Genç Yetenek Getirmek...

Aziz Yıldırım: Dia 10 Ronaldo Eder

Serdal Adalı: Ronaldo Olmasa Messi'yi Alacaktım...

Şenol Güneş: Burak Yılmazın (BUR7'nin) Ronaldo'yu Kesmesini Bekliyorum...

Sinan Engin: Ronaldo'nun Higuain'den Fazlası Yok Sadece Markası Var...

Hakan Şükür: Ronaldo Gereksiz Bir Transfer Hilbert ve Holosko O Mevkide Var...

Mete Düren: Ronaldo İle İlgilenmiyoruz...

Ahmet Çakar: Yemişim Ronaldo'yu Yahu Ronaldo Kim ?

Ömer Üründül: Vöhöheyt!

Yıldırım Demirören: Taraftar İstedi , Yönetim İstedi , Bizler İstedik Ve Ronaldo Beşiktaşımıza Hayırlı Olsun.

Tamamen gırgır, şamata amaçlıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Antu: Önemli Olan C.Ronaldo Gibi Pili Bitmiş Yıldızlar Getirmek Değil Önemli Olan Stoch Gibi Genç Yetenek Getirmek...

Yıldırım Demirören: Taraftar İstedi , Yönetim İstedi , Bizler İstedik Ve Ronaldo Beşiktaşımıza Hayırlı Olsun.

Süper yahu

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bunlar çok güzeldi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Aziz Yıldırım X oyuncu 10 tane Y oyuncu eder dememiştir; Fenerbahçe resmi siteden yalanladı. O sözün patenti hatırladığım kadarıyla Alex'le bir oyuncuyu kıyaslamaya çalışan Sinan Engin'e ait.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Evet Aziz Yıldırım böyle birşey söylemedi.Daha çok X adlı oyuncu 10 tane Alex eder olayı oluyor yıllardır genelde ülkemizde

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Hemen savunma mekanizmaları çalışmaya başlamış şakasına yapmışlar yahu..Koymayın abicim böyle şeyler sonra böyle oluyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Hemen savunma mekanizmaları çalışmaya başlamış şakasına yapmışlar yahu..Koymayın abicim böyle şeyler sonra böyle oluyor..
    Son günlerde de bu ortaya çıktı.Herkes istediğini diyebiliecek ama cevap veren suçlu olacak.Bahsedilen mesaj için söylemiyorum sadece...

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Quote Originally Posted by MeMo View Post
    Son günlerde de bu ortaya çıktı.Herkes istediğini diyebiliecek ama cevap veren suçlu olacak.Bahsedilen mesaj için söylemiyorum sadece...
    Ama senin bu tavrın son günlerde değil her zman olan bişey fener le ilgili bi şaka yapılsın aman kimse bişey demesin şaka yapmasın fener bile demeyelim biz bu kadar sinirli olma sakin ol şakasına yazmışlar 'şaka' ne demek olduğunu biliyosundur umarım...Hemen bişeyler yazıp banane ya aziz yıldırım öyle demediki o böyle demediki bu böyle aslında falan demeye gerek yok Gerçek şeyler olsa haklısın istediğin kadar savunabilirsin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Ama senin bu tavrın son günlerde değil her zman olan bişey fener le ilgili bi şaka yapılsın aman kimse bişey demesin şaka yapmasın fener bile demeyelim biz bu kadar sinirli olma sakin ol şakasına yazmışlar 'şaka' ne demek olduğunu biliyosundur umarım...Hemen bişeyler yazıp banane ya aziz yıldırım öyle demediki o böyle demediki bu böyle aslında falan demeye gerek yok Gerçek şeyler olsa haklısın istediğin kadar savunabilirsin..
    Ben bu mesaj için değil dedim zaten farkındaysan da bişey yazmadım Sadece o düşünce için demedim daha bir kaç tane daha böyle olay olmuştu.Yanlış anlamışsın...

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Gelir niye gelmesin ya.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yahu neyi paylaşamıyoruz arkadaşlar. En alta yazmışım zaten gırgır, şamata amaçlı diye, gülüp eğlenmeniz için. Kaldı ki orada bireylere falan da saldırı yok, sadece tek bir kişinin sözleri de alaya alınmamış, tüm takımları ilgilendiren sözler mevcut. Nedir yani? Lütfen.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben bu haberin doğru olduğuna bile inanmıyorum. Bilmem ne markasının reklamında böyle bir soruyu neden sorsunlar ki? Guti veya Schusteri aldı diye her Realli oyuncuya böyle bir sorumu soruyor İspanyollar. Bunun üzerinden haber yapmaya çalışıyorlar. Ayrıca bu sorunun C.Ronaldo gibi marka bir kişiye sorulmasıda hayal yani 32 de bile gelmez, o veya bu takım farketmez..

Bu ülkeye Roberto Carlos bile gelmis C Ronaldo mu gelmicek pehh

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Doğrusu bende inanmıyorum haberin doğruluk payı olduguna , geçtiğimiz yılda Fb'ye gelirim demişti aynı oyuncu. Şahsen şöyle düşünün , siz çok iyi dünyaca ünlüsünüz , size birisi hiç gitme ihtimalinizin bile olmadığı bir takımın adını söyleyecek gider misin diye ? Siz hiç gereği yokken , aşağılayıcı bir tavır mı takınırsınız "Aaa onlarda kim güldürmeyin beni gidermiyim hiç" mi dersiniz yoksa "E tabi futbol bu neden olmasın ilerleyen dönemlerde ne olacağını bilemeyiz" gibi politik bir cevap mı verirsiniz ?

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu Cristiano Ronaldo ne Fener'i, ne Beşiktaş'ı ne de Galatasaray'ı tanıyordur. Hiç birini tanımıyordur benden söylemesi. En fazla Türk Klübü olduğunu biliyordur o da bir ihtimal.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Evet Ronaldo Türk futboluna pek ilgi duymuyor , bir röportajında tanıdığım tek türk oyuncu Tuncay Şanlı demişti yanılmıyorsam. O da premier ligden biliyordur düşünün ne kadar tanıdıgnı artık İnternet çağında birde

Türk Olduğunu Biliyorsa Sorun Yok Aman Başka Milletlerle Karıştırmasın Bizi Bekleriz Yahu Nolacak Elbet Gelir Birgün Hiç Yoktan Ziyarete Gelir

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Bir basın toplantısında da açıkçası Türk futbolu hakkında hiç bir bilgim yok, ne kulüplerini tanıyorum nede milli takımı demişti. Sanırım Euro 2008 maçı öncesindeydi. Buna benzer bir şeydi.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri