1 ile 29 arası toplam 29 sonuç

Konu: Emre Bırakıyor !

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Default Emre Bırakıyor !

Emre milli formayı bırakıyor

12 Ekim 2010 20:47 | NTVSpor.net
    Milli futbolcu Emre Belözoğlu, Azerbaycan maçı sonrası NTV Spor'a çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

NTV Spor canlı yayın ekibinden Haluk Yürekli'nin sorularını yanıtlayan Emre Belözoğlu, Azerbaycan yenilgisinin önüne geçecek açıklamalarda bulundu.
    Tecrübeli futbolcu, golün kendi hatasından olduğunu belirterek, "Benim tuttuğum futbolcu golü attı. Üzerimize düşen görevi ne kadar yaptığımızı sorgulamamız lazım. Yaşımız da ilerledi, artık bazı şeylerin kararını verme zamanı. Kazandığımızın 20'de birini kazanmayan rakipler karşısında bu duruma düşmemeliyiz. Kendi aramızda toplantılar yaptık, demek ki konuşmayla da olmuyor. Herkesten çok özür diliyoruz. Ne kadar iyi oyuncu olduğumuzu böyle maçlarda ispatlamamız gerekiyor. Bu işi irdelemeliyiz ama büyüklerimiz de bu işi irdelemeli" dedi.
    Milli formaya veda etmek istediğini ifade eden milli futbolcu, "Bu şampiyona sonrası milli takımı bırakmayı çok ciddi şekilde düşünüyorum. Üzerimde çok büyük bir baskı hissetmiyorum. Kimseye ispat edecek birşeyim yok. Hem fiziken hem de ruhen yorgunum. Zamanı geldiğinde herkes bırakmalı. İnşallah EURO 2012'ye gideriz. Ben de güzel bir veda yaparım diye düşünüyorum. Arkadaşlarım ve ailemle görüştükten sonra kesin kararımı vereceğim. Bu düşüncem yaklaşık 2 yıldır var" diye konuştu.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bıraksın bence de 30'undan sonra fazla katkısı olmaz.Gençlerin önü açılmalı.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Yeri kolay kolay dolmaz ama en azından onun mevkiisinde oynayabilecek bir oyuncumuz geliyor. Necip'ide yavaş yavaş Milli Takıma monte etmeliyiz.

Sheriff Misafir

Emre milli takımda ayakta durabilen 1-2 oyuncudan biri. Oda giderse biz bitmişiz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Emre milli takımda ayakta durabilen 1-2 oyuncudan biri. Oda giderse biz bitmişiz demektir.
    Bence artık oda bıktı tek başına ayakta durmaktan.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu formunu 2 yıl sonra yani Euro2012 sonrasına kadar devam ettirebilirse bırakmamalı. En iyi kararı kendisi düşünüp, taşınıp verecektir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Sheriff Misafir

Tahminen, bırakmak isteme sebebide bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

2012 den sonra demiş o zamana kadar Nuriyle Necip ne durumda olur bilmiyorumda yeri kolay kolay dolmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe'de her zaman ayakta kalan nadir isimlerden aynı şekilde milli takımda da bazı şeylere isyan edip yıkılmamaya çalışanlar arasında. Zaten açıklamasında fiziksel durumla beraber zihinsel yönden de yorgun olduğunu söyledi. Hem Fenerbahçe'de takıma liderlik etmek hem milli takımda liderlik etmek, sürekli 90 dakika sahada kalmak etkilemiştir elbette.

Emre şu durumda yeri kolay kolay doldurulacak bir oyuncu değil, Nuri en büyük aday, uzun yıllar o bölgeyi rahatlıkla doldurur, Emre'nin bırakmasıyla Nuri'nin de milli takımda önü açılmış olur.
    "YÜCE ATATÜRK"

Sheriff Misafir

Nuri Şahin, şu görüntüsüyle takıma liderlik edemez. Biraz daha oyunu yönetmesi oyuna girmesi gerekir. Yetenek var, işlev yok..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Baroni gibi oynuyor Nuri =/ Sürekli 2 metre yanındaki adama tek top yapıyor. Milli takımda sorumluluk alacak kapasitede değil daha.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

arda gerçekten bu takımın dinamosuymuş bunu anlamış bulunmaktayım arda nın sakatlığı hepimizi derinden etkiledi ve emrenin açıklamalrına gelcek olursam bence emre sadece o anki sinir den üzüntüden yaptığı bir açıklamaydı bence 2012 den sonra emre bırakmaz milli takımı

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

İnşallah bırakır hatta beklemesin o kadar yahu ne gerek var hemen bırak.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    İnşallah bırakır hatta beklemesin o kadar yahu ne gerek var hemen bırak.
    Dimi Selçuk İnan var o oynar olmadı Serkan Balcı Ceyhun Gülselam filan Emre'ye ne gerek var

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Dimi Selçuk İnan var o oynar olmadı Serkan Balcı Ceyhun Gülselam filan Emre'ye ne gerek var
    Senin okumanda sorun mu var yada anlamanda?Ben isim verdim mi yerine?Hayır.Peki bu adam vazgeçilmez mi?Hayır.Bu adamların oynadığı maçlarıda görüyoruz dimi nasıllar.Sevmiyorum bu adamı,ülkemin takımında görmek de istemiyorum.Bu benim düşüncem,kendi düşünceni yaz benim düşünceme saygılı ol,olmayacaksan alıntı yapma.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Evet GodfatheR ne gerek var Emre'ye gençlerin önünü açsın biraz Necip oynasın Mehmet Ekici eğer seçerse bizi o oynasın demi güzel kardeşim

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Emre her maç afedersiniz bi yerlerini yırtan tek adam ! Gençlerin önünü açması gerekn o kadar çok adam var ki Emre'Ye daha sıra gelmez.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by GodfatheR View Post
    Emre her maç afedersiniz bi yerlerini yırtan tek adam ! Gençlerin önünü açması gerekn o kadar çok adam var ki Emre'Ye daha sıra gelmez.
    Ya bırak Allah aşkına Emre'yi anlatmayı biliyoruz Emre'nin ne olduğunu.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Şu an için çok kötü fakat 2012'den sonra bırakması normaldir.Yaşı ilerliyor.Ama o zaman da faydalı olur milli takıma.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre hem Fenerbahçe hem de milli takımda yeri kolay kolay doldurulmayacak bir oyuncu durumunda şu anda. Hele ki bu sezon geçen sezon yükselen form grafiğini daha da yukarılara taşıdığını görürken, kolay kolay vazgeçilmesi zor bir oyuncu.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Bana 1 tane Emre'nin yaptığını yapan oyuncu söyleyin Türkiye'de..

bal yapmayan arı ısabetlı karar..

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ne Necip, ne Nuri nede bir başkası.Şuan Milli takımda Emre'nin yaptığı işi yapabilecek başka bir oyuncumuz yok.Gerek liderlik vasfı, gerek oyun tarzı bakımından.2012'den sonra bırakması ise gayet mantıklı geliyor.2012den sonra fiziken kaldırabileceğini düşünmüyorum.Zaten şuan tam olarak çıkaramıyor maçları.O zamandan sonra Necip, Nuri, Mehmet Ekici.. artık kimi monte edebilirsek.

Emre Newcastle'de oynarken Milli takıma seçilince iyiydi ama Fenerbahçe'ye gelip seçilince mi "bal yapmayan arı", 29 yaşında olmasına rağmen gençlerin önünü açsın muamelesi yapılan bir adam oldu?Bu kadar belli etmeyin içinizdeki taraflı niyetleri.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Emre'yi zerre kadar sevmem ama milli takimda yaptigi ise saygim var. Ondan baska topu defanstan alip ileriye tasiyan futbolcumuz yok suanda. Olana kadarda Emrenin bu takimda oynamasi lazim

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Şu an milli takımımızda uluslararası tecrübesi ve kalitesi en fazla olan 2 oyuncudan birisidir Emre. Diğeri de Hamit Altıntop. Emre'nin kişiliği beğenilmeyebilir, oyun tarzı, hırs seviyesi beğenilmeyebilir. Ancak sırf bu yüzden, ha belki de oynadığı takım yüzünden milli takımı bıraksın demek, gereksiz adam muamelesi yapmak hak değildir. Benzer şeyler Hakan Şükür için de yapıldı. Şimdi de Emre için yapılıyor.

Necip potansiyeli olan bir oyuncu. Ama sadece o şu an. İleride önemli bir yere geleceğine ben de inanıyorum. Ama takımı sürükleyecek, yönlendirecek, oyun kurucu olabilecek kapasitede değil henüz. Nuri Şahin saydığım konularda Necip'e göre daha etkili. O düşünülebilir ama o da, Emre'nin yaptıklarını yapma konusunda yetersiz kalacak gibi bir izlenim bırakıyor maalesef. Emre'nin 2012'de bırakması kendi fiziki yapısı itibariyle doğru olur sanırım. Ama şu an için Emre gibi ülkemiz futbol standartlarının çok çok üstünde bir oyuncuyu kaybetmek milli takımı kötü etkiler.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Farklı birilerinden mi bahsediyoruz yoksa. Bizim gözlerimiz başka şeyler mi görüyor yoksa ? Her maçta ciğerleri patlayıncaya kadar koşan mücadele eden adamdan bahsetmiyorumuyuz ya. Bazılarına antipatik geldiği için böyle konuştuğunu düşünüyorum. 2012 de bırakabilir tamam ama şimdi bırakmalı falan denmesine bi anlam veremiyorum gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

2012 yılına kadar Necip'i o bölgeye alıştırmalıyız. Emre gidince üzerinde büyük bir yük olacak. Tek umut bağladığım adam o şuan için...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Emrenin futboluna bakmayıp sevmiyom bu adamı dienleri kınıyorum sanki o sizi çok seviyor,sizin sevmenize ihtiyacı yokki şu konuda bari holiganizm yapmayın

Emre'ye kadar milli takımı bırakması gereken o kadar çok isim var ki.Genç oyunculardan Necip Uysal'ı o mevkiye yerleştirebilirsek yerini doldurabilecektir.

Mesaj Yetkileri