Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
31. You may not vote on this poll
  • Konyaspor kazanır

5 16.13%
  • Fenerbahçe kazanır

22 70.97%
  • Berabere biter

4 12.90%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 93 sonuç

Konu: Konyaspor - Fenerbahçe [8. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Konyaspor - Fenerbahçe [8. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Volkan,Gökhan Gönül ve Emre gibi kilit oyuncularımız milli takımdan moralsiz ve üzgün dönüyorlar,bu hafta Aykut Kocaman'ın en önemli yapması gereken şeylerden birisi bu futbolcularla ilgilenerek onların Milli takım moral bozukluğunu üzerinden atmak olacak.

Maça gelirsek,Konyaspor tipik bir Ziya Doğan takımı.Önce Fenerbahçe'yi durdurmak,ondan sonra Montano,Gracjar gibi hızlı futbolcularıyla gol aramak isteyecekler.İssiar Dia bu maçta kilit bir rol oynayacak.Zorluk seviyesi ortada olan bir maç.2-1 veya 3-1 gibi bir skorla kazanacağımızı düşünüyorum.Stoch milli takımda sakatlandı fakat dün akşamki İrlanda maçında son 20 dakikada oynadı.Aykut Kocaman onu tam iyileşmeden oynatıp riske etmek istemez,derbiye saklayacaktır muhakkak.Fakat bu maçta da 2.yarı oynar.

Volkan Demirel

G.Gönül-Lugano-Yobo-Caner

Mehmet-Baroni-Emre-Dia

Alex

Niang

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Batman Karması ile yapılan maç ne derece ölçü olur bilinmez ama Mehmet Topuz ve Kazım bana iyi gözüktü o maçta. Selçuk'un yokluğunda, kadroya bakıldığında ilk tercih edilecek isim Cristian olacak elbette. Ama Cristian geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi oynarsa, Mehmet ondan daha iyi bir seçim olabilir.

Emre'nin çok moralsiz ve yorgun geleceğini düşünüyorum ben de. Yedek kalmayacaktır ama 2. devre oyundan alınabilir, Mehmet ortaya geçebilir. Stoch'un da 2. devre gireceğini ve Kazım'ın ilk 11 başlayabileceğini düşünüyorum.

Yine de maça kadar milli takımdan gelen oyuncuların durumunu görmek gerek, kadro için yorum yapabilmek adına.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Konyaspor evinde çok dirençli,klasik Ziya Doğan Takımı. Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini,hatta Konyaspor 1 gol bulursa üstüne iyi yatıp maçı sürpriz şekilde kazanabileceğini düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Varanil arkadaşında dediği gibi bazı oyuncularımız morali bozuk olarak takıma katılacaklar. Umarım Emre'nin milli takımdaki kararı bu kafa karışıklığı oyununu etkilemez. Emre oynamadığı zaman orta saha otamatikman çöküyor zaten.

Serkan abi gibi düşünüyorum bende Niang ve Stoch riske edilmeyecektir. Gerçi sakat olmadığındada pek izleyemedik Stoch'u ama olsun. Tekrar takıma kazandırılan Kazım oynar gibi geliyo bana. Çok farklı bir takım kadrosuyla maça çıkacağı kesin. Aykut Kocamanın takım seçimini önceden kestirmek oldukça güç.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Stoch ve Niang'ın olmaması etkilemez, bu takım çıkar yine kazanır.
    Ziya Doğan sadece sert oynamaya çalışıyor, ortada futbol diye bir şey yok.Amaç birilerinin ayaklarını kırmak..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Stoch ve Niang'ın olmaması etkilemez, bu takım çıkar yine kazanır.
    Ziya Doğan sadece sert oynamaya çalışıyor, ortada futbol diye bir şey yok.Amaç birilerinin ayaklarını kırmak..
    Daha ne yazayım!!!

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Supriz beklemem, Fenerbahce farkli alcak

Niang da milli takımdan sakat dönmüş,Galatasaray maçı düşünülerek oynamayacakmış bu maçta.Semih ilk 11'de başlayacaktır Niang yerine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

cristian ne olursa olsun tribunden indirilmemeli.forvette semih olacaktır hatta kazımda olabilir çünkü sadece fizik gücüne dayanarak oynayacaktır konyaspor o yüzden gökhan ünal oynarsa çok sıkıntı yaşar.Pazartesi maçlarıda gerçekten olmuyo
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Niang'ın yokluğunu hissedeceğini düşünüyorum Fener'in.Maç 0-0 ve ya 1-1 beraberlikle sonuçlanır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Niang'ın yokluğu büyük bir kayıp olsa da, Antalyaspor maçından farksız bir maç olacaktır. Skor tahminim 3-1.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fener Fikstür avantajını iyi kullanıyor son 2 haftadır kullanmayada devam edecektir bu hafta..

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Niang forma giyemeyecek.Lugano'da hastalanmış fakat maç saatine kadar iyileşir gibi.Çok zorlanacağımızı zannetmiyorum.Derbi öncesi 3 puanı hanemize yazdırırız.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

gökay'ı ilk 11'de görebileceğimiz bir maç olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Aykut Kocaman, Niang'ın oynama ihtimali daha yüksek dedi. Düzelmezse Kazım'ı izleyeceğiz sanırım forvette.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Alex'de yırtık tespit edilmiş.Maçta oynayamayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

O zaman ileride Kazım-Niang ya da Kazım-Semih izleyebiliriz. Stoch ve Dia'nın durumuna göre, ikisi de oynayacak durumda olursa tek forvet arkalarında Mehmet-Stoch-Baroni-Emre-Dia şeklinde bir 5'li yer alabilir. Tahmin edemiyorum, Aykut Kocaman'ın da işi zor olacak.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Stoch oynar artık herhalde..

Sanırım böyle çıkarız:

------------------------- Semih -------------------------
    Stoch ------------------------------------------- Dia

----------------- Emre -------- Topuz -----------------
    ------------------------- Cristian -------------------------

Santos ------- Yobo ------- Lugano ------- Gökhan

------------------------- Volkan -------------------------

Yaşasın 433'e dönüyoruz

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Kazım'ı 11de düşünüyomuş. Acaba Dia'yı sola çekip Kazım'ı sağda oynatırmı acaba ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kazım'ı forvet oynatıcak galiba

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

En az 2 fark bekliyorum bursa ve bjkde puan kaybetmisken 3 puana garanti olarak bakıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bu maçtan sonra zorlu bir viraja giriyoruz. Haftaya Galatasaray derbisi, ardından Bursa deplasmanı, Kadıköy'de Eskişehir ve deplasmanda Gaziantepspor maçları var. Konya maçı kağıt üzerinde bu maçlardan daha kolay. Bu zorlu döneme girmeden önceki bu maçtan 3 puanla ayrılmalıyız ki önümüze daha rahat bakalım.

Eksik oyuncular takımı etkileyecektir. Şuan en skora en fazla katkı yapan 2 oyuncumuz olan Niang ve Alex bu maçta yok. Alex kesin yok, Niang belki oynayabilir ancak benim tahminim riske edilmeyecek, derbiye saklanacak. Bu maçta büyük ihtimalle şans bulacak isimlerden Kazım ve Semih ise yakaladıkları bu fırsatı iyi değerlendirmek isteyeceklerdir. Bu seneki geniş kadroda formayı kapmak daha zor. Dolayısıyla bu oyuncuların da limitlerini zorlayacağını düşünüyorum.

Konyaspor maça sert başlayıp Fenerbahçe'yi yıldırmak isteyecektir. Konyaspor'un sertliğine aynı şekilde cevap vererek erken bir gol bulmalıyız. Erken bir gol bulursak bu maçtan 3 puanla rahat ayrılırız. Ancak kısır, golsüz bir şekilde kitlenmiş bir oyuna dönerse; bu durum Fenerbahçe aleyhine olur.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Takımımızın 19 Kişilik Konya Kadrosu

Fenerbahçemiz, Can Bartu Tesisleri’nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla 18 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman yönetiminde sabah saat 11.00’de başlayan ve 1 saat 10 dakika süren basına kapalı antrenman boyunca Kocaman’ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmada hazır bulundu.

Koşu ve ısınma hareketlerinin ardından, 3’erli gruplar halinde top kapma ve pas çalışmasının yapıldığı antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi. Kalecilerimiz Volkan Demirel, Mert Günok, Serkan Kırıntılı ve Ertuğrul Taşkıran, kaleci antrenörümüz Murat Öztürk ile ayrı çalışmalar yaptı. Kalecilerimiz daha sonra çift kale maçta dönüşümlü olarak görev aldılar.

Antrenmana tedavisine ülkesinde devam edilen Daniel Güiza ile tedavi süreçleri devam eden Alex de Souza, Uğur Boral, Selçuk Şahin ve Berk Elitez katılmazken, Mamadou Niang takımla birlikte çalışmalara katıldı.

Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında, 18 Ekim Pazartesi günü deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçemiz, hazırlıklarını tamamlayarak Konya yolculuğuna başladı. Kafilemiz, saat 16.00’da Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Konya’ya hareket edecek. Takımımızın 19 kişilik Konya kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor:

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Fabio Bilica, Joseph Yobo, Diego Lugano, Andre Santos,Caner Erkin, Bekir İrtegün, Issiar Dia, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Gökay İravul, Özer Hurmacı, Miroslav Stoch, Semih Şentürk, Mamadou Niang, Kazım Kazım.

www.fenerbahce.org

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Cristian kadroya dahi girememiş, İstanbul'da bırakılmış. Selçuk olmamasına rağmen Cristian'ın kadroya alınmamasından yola çıkarak; 4-3-3 oynayacağız diye tahmin ediyorum. Aksi halde; solda Stoch, göbekte Emre-Mehmet, sağda Dia baya ofansif olur.

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Dia ve Stoch hafif sakat olarak gidiyorlar. İnşallah sakatlanmazlar. Niang ise yedek klübesinde oturacak ve durum kötüye gitmez ise gireceğini düşünmüyorum.

Stoch ve Özer ilk 11'de başlayacak gibi.Alex'in yokluğunu pek fazla hissetmeyiz bence.Fakat erken bir gol bulmamız lazım,çünkü Konyaspor kapanarak bizi durdurmak isteyecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Onliberosuz FB puan kaybederse hic sasirmam. Emre-Topuz'un iyi oynayabilecegini dusunenler icin guzel mac olacak bence, bende cok merak ediyorum bu takimi, hele Z.Dogan takimina karsi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Onliberosuz FB puan kaybederse hic sasirmam. Emre-Topuz'un iyi oynayabilecegini dusunenler icin guzel mac olacak bence, bende cok merak ediyorum bu takimi, hele Z.Dogan takimina karsi.
    Güzel maç oldu gerçekten de.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

puanda kaybetsek helal olsun şimdiden Kocaman.Disiplisinsiz oyunculara neşteri vuruyor misal Cristian.Zaten faydasızın önde gideniydi Baroni.çok hoşuma giden bir yönetim sergiliyor Aykut Hoca.Özer güçlenirse mükemmel işleyen bi takım hali alabiliriz
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri