Fenerbahçe Cumhuriyeti
Hamza Hamzaoğlu umarım manyaklık yapıp 4-2-2-2 oynatmaz.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
Galatasaray zorlanır ama yinede kazanır 1 veya 0 olur bence
ligte ilk 5 e giremeyeceğimize göre türkiye kupasına önem verip Uefa ya gidebiliriz![]()
Denizlispor kazanir ins memleketimin takimi ne de olsa![]()
Şöyle Gs Ağız Tadıyla 10 Atsada Kutlasak Adanamızın Elinden Alsa Rekoru Denizli
Hatta Golleri Beğenmediğiniz Ama Kadronuzda Bir Pivotunuz Olan Batdal Atsın Tüm Golleride
Maçın Sonucu;
Denizlispor 0 - 10 Galatasaray
Goller: Mehmet Batdal
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Galatasaray Trabzon maçı moral bozukluğunu bu maçta atıp,kazanacaktır.
Mustafa Sarp 3 hafta yokmus sakatlanmis
Denizli 3-4 tane atar, kazanır.
Eski açık 17 lira. Niyeyse birden bire çok ucuzladı fiyatlar![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Serdar Eylik umarım oynar da haşat eder bizim Sabri'yi anlarız değerini. Maçı rahat kazanacağımızı ve tekrar moralleneceğimizi düşünüyorum. Hagi'ye güvenim sonsuz 5 yıl öncekinden çok daha aklı başında, ayakları yere basan ve teknik direktörlüğüne çok şey katan Hagi'yi görmek beni mutlu etti. Taraftar(!) takımı protesto edip yine önüne kuyu kaymaz inşallah.
Not : Bir süre aradan sonra tekrar merhaba Turksportal![]()
Hagi'nin teknik direktör olarak müthiş savunma vasat hücum profili var. Küçük takımları 2-0, 2-1, 1-0 gibi skorlarla geçeriz gibi geliyor bana. Denizli de böyle olur.
Hagi'ye vasat hücum profili var demek biraz haksızlık oluyor bana kalırsa. Elimizde topu taşıyıp, ileride öldürücü driblinglerle rakibi yıpratacak ne Kewell var(yeni döndü), ne Baros var ne de Arda Turan. Elano, Misimovic yaratıcı teknik oyuncular ama topla beraber savunmayı yarıp dikine oynayan oyuncular değiller. Bir tek Pino bu tipe uygun bir oyuncu. Farkettiniz mi bilmiyorum ama sanki sezon yeni başlamış gibi takımın kondisyonu. Yazın nasıl çalışmış bu adamlar merak ediyorum. İlk yarıda tıkanıyoruz resmen.
Mustafa Sarp 2 Hafta yok, bu maçla takımda 2 - 3 hafta sürecek muhteşem bir çıkış bekliyorum![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Galatasaray
Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Lorik Cana, Servet Çetin, Insua, Barış Özbek, Aydın Yılmaz, Ayhan Akman, Elano, Kewell, Pino
Yedekler
Emirhan Ergün, Ali Turan, Çağlar Birinci, Gökhan Zan, Mehmet Batdal, Emre Çolak, Misimovic
Cana stoper oynuyor sanırım
Mehmet Batdal,Emre Çolak ve Çağlar oynasaydı keşke.
Cana'yı da stopere koyması ilginç olmuş.Serveti kesip defansta Ali Turan ve Gökhan'da oynayabilirdi.Hagi işi baştan sıkı tutmuş.
Hamza Hamzaoğlu Samsunspor maçını düşündüğü için Emin , Youla , Ahmet Cebe , Evren Özyiğit ve Ahmet Çağıran tribünde . Ne yapıyor bu adam ?
Serdar Eylik oynuyor
Pino - Kewell - Elano çok iyi oynuyorlar ve gol geldi Elano topu havada göğüsleyip yere bırakmadan vurdu ve gol oldu)
Gençlerimiz beklediğimden iyi oynuyor , yüreğiniz yeter horozigolar .
1-1 oldu. Kornerden gol geldi..
Dünkü maça çok benziyor şu ana kadar
Sentugo.
İsmail Konuk ile 1-1'i bulduk.
Pino çok şanssız
Bu Pino niye kalenin yarım metre önünden bile abanıyor anlamıyorum![]()
kim ne derse desin ben bugun sunu goruyorum , bu takimdan hic bir sey olmaz !