Hollanda - Türkiye hazırlık maçını bu başlık altından konuşalım.
Hollanda - Türkiye hazırlık maçını bu başlık altından konuşalım.
21:30
TRT 1
Hollanda - Türkiye (Canlı)
diyor Sporx![]()
Kadroyu merakla bekliyoruz.. Kazanıp kaybetmek önemli değil, önemli olan oyuncuların milli takıma adaptasyonu ve de takım oyununa ayak uydurabilmeleri.
oyuncuların hemen hemen hepsi daha önce bir araya gelmemiş oyuncular. bu yüzden birbirlerini, oyunlarını tanımıyorlar. bundan dolayı aralarında orantılı bir oyun beklemiyorum şu aşamada. ama antrenmanlarda bir uyum yakalamışlarsa, geleceğin milli takımının %50'lik kısmını bu akşam izliyor oluruz.
Kaybedeceğimizi düşünüyorum fakat önemli olan kaybetmek değil,yeni oyuncuların iyi performansını görebilmek bizim için bu maçta. Umarım gelecek için umut veren bir oyun sergileriz...
[B]HOLLANDA
Stekelenburg
Van der Wiel
Maduro
Heitinga
Mathijsen
Afellay
Van Bommel
Sneijder
Van der Vaart
Kuyt
Van Persie
TÜRKİYE
1 Volkan Demirel
7 Gökhan Gönül
22 Sabri Sarıoğlu
2 Servet Çetin
4 Serdar Kesimal
3 İsmail Köybaşı
6 Hamit Altıntop
8 Selçuk İnan
20 Nuri Şahin
17 Burak Yılmaz
9 Umut Bulut
YEDEKLER
Onur Recep Kıvrak
Ufuk Ceylan
İbrahim Öztürk
Ersan Adem Gülüm
Eren Aydın
Yekta Kurtuluş
Engin Baytar
Yiğit İncedemir
Orhan Gülle
Mehmet Ekici
İbrahim Akın
Kazım Kazım
Nadir Çiftçi
Last edited by Bordo61Mavi : 17.Kasım.2010 at 21:49 Reason: muhtemelmis 1ci yazdiklarim
hollanda maçı ciddiye almış![]()
Nasılsa hazırlık maçı demişiz herhalde
Kadrolar böyleyse bence yeniliriz muhetemelen de 2-3 fark yeriz...
Servet ne arıyor orda ?
Ilk 11 i degistim yazdiklarim muhtemel kadrolarmis simdi ise maca baslicamiz 11.
Maç iyi gidiyor.
Last edited by Night_Mare17 : 17.Kasım.2010 at 22:38
Bizimkiler kendilerini belli ediyor yine![]()
Yakmayin sunlari kardesim
İlk yarıyı bitirdik 0-0
Servet akıllanmış gibi
Genel olarak iyi bi ilk yarı geçirdik.Genç ve yeniler gerçekten iyi oyuncular.Serdar Kesimal'ı çok beğendim Ömer'den de bir zamanlar stoperimiz olan G.Zan'dan da kat kat iyi bi oyuncu olacak
Serdari bende cok begendim, topuda iyi kullaniyor.
GG biraz yorgun gozukuyor
Sabriye yazik oluyor 3 lu bi orta sahada en sag tarafta oynuyor yinede eziliyor fizigi ile, GG nin yerine gecse iyi olabilir
Hamiti o orta 3lunun sagina koyup, Burakin kanadi degisin.
GG ciksin Ibrahim Akin girsin
Bravo İsmail'eYedik golü 1-0.
Yuh be Kazım kaçar mı o ya ? Güiza bile atardı be![]()
Serdari cok begendim bugun. Fena degildik ama ileride daha hizli cogalmamiz lazim
bugün iyi oynadik hiddink adam edecek bu takimi
Diğer kadrodan çok daha iyidi bence bu kadro iyi bir maç çıkardık yenilmemize rağmen daha net pozisyon bulan taraf bizdik ismaili beğenmedim yalnız bugün çok hatalar yaptı bölgesini savunamadı serdar kesaimalı iyi buldum çok yetenekli iismlere rağmen yerinde müdaheleleri vardı mehmet ekicide faydalı olacak bir isim gibi gözüküyor umut bulutu beğendm bende milli takımın böyle bir oyuncuya ihtiyacı var genel olarak iyidik bu isimlern yanına bazı tercübeli isimlerde katılırsa semih emre arda mevlüt gibi daha iyi bir milli takım izleriz
nuri böyle devam ederse 1-2 yıl içerisinde barça, arsenal ayarında bir takımda görebiliriz.
Benim gozlemlediklerim:
Serdar Kesimal bu takima oturur.
Ismail oyun zekasi olarak hizla Sabri'nin yolunda ilerliyor. 1-2 yila kadar yetisir.
Umut'dan milli takim santraforu olmamali. Fizik gucu iyi ama orta sahasi cok yetenekli olmayan bir takimda Umut gibi bir oyuncu luks olur. Orada Kazim'i kesinlikle tercih ederim. En azindan pas trafigine girdiginde diger oyunculari kacirabiliyor.
Burak ozellikle zayif rakiplere karsi veya kontra oynanmamiz gereken maclarda onemli fizik gucu olur ama banko olamaz.
Selcuk iyi bir alternatif olur ama o bolgeyi tasiyacak cabuklugu yok, olmaz da.
Sabri'nin sag ic'de ne isi var diyecegim ama ust satirda yazdigimi kapatacak cabukluk sadece onda var Turkiye'de.
Engin garip bir adam. Tam serseri mayin. Ona guvenip yola cikmam ben olsam cunku ne zaman patlayacagi, ne zaman cok musait bir pozisyonu heba edecegi belli degil.
Nuri biraz yumusak bir oyuncu. Etrafini cok daha yetenekli oyuncularla kusatmazsak zor verim aliriz.
Mehmet Ekici'yi pek goremedik ama zeki ve ne yaptigini bilen oyuncu izlenimi verdi sanki. Gorecegiz.
Yigit'in cagirilmasina zaten cok sasirmistim. Mucadeleci oyuncu ama top ile becerisi, milli takim icin yetmez. Ilk ve son maci olur bence.
Yekta belki olabilir ama eger buyuk bir takima gidip forvet arkasi gibi oynamak yerine geriden oyun kuran oyuncu gibi oynamaya baslar ve savunma becerisini gelistirirse.
Geri kalanlar zaten bildiklerimiz.
ismail,servet ve selçuk'un vadesi dolmuş galiba.serdar,nuri,burak,engin baytar kadroda sık sık yer bulur.özellikle serdarı çok beğendim.aday kadro belirlendiğinde forvet hattından şikayetçiydik nitekim forvet hattı düşündüğümüz gibi saç baş yoldurdu.mevlüt neden bir anda silindi onu da anlamış değilim.
Serdar Kesimal Daum'un Köln de farkedemediği bir genç yetenek, daum farkedememişse zaten kalitelidir.
Göhan Gönül, Hamit ve Nuri bugün iyi oynadılar.
Selçuk, Burak, Umutta heyecan çok, özellikle Umut çok iyi yer tutuyor ama bugün biraz şanssızdı.
Kazım, Servet ve Sabri bence bu takımda olmamalı, Servet çok tecrübeli, ama Serdarın kardeşi gibi duruyor sahada, Sabri de de kontrol yok, bir topu kullanışından anlıyorum o olduğunu, beğenmiyorum kendisini. Kazım zaten zorla elinden tutulup misafirliğe götürülen çocuk gibi.
yekta, yiğit için biraz erken sanırım.
İsmail çok hatalı oynuyor, hatadan kastım oyunda yapmaması gerekenleri yapıyor.
ama umut var, çok genç var, birlikte oynadıkça düzelirler gibi geliyor.