Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
10. You may not vote on this poll
  • Manisaspor

3 30.00%
  • Berabere

5 50.00%
  • Bursaspor

2 20.00%
1 ile 16 arası toplam 16 sonuç

Konu: Manisaspor - Bursaspor [13.Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Default Manisaspor - Bursaspor [13.Hafta]

Galatasaray galibiyeti 2-3 hafta yeter Manisaspor'a. Bursa'mın rahat kazanacağını düşünüyorum, son haftalardaki puan kayıpları sonrası daha hırslı oynayacağımızdan şüphem yok.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Manisaspor Beşiktaşı, GaLatasarayı, Trabzonsporu depLasmanda yenmeyi başardı. Bursasporu da kendi sahasında yenecektir.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Son maçlarda oynanan futbola bakınca Manisaspor bizi eze eze yener.Hele ki rakibimizde Makukula gibi gol makinesi varken kazanmamız zor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

manisadan bir süpriz daha bekliyorum umuyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Forumda bir arkadaşda bahsetmişti Zekirdek'di sanırım Makakula çok iyi oynamıyor ama böyle büyük takımlara karşı iyi oynuyor kendini gösteriyor bu maçta Makakula ile Manisa en kötü ihtimalle puan alır gibime geliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    Forumda bir arkadaşda bahsetmişti Zekirdek'di sanırım Makakula çok iyi oynamıyor ama böyle büyük takımlara karşı iyi oynuyor kendini gösteriyor bu maçta Makakula ile Manisa en kötü ihtimalle puan alır gibime geliyor.
    Evet ben bahsetmiştim. 90 dakika izlerseniz fark edeceksiniz. Tabi ligin iddialı ve şampiyonluk yaşamış bir takımına karşı iyi bir randıman sağlıyacağını düşünüyorum. Simpson ve Dixon'a güveniyorum bu maç. Orta sahada A Milli Takımızda ilk kez kısa bir zamanda olsa forma şansı bulan Yiğit İncedemir çok moralli olduğu için iyi bir performans sergilemesini düşünüyorum.

Ayrıca Hikmet Hoca oynat şu Dica'yı ya ne kaybedersin. Adam her hazırlık maçı gol atıyor antremanların yıldızı ama insan bir kez şans verir ya.

Manisaspor'un çıkışının bu maçta da süreceğini düşünüyorum.En kötü ihtimalle sahadan beraberlikle ayrılabilecek potansiyele sahipler.

3 hafta oldu...yine cumartesi saat 16.00'da oynuyoruz...ne var şu saatte hala anlamış değilim! 3 haftadır takımımın maçlarını takip edemiyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlk yarı: Manisaspor:0 Bursaspor:2

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

iyi oldu bu iyi..
    Sentugo.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bursa kendine geldi. Yine seriye başlayabilirler.

Patronum yokken rahatla izledim iş yerinde maçı tam beklediğim gibi, özlediğimiz Bursaspor vardı sahada. Sonuna kadar hak ettik ve 3 puanı kazandık.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Makukula bu haliyle ya boksör olur yada bodyguard.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maçı izlemedm ama makukula beni şaşırtıyor geçen yılki oyunundan çok uzakta önceki izlediğim maçlarda bursaya tebrikler

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Manisaspor'u geçmek çok zor diye düşünüyordum ama çok kolay oldu.Sanırım Manisaspor İstanbul takımlarını yenince biraz motive kaybı yaşadı.

Mesaj Yetkileri