1 ile 3 arası toplam 3 sonuç

Konu: Taraftar kampı bastı!

Hybrid View

  1. #1
    Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4,252

    Default Taraftar kampı bastı!



    Galatasaray taraftarı Florya Metin Oktay tesislerini bastı!..


    Ligde alınan kötü sonuçların ardından Galatasaray taraftarı ayaklandı. Kasımpaşa maçı öncesi kampta bulunan sarı-kırmızılı futbolcuları protesto etmek amacıyla, yaklaşık 50 civarında taraftar tesislerin önünde toplandı.

    HTSPOR.COM'un edindiği bilgiye göre; Galatasaraylı taraftarlar tesislerin önüne 'salatalık' bıraktı. Daha sonra futbolcuların bulunduğu kamp binasına meşale, maytap ve sis bombası atan sarı-kırmızı taraftarlar 'Bu salatalıklardan cacık olur sizden bir b.k olmaz' yazılı pankart açtı.

    Florya Metin Oktay tesislerine gelen polis ekipleri Galatasaraylı taraftarları tesislerinden uzaklaştırdı.


    HTSPOR.COM / ÖZEL HABER / Erdem EROL

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ
    Yaş
    34
    Mesajlar
    3,801

    Default

    doğru sölemişler..

  3. #3
    Nesil
    2009
    Yer
    Ankara
    Mesajlar
    5,176

    Default

    Sevgili Galatasaraylılar,

    Futbol takımımızın aldığı sonuçlardan hepimizin memnun olmadığı malumunuzdur. Ama daha bugün Lig Radyo’da konuk olarak katıldığım program da dahi; ultrAslan olarak asla; bu kötü gidişatın hesabını Galatasaray kültür ve ahlakına uygun olmayan yöntemlerle ve usluplarla sormaya kalkışmayacağımızı. Gerektiğinde yapılması gereken tüm eleştiri ve protestoları Galatasaray kültür ve ahlakının gerektirdiği bir şekilde yapacağımızı belirtmemize rağmen.

    Kısa bir süre önce HT Spor web sitesi’nden “ultrAslan Florya tesislerini bastı” diye bir son dakika haberi manşetten girilerek, kamuoyunda ultrAslan adına olumsuz intiba bırakılacak bir haber servis edilmiş ve de tarafımızdan bu olayla ilgili hiçbir alakamız olmadığı kendilerine bildirilince, bu haberden “ultrAslan” adı kaldırılarak yerine “Galatasaray taraftarı” ibaresi konmuştur.

    Son olarak; ultrAslan olarak asla böyle etik olmayan hiçbir protestonun içinde olmayacağımızı herkeze tekrar deklare ediyorum.

    Sevgi ve saygılarımla.

    Oğuz ALTAY
    ultrAslan Genel Koordinatörü
    
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •